Mastné vlasy

331
11.11.08 08:46

Mastné vlasy

poradte prosim nekdo nejake pripravky pripadne babske rady na mastne vlasy.Manzelovy se vlasy hodne masti a neustale si stezuje ja uz nevim co mu poradit zkouseli jsme ruzne sampony a stale zadna vyrazna zmena.mate nekdo stejny problem nebo jste ho meli a co vam pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
11.11.08 08:53

Brácha měl s tím taky velký problém a já ho začínám mít teď v těhu taky, už jsem z toho na nervy!!!
Bráchovi jsem koupila tyto přípravky a byl s nimi mooooc spokojený, já je teprve musím zakoupit!
Tady ti dám odkazy

http://www.kosmetika-iren.cz/…t,1051111002

http://www.kosmetika-iren.cz/…t,1051111009

• Citovat
  • Upravit
5546
11.11.08 10:12

Co já vím, tak pomáhá ten klasický kopřivový zelený šampon, takovej ten obyčejnej, co litr stojí asi 20 Kč :wink: , dřív ho vyráběl výrobce myslím Dixi nebo tak nějak, ale ono jich bude v drogériích více, ale chce to navštívit takovéty spíš asi vesnické drogérie, já jsem ho sháněla pro sebe a v drogériích typu DM, Rossmann a podobně nic takového neměli. A fakt to fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
11.11.08 20:15
Pavlička píše:
Co já vím, tak pomáhá ten klasický kopřivový zelený šampon, takovej ten obyčejnej, co litr stojí asi 20 Kč :wink: , dřív ho vyráběl výrobce myslím Dixi nebo tak nějak, ale ono jich bude v drogériích více, ale chce to navštívit takovéty spíš asi vesnické drogérie, já jsem ho sháněla pro sebe a v drogériích typu DM, Rossmann a podobně nic takového neměli. A fakt to fungovalo.

Jojo, ten se mi taky osvedcil, ted jsem ho kupovala a hrozne me pobavilo, ze prestoze je to koprivovy sampon, tak je na nem nakreslena hluchavka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
11.11.08 20:21

Ahoj, zkušenost mého muže: jak měl krátké vlasy (cca 3cm) tak si musel mít hlavu každý den a večer už je měl takové fuj…nechal si narůst dlouhé (cca po pás - má je potvora delší jak já) a vlasy se mu skoro nemastí běžně je myje 1× za týden (a někdy i zapomene) a není na nich skoro vidět rozdíl…

Jinak šampóny, kůry ani odvary nezabrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová