Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla jsem se vás zeptat a zároveň poprosit, zda nemá někdo doma krabici s práškem Aulin navíc a není pro něj problém dostat od lékaře recept na nový. Trpím šílenými bolestmi zubů, platím zlatem
Ostrava a okolí…
S léky na recept kšeftuje na internetu jen někdo, kdo netuší, že je to trestné ![]()
Já spíš si říkám, že na základě čeho by mi doktor takový driják předepsal?! ![]()
@Russet píše:
S léky na recept kšeftuje na internetu jen někdo, kdo netuší, že je to trestné
Klidně si půjdu za něj sednout, hlavně ať to nebolí ![]()
@Danuska.Dany píše:
Klidně si půjdu za něj sednout, hlavně ať to nebolí
Tak si dojdi k zubaři, ne…? ![]()
@Danuska.Dany píše:
Klidně si půjdu za něj sednout, hlavně ať to nebolí
Tak so zavolej zubařce
@Paoloska
Jasně že bych si k němu zašla kdyby mi zubařka neodešla do důchodu a náhrada za ni nepřebrala jen polovinu jejich pacientů bohužel nebyla jsem mezi prvními tak mám holt smůlu a jsem momentálně bez zubaře
Na pohotovosti mi nijak nepomohli
Tak prosím tady aspoň o sáček, který mé trápení vyřeší aspoň na chvilku ![]()
@mamina2017
Vzhledem k tomu že ani já nevím na základě čeho to předepisuje tak jsem se k tomu zatím nedostala jinak než od kamarádů..
Popros svoji praktickou doktorku, zda ti ho nepředepíše. Já mám třeba kapky Aulin pro dceru od gynekoložky.
@Mgree píše:Šťastný člověk
Mne dala recept na aulin zubarka
@mamina2017 píše:
Já spíš si říkám, že na základě čeho by mi doktor takový driják předepsal?!
tak zubaři ho předepisují docela běžně.
@Anonymní píše:
@Paoloska
Jasně že bych si k němu zašla kdyby mi zubařka neodešla do důchodu a náhrada za ni nepřebrala jen polovinu jejich pacientů bohužel nebyla jsem mezi prvními tak mám holt smůlu a jsem momentálně bez zubaře
Tak prosím tady aspoň o sáček, který mé trápení vyřeší aspoň na chvilku
@mamina2017
Vzhledem k tomu že ani já nevím na základě čeho to předepisuje tak jsem se k tomu zatím nedostala jinak než od kamarádů..
Zajdi ke své obvodní lékařce, může ti ho napsat i ona.
@Anonymní píše:
@Paoloska
Tak prosím tady aspoň o sáček, který mé trápení vyřeší aspoň na chvilku
@mamina2017
Tak pokud platíš zlatem, tak dojeď do nejbližšího krajského města, zubařů s omezeným výběrem na pojišťovnu/bez pojišťovny najdeš spoustu ![]()
Aulin je lék že stejné skupiny jako Ibalgin jen silnější..může ho předepsat skoro každý doktor…nicméně pokud nesežene tak že stejné skupiny je taky nalgesin…je silnější než Ibalgin ale je bez předpisu…případně nějaký kombinovaný lék např. Valetol taky na zuby docela dobře zabira
Zdravím, chtěla jsem se vás zeptat a zároveň poprosit, zda nemá někdo doma krabici s práškem Aulin navíc a není pro něj problém dostat od lékaře recept na nový. Trpím šílenými bolestmi zubů, platím zlatem
Ostrava a okolí…