Mastné pyžamo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
31.1.17 21:49
@IvaX píše:
A co to treba zkusit vyprat v octu :think:

jen v octu, nebo jako aviváž? Ten dávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
31.1.17 21:51
@bublinek píše:
ani ne, klasické prášky jí moc nesedí

A co to vyprat v Arielu a potom v tom slizu, aby jí to sedělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
31.1.17 21:53

A co zkusit namočit normálně do Jaru? Já takhle zapírám mastné fleky na tričkách…pak vyperu normálně v prášku a aviváži v práčce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.1.17 21:57

@Caitlyn @Petája díky, vyzkouším vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
31.1.17 22:00
@nozu píše:
@micta fakt? to mi ani neříkej. Já ho používám už jen nárazově na fakt odolné fleky, tak ho mám už docela dlouho. V poslední době jsem ho nesháněla. Schválně jsem se šla podívat na balení co mám v kopelně a expiraci má květen 2016 :oops: No, prádlo se po něm nerozpadá, tak ho budu používat dál :mrgreen:

No fakt. Já ho právě sháněla v době, kdy jsem prala v tom slizu a zůstávali mi fleky. Radši jsem se vrátila k prášku nebo kapslim, než všechno zaperu. Prala jsem ve slizu jen ze zvědavosti a spořivosti, ne kvůli zdr. problémům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.1.17 22:04
@micta píše:
No fakt. Já ho právě sháněla v době, kdy jsem prala v tom slizu a zůstávali mi fleky. Radši jsem se vrátila k prášku nebo kapslim, než všechno zaperu. Prala jsem ve slizu jen ze zvědavosti a spořivosti, ne kvůli zdr. problémům.

Jaké fleky jsi nevyprala? Když mají holky někde flek, tak to předeperu žlučovým mýdlem a pak ve slizu a není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
31.1.17 22:09

@bublinek mastné. A jak jsem psala, ani jar nepomáhal. V kombinaci mastný flek+jar +prášek nebo kapsle, OK. Ale se slizem KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.1.17 22:18
@micta píše:
@bublinek mastné. A jak jsem psala, ani jar nepomáhal. V kombinaci mastný flek+jar +prášek nebo kapsle, OK. Ale se slizem KO

mi vypere vše, zasviněné útěrky taky. Asi si to dělám silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
31.1.17 22:29
@bublinek píše:
jen v octu, nebo jako aviváž? Ten dávám

Spíš jsem myslela jen v octu, dat ho tam vic a treba zkusit i větší teplotu. Ale ozkousene to nemám, jen me to tak napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.1.17 22:43
@jijisan píše:
@bublinek kup si v dm zlucove mydlo, pyzama naloz do horke vody a mydla a pak normalne vyper… Jestli ma dcerka suchou kuzi, zkus pouzit excipial u lipolotio, nemasti, pekne se vstrebava… Maji ho v lekarnach…

nedávala bych, to je samá chemie, mimo jiné i parafín. olej (vazelína) a umělá parfemace. To radši dítě máznu čistým olivovým olejem.
Pyžamko bych zkusila přeprat v šamponu - ručně - a pak v pračce na 60st. Pokud to není umělý materiál, to je pak problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
31.1.17 22:49

@bublinek
Nemam osobni zkusenost, ale co eko/bio praci prasek. Mastnotu by zvladat mel, horsi je to s fleky od jaho, vina atd. Tak bych vyzkousela. Jinak zminovane zlucove mydlo je na fleky super, ale samo o sobe dost agresivni (tedy to tekute-tam se namydlenych mist snazim nedotykat), ale pevne -ta kalsicka kostka je setrnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
31.1.17 22:56

Ja na svoje nove triko, co jsem si oblékla poté, co jsem se namazala olejickem a zapomněla na to (blbec) napatlala mýdlo s jelenem, pak normalne strcila do pracky a je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
1.2.17 07:10

Mastné fleky, které nejdou vyprat jinak potřu „jarem“. Mám nějaký „eko“ jar a taky to funguje.
Jinak triko se mi časem od mastnoty vypralo - v jednom jsem chodila na masáž, kde používali olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
1.2.17 09:16

Děkuji všem, vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie