Jak na skvrny od příkrmů???

143
9.12.05 16:16

Jak na skvrny od příkrmů???

Ahojky,
začali jsem papat a ty skvrny mě šíleně štvou, nejde to vyprat ani Vanishem. Máte na to někdo nějaký trik?
Moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ET
87
9.12.05 16:28

ahoj, já peru všechno v Lovele, zatím nemáme nic, na čem by fleky zůstaly, všechno vždycky pustilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
9.12.05 16:45

Ahoj, my jsme o tom před pár měsíci diskutovaly v našem deníčku a několik lidí doporučovalo Pre Wash os Amwaye. Tak jsme se domluvily a hromadně ty spreje objednaly a pak to mezi sebou rozeslay. My teda skvrn zatím moc nemáme, ale co bylo, tak se celkem bez problémů vypralo…ale zatím nějakou megaskvrnu jsem neměla, tak doufám, že to fakt bude fungovat i na ně, když už jsme kvůli tomu objednání podnikli takové manévry…:-))) Krista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
9.12.05 19:06

Jak to že nemáte skvrny? 8O Časem chci sice vařit, ale teď pro začátek příkrmů používáme Hipp a Hami a nic z toho prostě nejde dolů!!! :( O tom spreji od Amway jsem slyšela taky ho mám objednaný. Doufám že funguje.Peru taky v Lovele, zkoušela jsem věci namočit na pár hodin do Vanishe, pak vyprat na 60 a nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
9.12.05 19:17

Ahoj,
já mám skvrny pořád a ničím to nejde dolů. Kde jste koupili ten sprej od Amwaye? Já bych ho chtěla taky :wink: .
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.12.05 22:47

Ahoj holky, peru taky v lovele a skvrny zůstávají. Teď jsem zkusila kronstar, kupuje se normálně v drogérce, je ve spreji a skvrny žádný, je opravdu super. Jenom se to tím postříká, nechá chvilku působit a už to dávám do pračky. Opravdu můžu doporučit

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
10.12.05 22:59

Ahoj holky,
mě funguje takuté žlučové mýdlo - mají ho v dm drogerii. Potře se skvrna, nechá 5 min působit a vypere. Já to nechám působit dýl a pak rovnou hážu do pračky.
Martina a Filouš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.12.05 08:24

Ahoj
Já před samotným praním používám sprej na skvrny od firmy Eurona. Bohužel se to nedá normálně koupit v obchodech. Můžu říci, že to vypere každou skvrnu, samozdřejmě ne zapranou.

• Citovat
  • Upravit
2733
11.12.05 10:09

Tak vidíš Betynko, těch sprejů je spousta, na ten amwey potřebuješ sehnat nějakého dealera. Světlana od nás z květňátek ho sehnala a přes něj objednala a pak nám to poslala-hodná holka:-) no my fakt moc skvrn zatím nemáme, malý papaá zeleninku zatím a pěkně, takže vždy ukápne jen na bry\ndák a ten se vždy vypral normálně v lovele. Mám pár skvrn an pár plenách, to když jsem Vítka nechala na 20 min pokopkat nahatého na přebalováku a zrovna se tam po…tak to se moc nevypere ale po třetím praní to zmizí i tak. Mám tyto pleny vyčleněné právě k těmto účelům… ale myslím, že parádní skvrny teprve přijdou, chem vyzkoušet červenou řepu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
11.12.05 14:06

Zdravím,
skvrn už bylo požehnaně, ideální se ukázalo hned je ošetřit, ale jelikož to vždy nejde pak používám:

namáčení, jak v lavoru tak jako program v pračce
sprej od Amway funguje jako sypký Vanish, možná lépe a není to takovej hnus chemickej neekologickej (na dovolené jsem užívala žlučové mýdlo z DM a také to šlo.

Peru obvukle v „normálním“ Persilu a jemné v tekutém Ecoveru už od narození jen první tři měsíce jsme měli pračku nastavenou na víc vody a lepší máchání, tedy s miminími prášky nemám zkušenost.

krásné prádlo
Mia

• Citovat
  • Upravit
2221
11.12.05 19:52

Ahoj

Já nejdřív zapírám ve studené vodě s mýdlem a pak v pračce, pereme v Lovele. Taky jsme začali s příkrmama před 9 dny :D a zatím teda flíčky zůstali jen jednou.

Oluška a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat