Masturbace - začínám

Anonymní
2.12.12 01:48

Masturbace - začínám

Za poslední rok jsem tady toho načetla dost a dost a mám pocit, že neexistuje člověk který funguje bez masturbace, takže si v tomto přijdu skoro jako mimozemštan…
je mi 33 let a nikdy jsem se neuspokojila sama, ale ted to na mě přichází - ráda bych to zkusila a nevím, jak na to…
spíše bych uvítala reakce lidí, kteří jsou na tom jako já (abych věděla, že jenom já nejsem,,divná,,)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1309
2.12.12 04:49

Nevíš jak si kliknout na myšku??? snad nechceš aby ti to někdo přišel ukázat osobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.12 05:07

8o 8o 8o Tak to je fakt síla a nebo naopak moc dobrý, že jsi to nikdy nepotřebovala zkoušet :palec: Já si neumím představit být odloučená jen na sex s manželem, dříve s jinýma :mrgreen: Rozhodně nejseš divná, ale rozhodně je to zvláštní opravdu jsi první člověk co znám, který nemasturbuje :mrgreen: Nepotřebuješ na to návody to si každá příjde na to sama, prostě se hlaď až příjdeš na to co ti je příjemné a zachvilku to je :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.12 06:55

Já jen, abys věděla, že v tom nejsi sama, já také jen s manželem, jinak mě to vůbec nebere :lol:. Představa, že bych měla někdy milence, blééé. Jsem trochu asexuál, ale to je prostě v člověku, někdo má sex rád, já bez něj klidně strávím zbytek života a to jsem mladá, 30 mi ještě ani nebylo :lol: ;).

• Citovat
  • Upravit
Blablabla12
2.12.12 07:07
@Anonymní píše:
Já jen, abys věděla, že v tom nejsi sama, já také jen s manželem, jinak mě to vůbec nebere :lol:. Představa, že bych měla někdy milence, blééé. Jsem trochu asexuál, ale to je prostě v člověku, někdo má sex rád, já bez něj klidně strávím zbytek života a to jsem mladá, 30 mi ještě ani nebylo :lol: ;).

Ale tady nejde o milence

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
2.12.12 07:58

Tak já na to taky moc nejsem :mrgreen: Vyhovuje mi to jen s manželem a to ještě ani nemáme sex tak často. Prostě nám to stačí třeba jednou za 14 dní. Manžel masturbaci dělá jen občas, když já mám třeba menses.Sama nemám potřebu se uspokojovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
6956
2.12.12 08:25

To e mi lito, je to moje neoblibenejsi cinnost:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.12 09:02

Ahoj, rozhodně v tom nejsi sama, ani já nejsem příznivcem sebeuspokojování, za prvé mě to nebaví a za druhé mám na to manžela ;) ano, zkoušela jsem to, ale nikterak mě to nezaujalo… rozhodně si myslím, že na netu najdeš hodně rad ohledně masturbace je to i od přírody daná věc, jak má na to člověk sám jít - zkus to a uvidíš, rozhodně na to nepotřebuješ vyokoškolské vzdělání 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.12 10:49

Můj partner třeba nemasturbuje sám vůbec když mám menzes tak mu „dám na něj pusu“
ale já se ráda uspokojím sama je to zas uplně něco jiného než oral s partnerem nebo sex prostě jsem schopná sama to zvládnout do 2 min :-) supr :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.12 11:04

Ahoj, tak já taky patřím k těm „divným“ které to nebere :nevim:, zkoušela jsem to, ale nebavilo mě to, jako ano, bylo to hodně příjemné, ale mám rádši sex s manželem, to mi stačí, možná jsem na to lenivá :think:.
No my jsme asi oba divný, ani manžel se sám neuspokojuje a to ani když jsem byla těhotná a delší dobu jsem nemohla, samozřejmě jsem mu ráda „asistovala“ :lol:, ale že by sám, to ne.
Takže neboj, nejsi sama :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.12 11:19

Ahoj, já jsem začala taky nedávno, rozvádím se a nechci si tahat domu chlapi jenom abych si užila, nemám na to čas a hlavně se mi to moc nezamlouvá se scházet s někým jenom za účelem sexu. Zjistila jsem, že mě to baví, když jsem byla s manželem tak jsem masturbovala, ale jenom občas ted´skoro každý den. Ikdyž taky znám pár holek co to nedělají, já se teda uspokojím masturbací víc než při sexu s mužem, nevím čím to je, ale mám to tak…

• Citovat
  • Upravit
21390
2.12.12 11:20

Proč jsi neměla do 33 let potřebu masturbovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.12 10:43

Ty jo, to jsem si opravdu myslela, že neexistuje člověk co by nemasturboval 8o Já osobně masturbuji každý den a do tří minut jsem, je to nepopsatelný. Takovýhle silný orgasmus jsem nikdy při sexu neměla a už jsem na tom fakt závislá :oops: Já se tedy nikde sama nehladím, já se dokáži uspokojit jedině tak, že se prostě ehm, teď nevím jak to popsat :oops: Prostě se třu třeba o roh postele nebo o zmuchlanou deku a prostě mě to dokáže uspokojit úplně maxilmálně. Snad tady teď nebudu za úchyla :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.12 10:46

Ale ještě jsem chtěla dodat, že jsem s masturbací asi taky začala pozdě - až ve 22 letech, jinak se asi masturbuje už od puberty ne :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.12 10:49
@Anonymní píše:
Za poslední rok jsem tady toho načetla dost a dost a mám pocit, že neexistuje člověk který funguje bez masturbace, takže si v tomto přijdu skoro jako mimozemštan…
je mi 33 let a nikdy jsem se neuspokojila sama, ale ted to na mě přichází - ráda bych to zkusila a nevím, jak na to…
spíše bych uvítala reakce lidí, kteří jsou na tom jako já (abych věděla, že jenom já nejsem,,divná,,)

Klid, nejsi sama, taky nemasturbuju, potřebuju k tomu chlapa. A vůbec se necítím divně, to chceš dělat jen proto, že to dělá většina 8o :D. A my jsme s mužem marťani dva, ani on nemá potřebu Anduly Dlaňové :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky