Oblečení Piccola monelin a ydi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1829
7.1.17 20:11

Obleceni piccola monelin a ydi

Ahoj, tak jsem mela malou oblecenou v oteplovakach a bunde pepco ale do snehu to opravdu nestaci je to hned mokre. Tak jsem dneska s nadsenim sla do sportu koupit male obleceni, bundu a oteplovaky znacky napsane vyse, oblecenu vypada celkem kvalitne. Ale na internetu v jedne diskuzi jsem se docetla ze znacka YDI je od vietnamcu a prodava se na trznici o te druhe jsem nic nenasla. Holky mate nekdo pro deti obleceni tehle znacky? Je kvalitni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
190
7.1.17 20:14

Ano je to tak, YDI u nás prodávají i vietnamci..Ale dcera měla loni kombinézu této značky a problém nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
7.1.17 20:19

Jj, YDI je od vetvi, tu druhou znacku neznam :nevim:. Za me tchibo :palec:. Ale myslim, ze to YDI nevypada uplne lacine, vyzkousene ale nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
7.1.17 20:29

Pamatuju se, ze jsem taky jedny fajn oteplovaky brala u vietnamcu a byly to tusim zrovna Ydi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.1.17 20:39

YDI prodávají i větnamci, ale také jsme měli pár věcí od této značky a nebyly extra špatné. Prostě kompromis za slušnou cenu. Dcera měla jednu lepší soupravu na lyže a pak YDI jako náhradní a do školky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.1.17 21:07

@Aliik Přesně máme YDI na lítačku kolem baráku a do družiny/školky. Akorát teda jsou věci od nich klasicky minimálně o číslo větší.

Pepco máme jednu, nejstarší dcera v tom chodí do školy. Je to tak když vyběhnou o velké přestávce na vzduch. Mladším sem je ani nekupovala. Je to prostě zateplený šusťák jako za našeho dětství.

Piccola je zhruba na úrovni značky Wolf a taky tržnicová. Testnutou na živo jí nemám, dětem moc neseděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
7.1.17 21:18

Ydi není špatná značka, je to levnější varianta co se prý snad dá sehnat běžně u vietnamců. Já třeba byla zklamaná z kombinézy HM a snoxx kterou některé maminky chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
7.1.17 21:42

Máme ydi oteplovacky a spokojenost, monelinu jme měli jarní bundu a vydržela dlouho. Myslím že v poměru cena/kvalita je to v pohodě. Podobné značky jsou i wolf a kugo - máme zateplene kalhoty a zatím dobry. Můžeš mrknout i na mimibazar, tam se tyto všechny značky prodávají hodně - nove nenošene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat