Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíš jak si kliknout na myšku??? snad nechceš aby ti to někdo přišel ukázat osobně..
Tak to je fakt síla a nebo naopak moc dobrý, že jsi to nikdy nepotřebovala zkoušet
Já si neumím představit být odloučená jen na sex s manželem, dříve s jinýma
Rozhodně nejseš divná, ale rozhodně je to zvláštní opravdu jsi první člověk co znám, který nemasturbuje
Nepotřebuješ na to návody to si každá příjde na to sama, prostě se hlaď až příjdeš na to co ti je příjemné a zachvilku to je ![]()
Já jen, abys věděla, že v tom nejsi sama, já také jen s manželem, jinak mě to vůbec nebere
. Představa, že bych měla někdy milence, blééé. Jsem trochu asexuál, ale to je prostě v člověku, někdo má sex rád, já bez něj klidně strávím zbytek života a to jsem mladá, 30 mi ještě ani nebylo
.
@Anonymní píše:
Já jen, abys věděla, že v tom nejsi sama, já také jen s manželem, jinak mě to vůbec nebere. Představa, že bych měla někdy milence, blééé. Jsem trochu asexuál, ale to je prostě v člověku, někdo má sex rád, já bez něj klidně strávím zbytek života a to jsem mladá, 30 mi ještě ani nebylo
![]()
.
Ale tady nejde o milence
Tak já na to taky moc nejsem
Vyhovuje mi to jen s manželem a to ještě ani nemáme sex tak často. Prostě nám to stačí třeba jednou za 14 dní. Manžel masturbaci dělá jen občas, když já mám třeba menses.Sama nemám potřebu se uspokojovat ![]()
Ahoj, rozhodně v tom nejsi sama, ani já nejsem příznivcem sebeuspokojování, za prvé mě to nebaví a za druhé mám na to manžela
ano, zkoušela jsem to, ale nikterak mě to nezaujalo… rozhodně si myslím, že na netu najdeš hodně rad ohledně masturbace je to i od přírody daná věc, jak má na to člověk sám jít - zkus to a uvidíš, rozhodně na to nepotřebuješ vyokoškolské vzdělání ![]()
Můj partner třeba nemasturbuje sám vůbec když mám menzes tak mu „dám na něj pusu“
ale já se ráda uspokojím sama je to zas uplně něco jiného než oral s partnerem nebo sex prostě jsem schopná sama to zvládnout do 2 min
supr ![]()
Ahoj, tak já taky patřím k těm „divným“ které to nebere
, zkoušela jsem to, ale nebavilo mě to, jako ano, bylo to hodně příjemné, ale mám rádši sex s manželem, to mi stačí, možná jsem na to lenivá
.
No my jsme asi oba divný, ani manžel se sám neuspokojuje a to ani když jsem byla těhotná a delší dobu jsem nemohla, samozřejmě jsem mu ráda „asistovala“
, ale že by sám, to ne.
Takže neboj, nejsi sama ![]()
Ahoj, já jsem začala taky nedávno, rozvádím se a nechci si tahat domu chlapi jenom abych si užila, nemám na to čas a hlavně se mi to moc nezamlouvá se scházet s někým jenom za účelem sexu. Zjistila jsem, že mě to baví, když jsem byla s manželem tak jsem masturbovala, ale jenom občas ted´skoro každý den. Ikdyž taky znám pár holek co to nedělají, já se teda uspokojím masturbací víc než při sexu s mužem, nevím čím to je, ale mám to tak…
Ty jo, to jsem si opravdu myslela, že neexistuje člověk co by nemasturboval
Já osobně masturbuji každý den a do tří minut jsem, je to nepopsatelný. Takovýhle silný orgasmus jsem nikdy při sexu neměla a už jsem na tom fakt závislá
Já se tedy nikde sama nehladím, já se dokáži uspokojit jedině tak, že se prostě ehm, teď nevím jak to popsat
Prostě se třu třeba o roh postele nebo o zmuchlanou deku a prostě mě to dokáže uspokojit úplně maxilmálně. Snad tady teď nebudu za úchyla
![]()
Ale ještě jsem chtěla dodat, že jsem s masturbací asi taky začala pozdě - až ve 22 letech, jinak se asi masturbuje už od puberty ne
![]()
@Anonymní píše:
Za poslední rok jsem tady toho načetla dost a dost a mám pocit, že neexistuje člověk který funguje bez masturbace, takže si v tomto přijdu skoro jako mimozemštan…
je mi 33 let a nikdy jsem se neuspokojila sama, ale ted to na mě přichází - ráda bych to zkusila a nevím, jak na to…
spíše bych uvítala reakce lidí, kteří jsou na tom jako já (abych věděla, že jenom já nejsem,,divná,,)
Klid, nejsi sama, taky nemasturbuju, potřebuju k tomu chlapa. A vůbec se necítím divně, to chceš dělat jen proto, že to dělá většina
. A my jsme s mužem marťani dva, ani on nemá potřebu Anduly Dlaňové ![]()
Za poslední rok jsem tady toho načetla dost a dost a mám pocit, že neexistuje člověk který funguje bez masturbace, takže si v tomto přijdu skoro jako mimozemštan…
je mi 33 let a nikdy jsem se neuspokojila sama, ale ted to na mě přichází - ráda bych to zkusila a nevím, jak na to…
spíše bych uvítala reakce lidí, kteří jsou na tom jako já (abych věděla, že jenom já nejsem,,divná,,)