Zamilovaná do ženy

Anonymní
1.12.12 23:51

Zamilovaná do ženy

Ahoj holky,
předem se omlouvám za anonyma, jistě ale chápete. Jsem vdaná už přes osm let, mám dvě krásné děti a nyní jsem zamilovaná. Do ženy. Nikdy by mě nic podobného nenapadlo, vždy se mi líbili jen muži a teď, táhne mi už na čtyřicet, tohle. :-( Nikomu jsem to neřekla, ale nemůžu tu dotyčnou vyhnat z hlavy. Myslím na ní pořád, ve dne, v noci, v práci. :-( Doma samozřejmě normálně funguju, ale jsem jak opařená, z toho pocitu a nejvíc z toho, že je to žena. Je mi jasný, že mi ani žádnou radu dát nemůžete, asi jí ani nečekám, jsem ráda, že jsem to mohla aspoň někde vyventilovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.12.12 00:05

Ahoj, můžu ti napsat, že tě plně chápu, protože to je skoro jako bych psala o sobě. Mě se tohle stalo taky, z ničeho nic, najednou bum a bylo to tam. A co dotyčná, jak je na tom, ví o tom nebo ne? A samozřejmě píšu anonymně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.12 00:27

Kdepak, neví, asi bych se ani neodvážila jí něco, cokoliv naznačit a ani nevím, jak bych s tím pak naložila. Tohle přišlo jako blesk s čistého nebe a jsem z toho prostě totálně zmatená. Musím ale napsat, že i když jsem byla zamilovaná do mužů, tak to nikdy nebylo takhle silný, jako teď u této ženy.

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.12 00:35

A jste v kontaktu třeba jako kamarádky? A ona je zadaná? Ptám se, protože to mám skoro stejně, ona zadaná za chlapa, ale cítím, že tam něco je. Ženský mají na tohle šestý smysl, myslíš, že netuší?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.12 00:51

Určitě netuší, kamarádky nejsme, vykáme si. Ona je zadaná, má rodinu. Šestý smysl nevím, ona je velmi sypmatická a empatická, ale víc v tom asi nenajdu.

Chtěla bych jí potkat někde v baru, dát si s ní víno a nechat to plynout, ale bojím se, že se mi celý život zamotá a převrátí na ruby. Vůbec nevím, jak s tím naložit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.12 01:01

Chápu, tohle prostě asi ve skutečnosti nejde. Jen tak náhodu jí asi nepotkáš a i kdyby, tak je strašně malá pravděpodobnost, že by to mohla cítit podobně. Už jen proto, že je to ženská od rodiny. Možná, kdybyste byly kamarádky a víc se stýkaly. Každopádně jsem ráda, že v tom nejsem sama :)

• Citovat
  • Upravit
2.12.12 06:15

Nechci to zlehčovat, jsi zralá žena a konečně víš, co chceš. Trochu jsi opomněla napsat svoje postavení, jestli máš doma dvě +- desetiletý děcka, tak s tím asi nic rozumnýho dělat nejde, pokud máš děcka dospělý, dělej jak myslíš. Život máš jenom jeden a za sebe musím říct… kdyby mi žena pláchla s ženskou, tak to nebolí tolik, jako kdyby pláchla s chlapem - ale to je to podělaný chlapský EGO.
Ale hlavně… musíš vědět, co chceš!!!
 Pavel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.12 06:29

To je přesně ono. Chci být se svojí rodinou (děti mám malé, mladší školní věk), manžel je nejúžasnější muž pod sluncem, zároveň chci být ale s ní, je to tak silný, že mě to úplně pohlcuje. :-( Rozumově vím, že je 90% plusů na straně rodiny, jen tedy těch 10% je něco, co zaměstnává celé moje tělo, srdce i mysl. :-(

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.12 08:28

Mám známou, která přesně takhle odešla od rodiny (děti má teď na víkendy), k ženě, v podobném věku.

Sama jsem v podobné situaci, ale s mužem. Kdo nezažil (osudový vztah, žádná zpestřovací nevěra), nepochopí. Bezvýchodná situace.
 K.

• Citovat
  • Upravit
586
2.12.12 09:09

Já si myslím, že ta žena má něco, po čem skrytě toužíš. Něčím tě uchvátila, něčím, co ti v životě chybí. Zkus o tom popřemýšlet…
Když to získáš, vytratí se i ten silný pocit zamilovanosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.12.12 10:11

Kamarádce se něco podobného stalo před 5 lety, kdy byla vdaná za muže a dva roky po svatbě se zamilovala do kolegyně v práci, která byla o 10 led mladší, než ona. Děti neměli, tak se nakonec rozvedli a kamarádka to řekla té své kolegyni a ta jí kupidivu řekla, že to ví, že to už cítila taky, že se jí líbí, takže nakonec to bez problému dali holky dohromady a jsou spolu moc štastné a plánují, že si spolu pořídí miminko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.12 10:13

No a co dát trojku???

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
2.12.12 10:14
@Anonymní píše:
No a co dát trojku???
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
21395
2.12.12 11:18

Myslíš, že jsi homosexuál?
Na škole jsme to probírali a vím, že lesbiček je úplná menšina, protože ženy jak kdyby se dokáží zamilovat do muže, i když mají homosexuální sklony, tak milují své manžely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
2.12.12 12:01

Podle mě si láska nevybírá do koho se zamiluješ, kdo Tě čím uchvátí a jestli je to chlap nebo žena? :nevim: otázka je, jestli za to stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí