Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
poradte prosim nekdo nejake pripravky pripadne babske rady na mastne vlasy.Manzelovy se vlasy hodne masti a neustale si stezuje ja uz nevim co mu poradit zkouseli jsme ruzne sampony a stale zadna vyrazna zmena.mate nekdo stejny problem nebo jste ho meli a co vam pomohlo?
Brácha měl s tím taky velký problém a já ho začínám mít teď v těhu taky, už jsem z toho na nervy!!!
Bráchovi jsem koupila tyto přípravky a byl s nimi mooooc spokojený, já je teprve musím zakoupit!
Tady ti dám odkazy
Co já vím, tak pomáhá ten klasický kopřivový zelený šampon, takovej ten obyčejnej, co litr stojí asi 20 Kč
, dřív ho vyráběl výrobce myslím Dixi nebo tak nějak, ale ono jich bude v drogériích více, ale chce to navštívit takovéty spíš asi vesnické drogérie, já jsem ho sháněla pro sebe a v drogériích typu DM, Rossmann a podobně nic takového neměli. A fakt to fungovalo.
Pavlička píše:
Co já vím, tak pomáhá ten klasický kopřivový zelený šampon, takovej ten obyčejnej, co litr stojí asi 20 Kč, dřív ho vyráběl výrobce myslím Dixi nebo tak nějak, ale ono jich bude v drogériích více, ale chce to navštívit takovéty spíš asi vesnické drogérie, já jsem ho sháněla pro sebe a v drogériích typu DM, Rossmann a podobně nic takového neměli. A fakt to fungovalo.
Jojo, ten se mi taky osvedcil, ted jsem ho kupovala a hrozne me pobavilo, ze prestoze je to koprivovy sampon, tak je na nem nakreslena hluchavka ![]()
Ahoj, zkušenost mého muže: jak měl krátké vlasy (cca 3cm) tak si musel mít hlavu každý den a večer už je měl takové fuj…nechal si narůst dlouhé (cca po pás - má je potvora delší jak já) a vlasy se mu skoro nemastí běžně je myje 1× za týden (a někdy i zapomene) a není na nich skoro vidět rozdíl…
Jinak šampóny, kůry ani odvary nezabrali.