Jakou pračku? Znáte LG a Candy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mám ráda whirpoolky, teď mám druhou, ze zhora plněnou a maximální spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám stejný problém. Taky máme ARDO a už odchází. Potřebuji na náplň 6kg a aby dobře ždímala
. Z nabídek na netu nejsem nijak moudrá, jsem pro osobní doporučení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám AEG a maximální spokojenost. Kdybych nemusela řešit finance, tak si určitě koupím Miele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám devět let Fagorku, teď jsem si pořídila sušičku a mám vyhlídnutou do setu k sušce i pračku - ale přišlo mi nesmyslný utrácet peníze, kterých teď nemáme na rozhazování, na výměnu něčeho, co funguje a dobře.
Takže moje favoritka je AEG LAVAMAT
Až moje milá Fagorka odejde do věčných lovišť.
A tuším, že je na osm kilo prádla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ardo jsou sockovy vyrobky, Candy taky. LG nevim. Zanussi, Elektrolux a AEG dela jedna firma (jako tri urovne kvality v uvedenem poradi), jsou slusny. Whirpool asi se zarukou. Nova znacka na trhu je Amica, je polska a tvrdi ze je kvalitni a dava 4 roky zaruku. Ale kvalitni je prej jak co. My mame Indesitku, taky sockova znacka, kupodivu 5 let a jeste funguje, akorat dela desnej brajgl a zacinaji zlobit dvirka, dlouho uz asi neposlouzi.
Zalezi kolik mas penez, kdyz koupis levnejsi, odejde ti zase brzo (Candy skoro urcite), ale zase je otazka, jestli kdyz das dvojnasobek, vydrzi to taky dvojnasobek? To mozna ani ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám AEG a maximální spokojenost. Jelikož jsem jeden čas v elektře prodávala, tak opravdu ARDO co se týká praček děs a hrůza. Dneska se dá koupit supr pračka za krásnou cenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame necely rok Boshku na 7 kilo pradla a parada.........ja bych mozna brala ted i na vice pradla........holt bude nas 5 a stejne peru temer denne.
Predtim jsme meli 13 let Hotpoint
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak my máme Indesit Moon , což je pračka pro úplné analfabety
jenom čtyři programy, ale naprosto mi zatím stačí, funguje bezchybně
http://www.bilaplaneta.cz/…on-sisl-126/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc moc ,děkuji za vaše názory, dneska jsme celé odpoledne lítali a koukali po pračkách, bohužel jsme ted fakt omezený penězma, jinak bych rozhodně koupila drahou a ve všech obchodech doporučovanou Miele …no ale ni, asi koupímě Whirlpool, už jsme měli skoro vybranou Elextrolux, no a prodavač, že by radši bral tu Whirlpool…
michaelah
- Citovat
- Upravit
Ahojky,souhlasím s holkama ,že ty levnější nemusí moc vydržet,ale zrovnma já měla asi štěstí,protože mám ARDO NEUVĚŘITELNÝCH 12 LET A STÁLE PERE,JEN SE MĚNILO TOPNÉ TELĚSO ,TUŠÍM PŘEDLONI
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme něco přes 5 let Bosch maxx 4 na 4,5 kilo (kupovali jsme si ji za svobodna a děti ještě neplánovali, leč vše je jinak) Jsem s ní spokojená, ovládání jednoduché, je spolehlivá, Má jednu jedinou mouchu - ždímá jen na 800otáček. Jiné modely od téhle značky jsou na tom líp, to jen já jsem nevěděla, že to mám řešit
![]()
Nevadí mi ani, že není na větší náplň, hodně třídím a tak mi to vyhovuje, peru každý den. Až jednou odejde tak půjdu opět do Bosche, mám doma od této značky víc spotřebičů a jsem plně spokojená na všech frontách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, podle mě někteří prodavači doporučují to zboží, na kterém mají větší provizi.
Nicméně myslím, že ani s Whirpool nebo Electrolux neuděláš chybu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
můžete mi prosím poradit s koupí pračky?Do ted jsme měli Ardo a ta po 4 letech dosloužila
Ráda bych věděla jaké máte zkušenosti s různými značkami?Znáte pračky LG a Candy?
Moc děkuju