Masážní vana - čištění

2639
18.4.11 20:02

masážní vana - čištění

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s čištěním trysek u masážní vany? Při jejich spuštění se z nich uvolňuje usazenina a nedaří se mi ji odstranit. Zkoušela jsem přímo prostředek na čištění a pak tablety do myčky (rada z pořadu Máte doma uklizeno), ale nezabralo to. Reklamaci nám neuznali, prý je špatně používaná. Poradíte někdo? Předem děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
18.4.11 20:47

Ahojky.Taky v bejvalém bytě máme masážní a je to hruza.Nesmí se používat pěna,nic s olejem ,no hruza. Čištění sem dělala že sem prostě napustila vanu a pustila trysky tak dlouho dokud to nebylo čisté.Musela sem vodu napustit alespon 3× aby to bylo uplně pročištěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
18.4.11 21:20

což takhle napustit vanu a nalít tam ocet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenka_neprihlasena
18.4.11 21:45

Ahoj,

my ji taky meli. Na uklid je docela narocna a znovu uz bych ji nechtela.

Trysky jsem drhla starym kartackem na zuby. Kartacek jsem vzdycky strcila tak hluboko do trysky co to slo.

Obcas jsem do trysek nalila Savo a nechala chvili pusobit.Potom jsme napustila plnou vany vody a vodu nechala tryskama proudit tak dlouho, dokud z toho lezl neporadek.

Jinak jsme do vany pouzivali uplne vsechno, oleje, peny, mydla. Nejak me vubec nenapadlo, ze by se to nesmel :oops:

• Citovat
  • Upravit
Zybalm
5.1.12 13:18

čištění hydromasážní vany

Ahoj.máme doma hydromasážní vanu. Trysky drhnu kartáčkem na zuby a už mě to fakt nebaví. Na vypláchnutí celého systému jsme koupili přípravek na čištění hydromasážního potrubí a ten je v pohodě. Vyplavý vše zevnitř,ale zvennku ne. Chystám se koupit cif ezeee.....cca 100kč. Možná ten pomůže

• Citovat
  • Upravit
Barunka80
26.10.12 14:05

Ahojky. Jaké masázní vany máte doma? Která je dobrá? Ja sháním právě nějakou, ale nechci ty penize jen tak vyhodit do „něčeho“…tak bych chtěla kvalitní a dobrou :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.14 12:58

Vana po předchozím majiteli bytu .

Ahoj, chci se vás zeptat na váš názor. Koupili jsme byt, vše je super, ale u koupelny jsem narazila… je sice nově (2003) vyzděná, zrekonstruovaná, ale - je tam hydromasážní vana a masážní sprchový panel. Zní i vypadá to hezky ale to je vše. :( Ve vaně se usazuje „sajrajt“, odtok vany se dá špatně čistit, takže to i hodně pomalu odtéká. Panel nevyužíváme, funguje všelijak.. :| Oč mi jde, je to, jestli by jste v takové vaně koupali malé dítě?? (19m) zatím koupu ve vaničce, Já osobně jsem si do ní lehla jednou, bublinky dělají neuvěřitelný rámus (jsme v paneláku) to už je pár měsíců zpět, raději se osprchuji (když mi to zrovna nevychrstne na hlavu :cert: Ale nejradši bysme to s manželem zrušili, dali normální klasickou vanu a pákovou sprchu, s prací a obkládání by nám pomohl tchán, co myslíte? S penězma jsme na tom těsně, ale nějak by se to dalo zvládnout.. Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný