Máte dobré kolegy v práci?

47
11.1.24 23:37

Mate dobre kolegy v praci?

Docela bych rad vedel, jak to mate s kolegy v praci? Povazujete nejake za kamarady, vidite je i mimo pracovni dobu? Rozvijite nejake diskuze na dobre temata?
Posledni dobou mam pocit, ze nekteri lide v praci.. no nejen tam, jsou uplna NPC. Pokud uz mluvi o necem, tak jen blbosti nebo nekoho pomlouvaji… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.1.24 04:49
@Illidan píše:
Docela bych rad vedel, jak to mate s kolegy v praci? Povazujete nejake za kamarady, vidite je i mimo pracovni dobu? Rozvijite nejake diskuze na dobre temata?
Posledni dobou mam pocit, ze nekteri lide v praci.. no nejen tam, jsou uplna NPC. Pokud uz mluvi o necem, tak jen blbosti nebo nekoho pomlouvaji… :roll:

Asi jsem boomer, ale co je NPC? Znám to jen v souvislosti s PC hrami…

Jinak mám na kolegy štěstí, ráda si s nimi pokecám, známe se na bližší (ale zas ne příliš soukromá) témata. Nicméně mi pracovní čas s nimi stačí a vztahy mimo pracovní dobu nerozvíjím - pokud nejsme vyloženě spřízněné duše. Vyloženě blízké přítelkyně z pracovního prostředí mám za ta léta dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
12.1.24 05:22

Potkala jsem v praci skvely zensky, schazime se i ve volnem case. Zaroven tam ale mame i lidi, s kteryma clovek nechce mit nic spolecnyho a nejradsi by je nepotkaval ani v ty praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
12.1.24 07:34

Kolektiv v praci je mi sumak. V praci pracuju, nejsem placena za to, abych diskutovala.
Nikdy jsem nezazila spatny kolektiv, vzdycky minimalne korektni vztahy. Z osobnich veci o sobe poustim jen neco, nejsou to kamaradi, ale kolegove.
Pri zmene prace uz kolegy clovek vetsinou nikdy neuvidi.

• Citovat
  • Upravit
31287
12.1.24 07:41

Mela sem vždycky dobry kolektiv, v byvale praci par Štěken nebo drben, ale to se v baraku s 80 zenskyma da ocekavat, ze se tam nekdo takový objevi.
Nyni je nas méně, a krom jedné, ktera obcas vstane levou nohou a pak se tvari jak kakabus, musim rict, ze je to fajn.

Za ty roky mam dve pritelkyne, které vzešly z práce.
V nynejsi práci se narazove sejdeme i mimo práci, ale spis ve stylu, ze po celodenní akci nas s muzem jeden par pozval jeste k nim na kafe, nebo jedna hraje divadlo, tak nas asi dvakrat pozvala na představení. Ale zadne velke kamarádšofty zase ne.
Obecne se snazim oddelovat soukromy a pracovni zivot. Pokecame o lecčems, ale jen v praci. Obcas mame dost nestandardni zabavu v soukromu a nepotrebuju, aby se to zanášelo do prace a drbalo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
12.1.24 07:50
@Illidan píše:
Posledni dobou mam pocit, ze nekteri lide v praci.. no nejen tam, jsou uplna NPC. Pokud uz mluvi o necem, tak jen blbosti nebo nekoho pomlouvaji… :roll:

ano, některé považuji za kamarády, jezdí nás pět ženských vždy na víkend do Beskyd, když některá má narozeniny, scházíme se v restauraci,
někdy jdeme společně třeba na koncert,
a máme tam i kr. ávy, se kterými se člověk nedomluví po dobrém ani po zlém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
12.1.24 08:04
@Mar__tanka1983 píše:
Mela sem vždycky dobry kolektiv, v byvale praci par Štěken nebo drben, ale to se v baraku s 80 zenskyma da ocekavat, ze se tam nekdo takový objevi.
Nyni je nas méně, a krom jedné, ktera obcas vstane levou nohou a pak se tvari jak kakabus, musim rict, ze je to fajn.Za ty roky mam dve pritelkyne, které vzešly z práce.
V nynejsi práci se narazove sejdeme i mimo práci, ale spis ve stylu, ze po celodenní akci nas s muzem jeden par pozval jeste k nim na kafe, nebo jedna hraje divadlo, tak nas asi dvakrat pozvala na představení. Ale zadne velke kamarádšofty zase ne.
Obecne se snazim oddelovat soukromy a pracovni zivot. Pokecame o lecčems, ale jen v praci. Obcas mame dost nestandardni zabavu v soukromu a nepotrebuju, aby se to zanášelo do prace a drbalo se.

Máte suterén předělaný na sex dungeon? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
12.1.24 08:06

Ja pracuju cely zivot jen v ciste muzskych kolektivech, vzdy jsem tam jedina zena na oddeleni, jsem jeste porad mlada a vcelku hezka, tak jake muzu mit vztahy s kolegy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
12.1.24 08:18
@Ernais píše:
Ja pracuju cely zivot jen v ciste muzskych kolektivech, vzdy jsem tam jedina zena na oddeleni, jsem jeste porad mlada a vcelku hezka, tak jake muzu mit vztahy s kolegy? :mrgreen:

Pracovní? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10883
12.1.24 08:32

Mám ;). Jsem v mužském kolektivu a neměnila bych :*!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30987
12.1.24 08:40

Z byvale prace jsou kolegove zaroven dobri kamaradi, vzdycky (uz v zamestnani) jsme jezdili spolecne na dovolene, ted s detmi aspon na vikendovky. S jednim z nich mam deti :mrgreen:. V soucasne praci opet super, zasmejeme se, ale tim, jak jsem sem prisla po RD pred ctyricitkou, tak uz je to trochu jine. Navic v byvale praci jsme meli vekovy rozptyl 10-15 let, tady tak 45 :mrgreen:. Oba kolektivy spis muzske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
12.1.24 08:47
@cecetka píše:
Pracovní? :jazyk:

Pracovni samozrejme, ale hlavne zcela bezproblemove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.1.24 09:14

Ahoj, delam v maly firme kde je nas dohromady tak 14 vcetne kancelarskych a nemenil bych.. kolektiv dobrej, ale mimo praci se moc nestykame na to neni cas kazdej ma rodinu.. jen obcas nekam zajdem na firemni nebo vanocni vecirek :D..jinak pro me prijatelny vztahy jsou dulezity.. Hlavne nechodi clovek otravenej do prace kde ho treba i pomlouvaj 8o… zalezi asi taky na povaze osoby jak je kdo splachovaci jak se rika :lol: ale pracoval jsem i kde lidi byli vylozene na hovno..pomluvy, praskani atd.. to nechces

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrg
546
12.1.24 11:30

Po RD jsem nastoupila do nové práce. Teď jsem tu rok, vztahy zatím nejsou na takové úrovni, aby jsme se vídali i mimo práci, krom firemních akcí. Se všemi lidmi zde ani nepřijdu do kontaktu, ale na svůj úsek jsem měla štěstí - převažují zde kluci v mém věku, takže pohoda :pankac:
V práci před RD byl převážně ženský kolektiv a navíc ženy 50+, které tam dělali posledních 20 let. To bylo děsivý, pomluvy, naschvály, práskáni jedna na druhou,… No už nikdy víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15258
12.1.24 15:10

Ano s kolegyní s kanceláře vycházím výborně, mám ji rada, máme si co říct. Mimo práci se neschazime, nemám potřebu když s ni travim 40h týdne :lol: Mám několik bývalých kolegyň které mi zůstaly jako kamarádky a pravidelně se setkáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová