Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den.. posledních pár týdnů mám po vyčurání v moči taková jakoby mastna oka, fleky.. všimla jsem si toho jednou náhodou a od té doby to takak nějak kontroluji
![]()
Nesetkali jste se s tim nekdy někdo?
Někdy mam pocit, ze i kdyz se vycuram úplně, stejně tam mam pořád nějakou moč, kterou lze vytlačit.. pálení pri močení nemám.
Děkuji za rady ![]()
Kamarádka tohle měla, bylo to jak olej
celkově se jí zhoršilo zdraví, lupy měla atd. A bylo to to magické slovo stres. Rozešla se s přítelem, s kterým byla už jen ze zvyku, opustila stresující práci, vycestovala a všechno se zlepšilo. Netrápí tě něco?
@Klaranovakova19 Tak zajdi k doktorovi ať ti udělá test moči.
Pravděpodobně jde jen o to, že se při čůrání spláchl nějaký vaginální hlen apod. Kdyby se ti dlouhodobě moč nezdála, objednej se u lékaře.
Mám to dlouhodobě, jak když olej na hladině, ale mám bílkovinu v moči trvale, jsem hlídána na nefro, takže si myslím že je to tím, u mně teda
@Petruna21 ona nechce, bere mě jako, že na sobě něco hledám.
protože jsem k ni chodila rok s tim, ze mě hrozne boli břicho a ona me posilala domů s tim, ze se mi nechce do školy.. a kdyz sem si vydupala odborné vyšetření, zjistili mi zánět žaludku a helicobaktera pylori, takže… ale stejně mě bere jako simulanta ![]()
jeste dodam..ze si tak mesic mazu kazd den 1-2× ritni otvor kvuli prevenci fuisur…ale vidim to obcas i kdyz se mezi namazanim a wc osprchuju…
Obnovuji. Náš kluk 2,5 roku, má poslední dva dny v nočníku taky mastná oka
Co to je? V životě jsem o tom ani neslyšela
Měl jeden den nějakou střevní virozu, ale jinak je zdravej jako řípa… Je to na doktora?
@Pajka89 píše:špinavej nočník?
Obnovuji. Náš kluk 2,5 roku, má poslední dva dny v nočníku taky mastná okaCo to je? V životě jsem o tom ani neslyšela
Měl jeden den nějakou střevní virozu, ale jinak je zdravej jako řípa… Je to na doktora?