Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s čištěním trysek u masážní vany? Při jejich spuštění se z nich uvolňuje usazenina a nedaří se mi ji odstranit. Zkoušela jsem přímo prostředek na čištění a pak tablety do myčky (rada z pořadu Máte doma uklizeno), ale nezabralo to. Reklamaci nám neuznali, prý je špatně používaná. Poradíte někdo? Předem děkuji za rady ![]()
Ahojky.Taky v bejvalém bytě máme masážní a je to hruza.Nesmí se používat pěna,nic s olejem ,no hruza. Čištění sem dělala že sem prostě napustila vanu a pustila trysky tak dlouho dokud to nebylo čisté.Musela sem vodu napustit alespon 3× aby to bylo uplně pročištěné.
Ahoj,
my ji taky meli. Na uklid je docela narocna a znovu uz bych ji nechtela.
Trysky jsem drhla starym kartackem na zuby. Kartacek jsem vzdycky strcila tak hluboko do trysky co to slo.
Obcas jsem do trysek nalila Savo a nechala chvili pusobit.Potom jsme napustila plnou vany vody a vodu nechala tryskama proudit tak dlouho, dokud z toho lezl neporadek.
Jinak jsme do vany pouzivali uplne vsechno, oleje, peny, mydla. Nejak me vubec nenapadlo, ze by se to nesmel ![]()
Ahoj.máme doma hydromasážní vanu. Trysky drhnu kartáčkem na zuby a už mě to fakt nebaví. Na vypláchnutí celého systému jsme koupili přípravek na čištění hydromasážního potrubí a ten je v pohodě. Vyplavý vše zevnitř,ale zvennku ne. Chystám se koupit cif ezeee.....cca 100kč. Možná ten pomůže
Ahojky. Jaké masázní vany máte doma? Která je dobrá? Ja sháním právě nějakou, ale nechci ty penize jen tak vyhodit do „něčeho“…tak bych chtěla kvalitní a dobrou ![]()
Ahoj, chci se vás zeptat na váš názor. Koupili jsme byt, vše je super, ale u koupelny jsem narazila… je sice nově (2003) vyzděná, zrekonstruovaná, ale - je tam hydromasážní vana a masážní sprchový panel. Zní i vypadá to hezky ale to je vše.
Ve vaně se usazuje „sajrajt“, odtok vany se dá špatně čistit, takže to i hodně pomalu odtéká. Panel nevyužíváme, funguje všelijak..
Oč mi jde, je to, jestli by jste v takové vaně koupali malé dítě?? (19m) zatím koupu ve vaničce, Já osobně jsem si do ní lehla jednou, bublinky dělají neuvěřitelný rámus (jsme v paneláku) to už je pár měsíců zpět, raději se osprchuji (když mi to zrovna nevychrstne na hlavu
Ale nejradši bysme to s manželem zrušili, dali normální klasickou vanu a pákovou sprchu, s prací a obkládání by nám pomohl tchán, co myslíte? S penězma jsme na tom těsně, ale nějak by se to dalo zvládnout.. Děkuji