Mastička bez předpisu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
891
10.6.09 23:04

Mastička bez předpisu

Ahojky, prosila bych o radu ohledně mazání. Dcerka 16M má už možná 2 měsíce na jedné noze v jednom místě pupínky - maličké načervenálé, některé se slily. Objevily se najednou, pak už to nepostupovalo, v té době měla i rýmu (teploty ani jiné potíže ne), nesvědí to, nemokvá. Svépomocí :oops: jsem došla k závěru, že by to mohlo být virového původu a nedá se s tím nic moc dělat, časem zmizí. Ale ono nemizí. Zkoušela jsem můj oblíbený všelék Bepanthen, ale nic se nedělo. Tak jsem zkusila jinou taktiku a zasypávala - to je pak takové suché, místy i hrubší, barva podobná kůži kolem. Když mně to po několika dnech přišlo moc suché, tak jsem zkusila promastit a výsledek je jen, že jsou ty pupínky zase víc vidět, jakoby vylezou. Máte nějakou osvědčenou mastičku na podobný problém (bez receptu), než se propracuju na kožní? Trochu doufám, že se to do té doby vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1403
11.6.09 08:22

Ahoj,
ja bych tedy nejdriv zasla k Dr., zvlast, jestli uz to ma tak dlouho. Nekdy to pozna i obvodacka a na kozni byste treba nemuseli. Jak jsi prisla na to, ze to je viroza? Podle popisu bych si vubec netroufla urcit, co to je a co by na to mohlo zabrat.
Mejse
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.6.09 09:04

Ahoj já bych doporučila Imazol krémpasta, když namažeš zůstane na kůži sice bílý povlak, ale je bezvadná! My jsme ji měli od Dr. na neštovice, na opruzeniny, na atopický ekzém… takže jsem došla k závěru, že vždycky na všechno dostaneme Imazol. Takže k Dr. už s pupínky taky nechodíme a mažeme tímto. Lze koupit i bez receptu za cca 60 Kč.
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
28294
11.6.09 09:07

Běž na kožní, hádat příčinu a typ vyrážky je jako věštění z křišťálové koule… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek