Máte doma sušičku prádla?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ještě doplňuju jedno ohromnou vlastnost sušičky - krásně odstraňuje takovýto svinstvo (prach, chlupy atd.), co se tak rádo usazuje na černých kalhotech, třeba mám sametové tepláky, které ze sušičky úplně svítí černotou a moje máma si ke mně chodí „sušit“ kalhoty do práce, protože je jinak má samý chlup.
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ze tam toho svinstva je
vubec jsem nechapala po par pouzitich kde se v tom filtru bere tolik bordelu,kdyz ho cistim po delsi dobe tak je to uplna deka,ruznobarevna
cerna vrstva z manzelovych veci do prace,do toho ruzova z veci od male a sem tam svetla
fakt pekny,s manzelem to vzdycky pitvame a divime se tomu porad dokola ![]()
Mikulenka
- Citovat
- Upravit
Moc děkuju všem za názory a zkušenosti.
Nejvíc mě teda zaujalo, že to čistí ty chlupy z černého prádla
. Z toho já jsem vždycky na mrtvici. Vyprat se to prostě nedá a já si přijdu jak šmudla, když si to na sebe oblíknu
.
Taky mi vadí praní v zimě. Pokud to nedám na sušák do obýváku (kde mi to ovšem překáží), tak mi to pak taky schne i 3 dny, což je příšerný
.
Tak se asi poradím se svým bankéřem/pokladníkem a zřejmě do toho půjdeme.
Ještě jednou díky moc ![]()
Papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K těm vysušeným žmolků - já to čistím po každém sušení, ještě raději to vybírají děti, vždycky říkají, že jdou čistit plyšánky
)) Je to pravda, po sušení černého je to černé, po ručníkách narůžovělé (většinu mám růžových) … Taky na to hrozně ráda šahám. Říkala jsem si, že kdybych to sortovala někde dohromady, mohla bych vyrábět plyšáky.
Jiřina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam susicku jiz nekolik let, venku susim pouze v lete. Jsem se susickou vice nez nadsena, je to po pracce nejvetsi pomocnik v domacnosti. Pradlo mi rozhodne voni a nenici se mi ani nahodou!
- Citovat
- Upravit
Toužím po ní, ale nemáme ji v bytě kam dát. O tom, že ji manžel považuje za zbytečnost, ani nemluvím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a neporadíte nějakou dobrou sušičku kombinovanou s pračkou? právě kvůli tomu, že se nám do bytu nevejde pračka i sušička a budem kupovat novou pračku, tak bych chtěla rovnou i se sušičkou, díky
- Citovat
- Upravit
Anonymni píše:
Holky a neporadíte nějakou dobrou sušičku kombinovanou s pračkou? právě kvůli tomu, že se nám do bytu nevejde pračka i sušička a budem kupovat novou pračku, tak bych chtěla rovnou i se sušičkou, díky
Nekupuj kombinaci - je to k ničemu. Na sušení můžeš dát jen půl pračky, pak se kombinovaný stroj při sušení chladí vodou - a má moc velkou spotřebu…
Jinak k ručníkům, já do sušky hodila naše staré ručníky, co už jsem měla skoro na vyhození a krásně se oživily - jsou zase měkké, nadýchané, takže jakoby hustší…
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lesi už jsem to někde četla, že ta kombinace pračka-sušička neni nic moc, asi to budem muset vyřešit jinak, přemýšlím třeba nějaký nástavec na pračku a na to dát sušičku? uvidíme, snad někdo poradí…
- Citovat
- Upravit
Anonymni píše:
Lesi už jsem to někde četla, že ta kombinace pračka-sušička neni nic moc, asi to budem muset vyřešit jinak, přemýšlím třeba nějaký nástavec na pračku a na to dát sušičku? uvidíme, snad někdo poradí…
Já to tak mám, je to i pohodlné když rovnou ze sušky skládáš - dělají se mezikusy s výsuvným pultíkem.
Ale poslední dobou to ještě horké vyklopím do škopku a poskládám u telky - vystydnout to nestihne a tak se to nepokrčí.
Jsem si říkala, že budu v létě sušit venku, ale ta trička byla najednou děsně tvrdá… Takže dál suším v sušce a na sušák dávám jen plátěné věci, co suška „nevyžehlí“. Ono toho prádla teď v létě není naštěstí tolik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nákup sušky rozhodně doporučuji. U nás šetří hlavně čas, nemusím věšet, sundavat a žehlit. Pokud je nějaká krize např. malý si vyleje šťávu do postýlky a musí se vyprat chránič, který máme jen jeden, tak na odpolední spaní ho už má zase v postýlce. Taky máme kočku s černými chlupy, které jsou všude. Krásně to obere z oblečení.
teď se nám rozbila, takže nás čeká nákup nové a zatím suším venku a žehlím. Dost na to nadávám a už se těším na novou. Je to fakt super. Doporučuji všema deseti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit