Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
máte zkušenost s tímhle eshopem? Za jak dlouho Vám přišlo zboží?
Přijde mi to jako reklama na stránky. To se chceš ptát na každé stránky na které narazíš?
@lindulin píše:
Přijde mi to jako reklama na stránky. To se chceš ptát na každé stránky na které narazíš?
prosím? já se zeptala poprvé na tyhle stránky… reklama to určitě není, jsem tady už nějaký pátek… Ptala jsem se proto, ptz jsem 3 dnama objednala a od eshopu jsem nedostala žádný email kdy zboží dorazí…
@lindulin píše:??? ty v..e
@ne-silenamatka píše: ??? ty v..e@Nikininka a prislo ti potvrzeni, ze obj. obdrzeli? hele s temahle strankama zkusenost nemam, ale koukam ze maj vytecny ceny samponu, tak dej echo, jak si pochodila.
ano, přišel mi mail o potvrzení objednávky a pokyny k platbě… Tak snad vše příjde v pořádku. Kdyby to došlo do týdne… ok, asi by mi to vadilo, ptz na stránkách mají dostupnost a do kdy to pošlou…, ale spíš mi jde o to, že ani nereagují na maily…
Tak balíček mi byl dnes doručený…, co se týká komunikace, tak nechápu… Mají sice levné zboží, ale jak jsem řekla…, komunikace vázla, jen mi přišel vygenerovaný mail a pak, že balíček příjde v pondělí…
@Nikininka píše:
@ne-silenamatkaTak balíček mi byl dnes doručený…, co se týká komunikace, tak nechápu… Mají sice levné zboží, ale jak jsem řekla…, komunikace vázla, jen mi přišel vygenerovaný mail a pak, že balíček příjde v pondělí…
Dekuju, ze sis vzpomnela a „gratulace“ ze si zbozi obdrzela. Naprosto chapu, ze te se. e, kdyz komunikace vazne - no koho ostatne ne??Tento tyden objednavam sampony, tak snad do konce srpna dorazi:)