Máte doma sušičku prádla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1234
25.6.09 20:43

Ještě doplňuju jedno ohromnou vlastnost sušičky - krásně odstraňuje takovýto svinstvo (prach, chlupy atd.), co se tak rádo usazuje na černých kalhotech, třeba mám sametové tepláky, které ze sušičky úplně svítí černotou a moje máma si ke mně chodí „sušit“ kalhoty do práce, protože je jinak má samý chlup.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.6.09 21:09

A ze tam toho svinstva je 8O vubec jsem nechapala po par pouzitich kde se v tom filtru bere tolik bordelu,kdyz ho cistim po delsi dobe tak je to uplna deka,ruznobarevna :lol: cerna vrstva z manzelovych veci do prace,do toho ruzova z veci od male a sem tam svetla :lol: fakt pekny,s manzelem to vzdycky pitvame a divime se tomu porad dokola :D
Mikulenka

• Citovat
  • Upravit
5093
25.6.09 23:00

Moc děkuju všem za názory a zkušenosti.

Nejvíc mě teda zaujalo, že to čistí ty chlupy z černého prádla 8O. Z toho já jsem vždycky na mrtvici. Vyprat se to prostě nedá a já si přijdu jak šmudla, když si to na sebe oblíknu :oops:.

Taky mi vadí praní v zimě. Pokud to nedám na sušák do obýváku (kde mi to ovšem překáží), tak mi to pak taky schne i 3 dny, což je příšerný :evil:.

Tak se asi poradím se svým bankéřem/pokladníkem a zřejmě do toho půjdeme.

Ještě jednou díky moc :)

Papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
26.6.09 07:49

K těm vysušeným žmolků - já to čistím po každém sušení, ještě raději to vybírají děti, vždycky říkají, že jdou čistit plyšánky :o)) Je to pravda, po sušení černého je to černé, po ručníkách narůžovělé (většinu mám růžových) … Taky na to hrozně ráda šahám. Říkala jsem si, že kdybych to sortovala někde dohromady, mohla bych vyrábět plyšáky.

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.6.09 16:12

Mam susicku jiz nekolik let, venku susim pouze v lete. Jsem se susickou vice nez nadsena, je to po pracce nejvetsi pomocnik v domacnosti. Pradlo mi rozhodne voni a nenici se mi ani nahodou!

• Citovat
  • Upravit
5527
26.6.09 22:20

Toužím po ní, ale nemáme ji v bytě kam dát. O tom, že ji manžel považuje za zbytečnost, ani nemluvím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.8.09 13:56

Holky a neporadíte nějakou dobrou sušičku kombinovanou s pračkou? právě kvůli tomu, že se nám do bytu nevejde pračka i sušička a budem kupovat novou pračku, tak bych chtěla rovnou i se sušičkou, díky

• Citovat
  • Upravit
9867
15.8.09 14:49
Anonymni píše:
Holky a neporadíte nějakou dobrou sušičku kombinovanou s pračkou? právě kvůli tomu, že se nám do bytu nevejde pračka i sušička a budem kupovat novou pračku, tak bych chtěla rovnou i se sušičkou, díky

Nekupuj kombinaci - je to k ničemu. Na sušení můžeš dát jen půl pračky, pak se kombinovaný stroj při sušení chladí vodou - a má moc velkou spotřebu…

Jinak k ručníkům, já do sušky hodila naše staré ručníky, co už jsem měla skoro na vyhození a krásně se oživily - jsou zase měkké, nadýchané, takže jakoby hustší…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.8.09 19:40

Lesi už jsem to někde četla, že ta kombinace pračka-sušička neni nic moc, asi to budem muset vyřešit jinak, přemýšlím třeba nějaký nástavec na pračku a na to dát sušičku? uvidíme, snad někdo poradí…

• Citovat
  • Upravit
9867
15.8.09 19:49
Anonymni píše:
Lesi už jsem to někde četla, že ta kombinace pračka-sušička neni nic moc, asi to budem muset vyřešit jinak, přemýšlím třeba nějaký nástavec na pračku a na to dát sušičku? uvidíme, snad někdo poradí…

Já to tak mám, je to i pohodlné když rovnou ze sušky skládáš - dělají se mezikusy s výsuvným pultíkem.
Ale poslední dobou to ještě horké vyklopím do škopku a poskládám u telky - vystydnout to nestihne a tak se to nepokrčí.

Jsem si říkala, že budu v létě sušit venku, ale ta trička byla najednou děsně tvrdá… Takže dál suším v sušce a na sušák dávám jen plátěné věci, co suška „nevyžehlí“. Ono toho prádla teď v létě není naštěstí tolik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
15.8.09 20:03

nákup sušky rozhodně doporučuji. U nás šetří hlavně čas, nemusím věšet, sundavat a žehlit. Pokud je nějaká krize např. malý si vyleje šťávu do postýlky a musí se vyprat chránič, který máme jen jeden, tak na odpolední spaní ho už má zase v postýlce. Taky máme kočku s černými chlupy, které jsou všude. Krásně to obere z oblečení.

teď se nám rozbila, takže nás čeká nákup nové a zatím suším venku a žehlím. Dost na to nadávám a už se těším na novou. Je to fakt super. Doporučuji všema deseti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí