Mastná oka v moči

5.3.18 18:25

Mastné oka v moči

Dobrý den.. posledních pár týdnů mám po vyčurání v moči taková jakoby mastna oka, fleky.. všimla jsem si toho jednou náhodou a od té doby to takak nějak kontroluji :) :nevim:
Nesetkali jste se s tim nekdy někdo?
Někdy mam pocit, ze i kdyz se vycuram úplně, stejně tam mam pořád nějakou moč, kterou lze vytlačit.. pálení pri močení nemám.
Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
5.3.18 18:41

Nepoužíváš nějákou mastičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.18 18:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
5.3.18 18:45

Kamarádka tohle měla, bylo to jak olej 8o celkově se jí zhoršilo zdraví, lupy měla atd. A bylo to to magické slovo stres. Rozešla se s přítelem, s kterým byla už jen ze zvyku, opustila stresující práci, vycestovala a všechno se zlepšilo. Netrápí tě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
5.3.18 18:47

@Klaranovakova19 Tak zajdi k doktorovi ať ti udělá test moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.3.18 19:08

Nedrzis nejakou dietu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.3.18 19:08

Pravděpodobně jde jen o to, že se při čůrání spláchl nějaký vaginální hlen apod. Kdyby se ti dlouhodobě moč nezdála, objednej se u lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.3.18 19:27

Mám to dlouhodobě, jak když olej na hladině, ale mám bílkovinu v moči trvale, jsem hlídána na nefro, takže si myslím že je to tím, u mně teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.18 22:14

@Petruna21 ona nechce, bere mě jako, že na sobě něco hledám. :D protože jsem k ni chodila rok s tim, ze mě hrozne boli břicho a ona me posilala domů s tim, ze se mi nechce do školy.. a kdyz sem si vydupala odborné vyšetření, zjistili mi zánět žaludku a helicobaktera pylori, takže… ale stejně mě bere jako simulanta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.18 16:51

@Klaranovakova19 muzu se zeptat, jak to dopadlo s mastnou moci?dekuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.18 17:17

jeste dodam..ze si tak mesic mazu kazd den 1-2× ritni otvor kvuli prevenci fuisur…ale vidim to obcas i kdyz se mezi namazanim a wc osprchuju…

• Citovat
  • Upravit
4140
24.12.22 13:55

Obnovuji. Náš kluk 2,5 roku, má poslední dva dny v nočníku taky mastná oka :nevim: Co to je? V životě jsem o tom ani neslyšela :nevim: Měl jeden den nějakou střevní virozu, ale jinak je zdravej jako řípa… Je to na doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.12.22 16:02
@Pajka89 píše:
Obnovuji. Náš kluk 2,5 roku, má poslední dva dny v nočníku taky mastná oka :nevim: Co to je? V životě jsem o tom ani neslyšela :nevim: Měl jeden den nějakou střevní virozu, ale jinak je zdravej jako řípa… Je to na doktora?
špinavej nočník?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast