Maškarní - masky pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
96
12.12.05 20:52

Maškarní-masky pro děti

Ahoj holky,
chtěla bych Vás poprosit, jestli někdo nemáte na prodej nebo k půjčení
2 masky na maškarní pro 1,5ročního chlapečka a roční holčičku. Nebo nějakej nápad jak vyrobit lehký kostým.NEbo internetovou adresu na půjčovnu kostýmů…prostě cokoliv. něco jako Bob a Bobek, Křemílek a Vochomůrka atd.
Děkuju Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
88
12.12.05 23:10

Koukni na www.mimibazar.cz, třeba tam něco objevíš. Nějaké masky jsem tam viděla, ale nijak jsem to nezkoumala, ani ceny nevím.
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.12.05 22:36

Ahoj,
taky jsem jako ty hledala nějaké masky na internetu. Musím říct, že neúspěšně. Hypernova teď prodává masky i na roční děti. Sice by sis ji musela trochu „přikrášlit“, ale já jsem tam nedávno koupila plyšovou masku včeličky s černou plyšovou čepičkou s tykadly. Byla sice dost drahá (kolem 300 Kč), ale nic jiného bych malýmu nesehnala. Dám mu k tomu černé punčocháčky a žluté tričko a bude z něj krásný Vilík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
3.1.13 14:01

Maminky, nemáte nějaký tip, kde bych sehnala masku na maškarní pro 4letého syna a 1roční holčičku? Prohledala jsem mimibazar, bazoš, ale všude je superman, spiderman, transformers, batman, hvězdné války…
Já si představuji něco více dětského, třeba malej by byl motýl Emanuel a malá maková panenka. Ale jak jsem zjistila, je to nadlidský úkol…
Děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
3.1.13 14:08

Zkus se kouknout na www.rappa.cz mají tam velký výbeř masek i takových fakt dětských :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
3.1.13 16:34

Taky jsem hledala a nakonec jsem si vyrobila masku sama…Dítko v té době milovalo beránka Timmyho a to na vytvoření nebylo zas tak těžký. Tmavý bodýčko, tmavé legíny…z chlupatiny jsem mu ušila tílkový bodýčko a na hlavu ze dvou ponožek uši…a jak byl originální ;)
Jinak z mé zkušenosti se na holčičku shánějí kostýmy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
26.2.22 16:51

Holky kde prosím seženu rychle (ne e-shop) skrabosku pro dítě na karneval? Nějakou třeba zvířecí přes obličej. Prodávají to třeba v papírnictví, nebo kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16100
26.2.22 16:54

@zudina V papírnictví/hračkářství, ale dá se vyrobit doma, aby seděly otvory na oči opravdu dobře. Na netu je moře návodů, v Pepcu se dají levně koupit barevné lepící papíry, třpytky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
26.2.22 16:56
@zrcadlo píše:
@zudina V papírnictví/hračkářství, ale dá se vyrobit doma, aby seděly otvory na oči opravdu dobře. Na netu je moře návodů, v Pepcu se dají levně koupit barevné lepící papíry, třpytky atd.

Aha díky za tipy :kytka: Zkusím napřed hrackarstvi a papírnictví, no a kdyžtak zkusím něco vyrobit, ale to bude poslední možnost protože jsem totálně levá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
26.2.22 17:10

V sinsay ted meli krasne skrabosky koukni na net :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
26.2.22 17:16

Myslím, že teď měli v akci na Rohlíku jestli u vás jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
26.2.22 17:30
@KSŠO píše:
V sinsay ted meli krasne skrabosky koukni na net :)

Ji tam jsem koukala ale mám to docela z ruky ten obchod. Díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
26.2.22 17:31
@Martha03 píše:
Myslím, že teď měli v akci na Rohlíku jestli u vás jezdí.

Tak nákup asi kvůli tomu objednávat nebudu:) ale díky! Zkusím papírnictví a kdyžtak něco výrobim nebo aspoň zkusím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
26.2.22 17:34

@zudina na domácí výrobu masek jsou výborné tyto pěnové papíry. Dobře se s nimi pracuje, jsou tvarné a dost odolné papirova maska se natrhne jedna dvě, tohle vydrží. Mívají v papírnictvích a někdy i galanteriích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
26.2.22 19:34
@Hoa Mai píše:
@zudina na domácí výrobu masek jsou výborné tyto pěnové papíry. Dobře se s nimi pracuje, jsou tvarné a dost odolné papirova maska se natrhne jedna dvě, tohle vydrží. Mívají v papírnictvích a někdy i galanteriích.

Super!! Dík za tip :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat