Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, můžu ti napsat, že tě plně chápu, protože to je skoro jako bych psala o sobě. Mě se tohle stalo taky, z ničeho nic, najednou bum a bylo to tam. A co dotyčná, jak je na tom, ví o tom nebo ne? A samozřejmě píšu anonymně.
Kdepak, neví, asi bych se ani neodvážila jí něco, cokoliv naznačit a ani nevím, jak bych s tím pak naložila. Tohle přišlo jako blesk s čistého nebe a jsem z toho prostě totálně zmatená. Musím ale napsat, že i když jsem byla zamilovaná do mužů, tak to nikdy nebylo takhle silný, jako teď u této ženy.
Zakl.
A jste v kontaktu třeba jako kamarádky? A ona je zadaná? Ptám se, protože to mám skoro stejně, ona zadaná za chlapa, ale cítím, že tam něco je. Ženský mají na tohle šestý smysl, myslíš, že netuší?
Určitě netuší, kamarádky nejsme, vykáme si. Ona je zadaná, má rodinu. Šestý smysl nevím, ona je velmi sypmatická a empatická, ale víc v tom asi nenajdu.
Chtěla bych jí potkat někde v baru, dát si s ní víno a nechat to plynout, ale bojím se, že se mi celý život zamotá a převrátí na ruby. Vůbec nevím, jak s tím naložit.
Chápu, tohle prostě asi ve skutečnosti nejde. Jen tak náhodu jí asi nepotkáš a i kdyby, tak je strašně malá pravděpodobnost, že by to mohla cítit podobně. Už jen proto, že je to ženská od rodiny. Možná, kdybyste byly kamarádky a víc se stýkaly. Každopádně jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
Nechci to zlehčovat, jsi zralá žena a konečně víš, co chceš. Trochu jsi opomněla napsat svoje postavení, jestli máš doma dvě +- desetiletý děcka, tak s tím asi nic rozumnýho dělat nejde, pokud máš děcka dospělý, dělej jak myslíš. Život máš jenom jeden a za sebe musím říct… kdyby mi žena pláchla s ženskou, tak to nebolí tolik, jako kdyby pláchla s chlapem - ale to je to podělaný chlapský EGO.
Ale hlavně… musíš vědět, co chceš!!!
Pavel
To je přesně ono. Chci být se svojí rodinou (děti mám malé, mladší školní věk), manžel je nejúžasnější muž pod sluncem, zároveň chci být ale s ní, je to tak silný, že mě to úplně pohlcuje.
Rozumově vím, že je 90% plusů na straně rodiny, jen tedy těch 10% je něco, co zaměstnává celé moje tělo, srdce i mysl. ![]()
Zakl.
Mám známou, která přesně takhle odešla od rodiny (děti má teď na víkendy), k ženě, v podobném věku.
Sama jsem v podobné situaci, ale s mužem. Kdo nezažil (osudový vztah, žádná zpestřovací nevěra), nepochopí. Bezvýchodná situace.
K.
Já si myslím, že ta žena má něco, po čem skrytě toužíš. Něčím tě uchvátila, něčím, co ti v životě chybí. Zkus o tom popřemýšlet…
Když to získáš, vytratí se i ten silný pocit zamilovanosti.
Kamarádce se něco podobného stalo před 5 lety, kdy byla vdaná za muže a dva roky po svatbě se zamilovala do kolegyně v práci, která byla o 10 led mladší, než ona. Děti neměli, tak se nakonec rozvedli a kamarádka to řekla té své kolegyni a ta jí kupidivu řekla, že to ví, že to už cítila taky, že se jí líbí, takže nakonec to bez problému dali holky dohromady a jsou spolu moc štastné a plánují, že si spolu pořídí miminko.
Myslíš, že jsi homosexuál?
Na škole jsme to probírali a vím, že lesbiček je úplná menšina, protože ženy jak kdyby se dokáží zamilovat do muže, i když mají homosexuální sklony, tak milují své manžely.
Podle mě si láska nevybírá do koho se zamiluješ, kdo Tě čím uchvátí a jestli je to chlap nebo žena?
otázka je, jestli za to stojí…
Ahoj holky,
Nikomu jsem to neřekla, ale nemůžu tu dotyčnou vyhnat z hlavy. Myslím na ní pořád, ve dne, v noci, v práci.
Doma samozřejmě normálně funguju, ale jsem jak opařená, z toho pocitu a nejvíc z toho, že je to žena. Je mi jasný, že mi ani žádnou radu dát nemůžete, asi jí ani nečekám, jsem ráda, že jsem to mohla aspoň někde vyventilovat.
předem se omlouvám za anonyma, jistě ale chápete. Jsem vdaná už přes osm let, mám dvě krásné děti a nyní jsem zamilovaná. Do ženy. Nikdy by mě nic podobného nenapadlo, vždy se mi líbili jen muži a teď, táhne mi už na čtyřicet, tohle.