Jakou pračku? Znáte LG a Candy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak do AEG bych klidně šla. Myslím, že to za to stojí - měli jsme Electrolux (sesterská značka) a šla pryč teď po deseti letech; sice prala, ale už byly nějaké problémy a měla za sebou jednu závadu, čili byla jen otázka času, kdy a kde zase něco půjde. Teď mám Bosch, protože jsem chtěla po zkušenosti z dřívějška Aquastop. Kdyby tuhle funkci mělo AEG, jdu do ní. Na Miele jsem nikdy neměla, tolik peněz dát nemůžu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa A nemůžeš mít třeba hloubku 33 cm a přední plnění?…máme Siemens a maximální spokojenost. I na krátký program vypere perfektně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jannnča píše:
@chipsa A nemůžeš mít třeba hloubku 33 cm a přední plnění?…máme Siemens a maximální spokojenost. I na krátký program vypere perfektně.
vidíš to mě nenapadlo. A jaký máte typ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa Jejda, tak teď jsi mě zaskočila - netuším, pračku má taťka
. Já jsem ji akorát vybírala
. Jen jedna věc mi unikla - nemá samostatné máchání, ale dívala jsem se v obchodě, že jiné verze ji mají - takže to prostě byl můj menší sek. Ale to je jen vychytávka, kterou mám já doma na své staré pračce, taťka by ji stejně neuměl používat
.
Je fakt, že netuším, jestli je přímo 33 cm nebo 45 cm (to si musíš pozjišťovat), nicméně pere opravdu skvěle…dokonce tak občas vozím své prádlo na vyprání
.
Tady máš tip: http://www.superelektro.cz/…a-uzka-40-cm?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit