Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
.Manželův strejda šel za Shreka
postavu na to má
,ještě ho trošku vycpali ,u Ťamanů si koupil masku a ruce,oblíknul košili s vestou a vyrazil.Já jsem ho neviděla,ale když mi to popisovali,byla jsem mrtvá smíchy
![]()
Monika
Vždy jsme uspěli, když jsme šli za popelnice. Na tričko a staré kalhoty jsme našili různé plechovky, papírky, … prostě odpad a vyrazili jsme. Vy byste mohli jít rovnou za skládku:-)
Nás bylo taky jednou víc - a vyšla z toho Sněhurka a 7 trpaslíků (chybějící trpaslíci -2 - se nakonec vyřešili panenkama/panákama z hadrů). Pravda, někteří trpaslíci byli větší než Sněhurka… ![]()
Díky za nápady…
co se týče Sněhurky a sedmi trpaslíků - také nás to napadlo, já za Sněhurku - jako nejmenší, ostatní za trpaslíky
) Nebo sedm Sněhurek a jeden trpaslík
)))))))))))
Je to už hooooodne staré téma
ale třeba se bude někomu hodit.. My byli banda za skupinu Šmoulů
i Šmoulinka i Gargamel i Taťka Šmoula ![]()
Ahoj, nás bylo 9, takže jsme šli za Sněhurku a 7 trpaslíků
, ten osmý byl princ
.
Ahoj ! Potřebuji poradit..
Rozhodli jsme se vyrazit na Maškarní ples, do jedné vesničky kde se družíme s místníma dobrovolnýma hasičema. Je nás skupinka cca 5-10 lidí, co je rozhodnuta jít za masku, ALE .. nevíme za co ?? Každopádně nechceme aby nás někdo poznal. Zavrhli jsme doktory, sestřičky, čarodějnice, prostitutky atd - to má každý. Ale také se nám nechce dávat 500 za masku na osobu
Chceme jít za něco originálního, třeba kravinu, jen ať to nemá někdo jiný a nikoho by to ani nenapadlo - ale to je kámen úrazu
Včera jsme měli válečnou poradu, padli návrhy od čárového kódu (to jsme usoudili, že trávit do půlnoci v krabici přišpendlení k dalšímu, to aby jsme se rovnou nechali vycévkovat) až po indiány (což jsme z toho brečeli smíchy - ženský sukně z krepáku, na prsa kokosy, chlapi jen takový ten kornout na přirození) atd. Ale použitelného nic 

Další verze - protože chceme jít všichni za to samé - vybrat si jednu pohádkovou postavu. Umíte si představit třeba sedm Rákosníčků pohromadě ???