Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, nepoužívám makeup, takže vás žádám o radu. Včera jsem bourala na fichtlovi a mám mimojiné přes půlku obličeje silniční lišej a monokl
Je možné to nějakým makeupem zamaskovat? Jedu za týden ke své babičce a ona je dost úzkostná, tak pokud to nezamaskuji, musela bych rušit návštěvu. Špatně vidí, takže snad by to nějak šlo ![]()
Omlouvám se za trapný dotaz, ale mně i mého chlapa má podoba vyděsila víc než obvykle ![]()
Odřenina by mohla být už jakž takž dobrá, děcka to mají po týdnu vždycky už zahojené. A zbytek asi make-up, korektor a pudr ![]()
Modřinu zamaskuješ kvalitním make-upem (jestli babička špatně vidí, můžeš nanést hodně velkou vrstvu)… ale odřeninu - pokud se do té doby nějak rozumně nezahojí - no, to je horší
To už podle mne normálními šminkami z drogérky nedáš, na to už bys potřebovala nějaká ta divadelní… ![]()
Příspěvek upraven 25.07.13 v 10:22
Za týden by to mělo být ok, zkus se v lékárně poptat po nějakých urychlovačích hojení typu hemagel nebo tak.
Jsem tele
Ale myslíš, že to zamaskuju „normálním“ makeupem? Tohle za týden dobré rozhodně nebude
Kráva jsem nechtěla přejet šneka ![]()
@Ester13 píše:
Jsem teleAle myslíš, že to zamaskuju „normálním“ makeupem? Tohle za týden dobré rozhodně nebude
Kráva jsem nechtěla přejet šneka
A co používáš?
Docela dost krycí je Aknecolor z lékárny, co si pamatuju… prostě co nejvíc krycí.
@BohunkaP píše:
Modřinu zamaskuješ kvalitním make-upem (jestli babička špatně vidí, můžeš nanést hodně velkou vrstvu)… ale odřeninu - pokud se do té doby nějak rozumně nezahojí - no, to je horšíTo už podle mne normálními šminkami z drogérky nedáš, na to už bys potřebovala nějaká ta divadelní…
Příspěvek upraven 25.07.13 v 10:22
Taky si myslím, že tohle nezamaskuji. No, halt budu muset zalhat a vymluvit se na něco ![]()
@BohunkaP píše:
A co používáš?Docela dost krycí je Aknecolor z lékárny, co si pamatuju… prostě co nejvíc krycí.
Nepoužívám, ale aknecolor doma mám, rozhodně to nezakryje ![]()
@Ester13, hmmmmm… tak to bude „maličkatá problémička“.
To bych to asi na Tvém místě posunula… a zvlášť jestli bys ještě k tomu musela ty šminky všechny nově nakupovat - korektor, krycí makeup, pudr (to se pod litr nedostaneš) ![]()
@Ester13 Skvělá na modřiny je dle mých a máminých zkušeností Heparoid mast. Doporčuje se třeba i petržel, ale to tak doma na zahradě, s listy asi normálně chodit nebudeš.
A promasírovávat si to. Do týdne to zakrýt půjde.
A čo dermacol?? ja mám doma stojí okolo 130kč, je v takovej zlatej tube a je v návode písané, že sa používa do divadla, na fotenie. Naozaj prekryje všetko ![]()
@PraženáKukuřice píše:Rekni, ze Te muz bije..
Přesně kvůli tomu to chci zamaskovat
Určitě bych jí nevysvětlila, že jsem jenom debil ![]()
Inak pod dermacol korektor nepotrebuješ, stačí len transparantný púder.