Jak zamaskovat odřeniny a modřinu?

6569
25.7.13 10:16

Jak zamaskovat odřeniny a modřinu?

Ahoj holky, nepoužívám makeup, takže vás žádám o radu. Včera jsem bourala na fichtlovi a mám mimojiné přes půlku obličeje silniční lišej a monokl :) Je možné to nějakým makeupem zamaskovat? Jedu za týden ke své babičce a ona je dost úzkostná, tak pokud to nezamaskuji, musela bych rušit návštěvu. Špatně vidí, takže snad by to nějak šlo :)
Omlouvám se za trapný dotaz, ale mně i mého chlapa má podoba vyděsila víc než obvykle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
25.7.13 10:20

Odřenina by mohla být už jakž takž dobrá, děcka to mají po týdnu vždycky už zahojené. A zbytek asi make-up, korektor a pudr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
25.7.13 10:20

Modřinu zamaskuješ kvalitním make-upem (jestli babička špatně vidí, můžeš nanést hodně velkou vrstvu)… ale odřeninu - pokud se do té doby nějak rozumně nezahojí - no, to je horší :think: To už podle mne normálními šminkami z drogérky nedáš, na to už bys potřebovala nějaká ta divadelní… :think:

Příspěvek upraven 25.07.13 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
25.7.13 10:21

Za týden by to mělo být ok, zkus se v lékárně poptat po nějakých urychlovačích hojení typu hemagel nebo tak.

• Citovat
  • Upravit
6569
25.7.13 10:21

Jsem tele :) Ale myslíš, že to zamaskuju „normálním“ makeupem? Tohle za týden dobré rozhodně nebude :D Kráva jsem nechtěla přejet šneka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
25.7.13 10:22
@Ester13 píše:
Jsem tele :) Ale myslíš, že to zamaskuju „normálním“ makeupem? Tohle za týden dobré rozhodně nebude :D Kráva jsem nechtěla přejet šneka :D

A co používáš?

Docela dost krycí je Aknecolor z lékárny, co si pamatuju… prostě co nejvíc krycí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.7.13 10:23
@BohunkaP píše:
Modřinu zamaskuješ kvalitním make-upem (jestli babička špatně vidí, můžeš nanést hodně velkou vrstvu)… ale odřeninu - pokud se do té doby nějak rozumně nezahojí - no, to je horší :think: To už podle mne normálními šminkami z drogérky nedáš, na to už bys potřebovala nějaká ta divadelní… :think:Příspěvek upraven 25.07.13 v 10:22

Taky si myslím, že tohle nezamaskuji. No, halt budu muset zalhat a vymluvit se na něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.7.13 10:24
@BohunkaP píše:
A co používáš?Docela dost krycí je Aknecolor z lékárny, co si pamatuju… prostě co nejvíc krycí.

Nepoužívám, ale aknecolor doma mám, rozhodně to nezakryje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
25.7.13 10:26

@Ester13, hmmmmm… tak to bude „maličkatá problémička“.

To bych to asi na Tvém místě posunula… a zvlášť jestli bys ještě k tomu musela ty šminky všechny nově nakupovat - korektor, krycí makeup, pudr (to se pod litr nedostaneš) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.7.13 10:27

Odsunu, omlouvám se za blbý dotaz, myslela jsem si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.13 10:28

:mrgreen: Rekni, ze Te muz bije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.7.13 10:28

@Ester13 Skvělá na modřiny je dle mých a máminých zkušeností Heparoid mast. Doporčuje se třeba i petržel, ale to tak doma na zahradě, s listy asi normálně chodit nebudeš. :mrgreen: A promasírovávat si to. Do týdne to zakrýt půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
25.7.13 10:29

A čo dermacol?? ja mám doma stojí okolo 130kč, je v takovej zlatej tube a je v návode písané, že sa používa do divadla, na fotenie. Naozaj prekryje všetko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.7.13 10:29
@PraženáKukuřice píše: :mrgreen: Rekni, ze Te muz bije..

Přesně kvůli tomu to chci zamaskovat :) Určitě bych jí nevysvětlila, že jsem jenom debil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
25.7.13 10:30

Inak pod dermacol korektor nepotrebuješ, stačí len transparantný púder.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí