Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, musím se taky podělit…jsem 8 let vdaná,2 male deti. a stalo se mi že jsem se taky zamilovala a to rovnou do paní učitelky, která učí mé dítě. Byl to takový šok pro mě…myslím na ní kudy chodím, vyhledavam její společnost, jsem z ní z každeho gesta a pohledu uplne v prdeli…ona je taky vdaná, má deti a necitim z ní nic co by nasvedčovalo že by ona taky byla:))ale když už jsme u toho asi se hormony zbláznili pač krom ní se mi líbí jeste jedna a jen sbirám odvahu abych se ji zeptala rovnou, pač tam nemám co ztratit pač se jen vídáme denně ale neznáme se, ale z ní neco cítím, ten oční kontakt na mě je delší…anebo bych si mela dat pár facek za takové myšlenky
Ahoj, tady anonym 1. Setkání dopadlo přesně jak jsem čekala, k ničemu jsem se nerozhoupala
byla jsem v její přítomnosti snad ještě nervóznější než jindy, možná jak jsem to moc chtěla nějak provalit. No a z její strany nic nenaznačovalo víc, tak jsem nenašla odvahu a ani k tomu nebyla příležitost. Tak jsem zvědavá na příště.
Vítám další poblázněnou
Můžeme si sdělovat tipy a triky na to jak sbalit ženskou
já už si z toho dělám legraci, ale opravdu mi do smíchu není. Prožívám to čím dál tím víc. ![]()
Anonyme 1 chtěla bych si s tebou vic o tom všem popovidat jestli je to možné trebas pres email?
Milá zakladatelko této diskuze, musím říct, že jsi napsala přesně to, co prožívám já. Jako bych to psala sama. Líbí se mi jedna žena, ze které jsem úplně paf, ale nevídáme se. Když ji vidím, nemůžu z ní spustit oči a vššchno se to ve mě mele. Mám 2 malé děti, jsem vdaná, dá se říct, že i šťastně a vlastně mi skoro nic nechybí, jen ta touha být s ní. Jsem z ní už tak hotová, že jsem ji hledala i na netu, třeba na FB nebo jen podle jména na googlu a zjistila pouze jen, kde může bydlet. Taky nevím co mám dělat.
@Anonymní píše:
Ahoj, tady anonym 1. Setkání dopadlo přesně jak jsem čekala, k ničemu jsem se nerozhoupalabyla jsem v její přítomnosti snad ještě nervóznější než jindy, možná jak jsem to moc chtěla nějak provalit. No a z její strany nic nenaznačovalo víc, tak jsem nenašla odvahu a ani k tomu nebyla příležitost. Tak jsem zvědavá na příště.
Vítám další poblázněnou
Můžeme si sdělovat tipy a triky na to jak sbalit ženskou
já už si z toho dělám legraci, ale opravdu mi do smíchu není. Prožívám to čím dál tím víc.
to mě mrzí, že se ti nepodařilo sebrat odvahu a trochu zasondovat
už jen proto, aby sis ujasnila, jaký jsou tvoje šance. Kdyby se ukázalo, že ona je v tomhle směru naprosto nepřístupná, bylo by to pro tebe snazší se „odmilovat“ nebo aspoň by sis nedělala naděje
tak snad to vyjde příště ![]()
W
Ahoj holky
anonym 1. Díky za podporu všem za podporu, už se odmilovávám. V alkoholovém opojení sem se jí svěřila a ona je proti. Trapas až na půdu, naštěstí mě neodsoudila, ale pochopila. Teď je mi líto, že jsem jí udělala starosti. Holt to je život, malovala jsem si to růžově, asi jak jsem si přála. Anonyme n, mohly bychom to probrat ale nechci se zveřejňovat, chápeš.
W a tobě taky dík.
Ahojky, anonym 1
mám za sebou takový trapas a nikdo na útěchu
ale vážně. Na jednu stranu se mi ulevilo, dívám se na to už spíš jejíma očima. Ale na druhou stranu jsme pořád v kontaktu, možná ještě víc než předtím. A ona je ke mně moc milá a celé to chápe. Pere se to ve mně, snad to nějak odezní a budeme se normálně kamarádit, aniž bych já tím nějak trpěla. Každopádně tohle se mnou tedy zamávalo, jako už od mládí ne.
já to čtu až teď… to mě mrzí, že tě odmítla, ale na druhou stranu je dobře, žes to zkusila
aspoň víš na čem jseš a pokud to nevzala nějak tragicky, tak to jako trapas neber, myslím, žes jí prostě zaliochotila, ale z její strany to neni opětovaný, tak ti to na rovinu řekla
tak jen teď nevím, jestli ti mám držet palce, aby ses odmilovala a už se to neopakovalo
nebo ti držet palce, aby ses co nejdřív zamilovala do nějaké jiné ![]()
W
W, moc díky
to jsem potřebovala slyšet. Já probrečela noc, ale pak už mi to jen docházelo, že jsem byla jen poblouzněná a hledala něco, co nebylo. Pořád to ve mně je, ale tím, jak je jasno, tak už to není tak intenzivní a hlavně už v to nedoufám. Jsem moc ráda, že mě pochopila a třeba jsem se jí nezhnusila. Naopak mi sama píše a snaží se o kontakt, to mi docela pomohlo. Ale zůstane ve mně ta otázka, co to jako mělo znamenat a proč se to stalo. Vždyť mám muže a nejsem na holky. I když teď vlastně sama nevím
anonym 1
Ahoj anonym 1, nic si z toho nedelej
ja na vysoke mela kamaradku z ktere po case vylezlo ze je bi, a takkamaradsky to zkousela i na me
nebo spis jen na me ![]()
Ja sem teda cista hetero takze nic, ale v pohode pak sem ju ubezpecovala aby se blbe necitila, ze sme porad nej kamaradky
i sme se dost nasmaly
a i potom v prubehu let kdyz mela nejaky jako narazky ze by to slo atd tak sme to vdyck y otocily na srandu
(obe mame pritele, ten jeji to vi a bere to s vtipem a v pohode
) ale jinak musim rict ze me ty jej narazky vubec nevadily, ba naopak me i kamaradsky zalichotily
ale vzdycky sem j rikala: „Kaceno, co blbnes mam prece Petra, ten by ti dal!
" a dal sme se v bavily kolikrat se i jejim ruznym prihodam spolu zasmaly ![]()
Takze za me: neboj se toho
ono vetsine zenam, ikdyz zjistis ze je cista hetero, tak jim to neni "nechutny“ se o tom bavit a urcite se tim nikomu nezprotivis, spis budou ze zacatku trochu prekvapene koukat ![]()
Drzim palce at vsechno zvladnes a nedelej si z toho velkou hlavu
zeny sou v tomto mnohem ohleduplnejsi a pristupnejsi, nez muzi kdyz dostanou nabidku od gaye, tak je vetsinou muzsky odpor ![]()
(predem se omlouvam za preklepy pisu z mobilu
)
Hojky vítám v klubu
já jsem vedle ze svoji nej kámarádky už 10 let a celou tu dobu se ji to snažím říct a ještě se mi to nepovedlo
jednou jsem to sice nevydržela a byla líbačka na dýze, ale to jsme byly mladé a opité teď už máme své muže a děti tak jsem to asi propásla. Jsem ráda za to že ji mám a že mě občas obejme a nechci si to pokazit aby se pak necítila blbě v mé přítomnosti kdyby to věděla a nelíbilo by se ji to.Ale v poslední době jsem z ní nervoznější než kdy jindy a nemužu ani usnout večer, chtěla bych ji to děsně říct ale myslím že by to ničemu nepomohlo akorát bych byla nervoznější a ona taky
tak tu zjišťuju na netu zdali má někdo podobné zkušenosti a jak dopadly, aby mi to dodalo odvahu třebas ![]()
Ahoj, anonyyymko díky za názor, zkušenost a povzbuzení. Je příjemné slyšet, že se tohle stává
Vítám další do party
no moje zkušenost by tě měla asi odradit od nějakých pokusů o sblížení, ale znám to, to nutkání je silné.
Ted už se na to dívám jinak, to poblouznění díky tomu jejímu postoji opadlo, protože jaksi to nemá žádnou naději, tak už na to prostě nemyslím. Ale překvapuje mě, jak moc jsme si ted blízko, není den, abychom si nepsaly. Malinko se ještě topím v těch pocitech, ale to kamarádství už převažuje, předtím mě prostě normálně přitahovala, nebudu si nic nalhávat, vím, co to bylo za pocit.
Ta představa, že by… mě totálně okouzlila a bylo to prostě okouzlující, úplně jiné než myšlenky na chlapa. Takže chápu tě, ale realita může být opravdu realita. Ale také nemusí a to je právě to vzrušující. anonym 1
A já si právě od toho prozrazení slibuju trochu úlevy pro mě i kdyby to bylo negativní tak právě snad by mě to trochu opustilo a kdyby to bylo pozitivní tak bych byla ráda že je vše venku a že to ví a spadl by mi šurt ze srdce.Ale pochybuju že ji to někdy řeknu když už 10let nevím jak na to
vždycky už jsem uplně odhodlaná a pak na to bud není vhodná příležitost nebo skrátka jak vidím ty její očiska a jsem zas z ní taková nervozní že pak nemužu dvakrát tolik. Mě sice přitahuje ale spíš mám pocit že tak nějak obdivuju její krásu a ženskost a že bych se sní chtěla jenom mazlit a hladit po vlasech, uplně nevině
asi mi chybí něha neboť to mi u mého muže uplně chybí.
Moc díky za podporu, W, a všem ostatním, a dám vědět