Jakou pračku? Znáte LG a Candy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
668
2.7.09 13:20

Mám Elektrolux, přední plnění, na 6 kg prádla. Můžu vřele doporučit, jsem max. spokojená.

Dříve jsem měla Candy. Nebyla špatná, ale už bych si ji nekoupila, přijde mi, že prostě jsou lepší pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.7.09 22:25

Ja jsem mela 16let Gorenje :) a nebyl problem.
Ted Bosch na 6 kg - a parada.

• Citovat
  • Upravit
1315
6.8.09 22:11

Ahoj , tak my máme též Bosch WFB 2005.Slouží nám už rovných 12 let a bez opravy.Ale teď začal z ničeho nic skřípat a hučet,tak asi je nemocná.Buď to bude ložisko,nebo něco ještě víc dražšího.Peru v ní dost často a s dětmi opravdu snad obden.Vyprala mi i kutloch (velký) na psa.Poohlížíme se po nové,chtěla bych znovu BOSCH,ale dnes jsem na vlastní oči viděla a slyšela novou pračku co si koupila švagrová a fakt mě dostala svou tichostí.
Je to tato: http://www.nakup-elektro.cz/…amat-72850a/
Chtěla jsem jen napsat , že moje mamka měla Candy a hrůza.Teď má Elektrolux a taky děs,ale myslím že od „Elektrolux“ se dají sehnat i kvalitnější než má moje mamka.Asi hodně koukala na cenu než na to co umí a dovede .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poe
19.5.10 19:02

poradis?

Ahoj, poradis prosim? mame taky Indesit Moon, ale dneska stavkuje, blika vypinac (kontrolka dvirek nesviti) a neda se zapnout praci program, nepomuze reset ani vytazeni ze zdi, nemas s tim zkusenost plz?

• Citovat
  • Upravit
Urkalousa
7.9.10 15:05

Pracka vydrzela 4 roky? to je strasne malo. Vzpominam na tatramatku, ktera vydrzela strasne dlouho. Po x letech jsem si pak koupila Candy a ta mi vydrzela okolo 9 ti let.Byla jsem s ni spokojena. Ted ji uz sice nemam, ale dcera si koupila taky Candy a uz ji ma 6 let. Proste kvalitni zbozi na ktere nedam dopustit.

• Citovat
  • Upravit
Boo
264
9.9.10 13:34

LG jsou dobré pračky - má ji několik mých známých a já si jí také koupím až mi doslouží ta co mám teď - Electrolux (máme jí docela dlouho asi je nesmrtelná :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavla Touskova
27.9.10 08:52

pracka

Ja mam nesmrtelnou Candy… coz je jen dobre :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Jirina Lacina
5.10.10 10:15

Pracka

Kdyz jsme u te Candy, tak musim rict, ze je to kvalitni pracka. Nerikam, ze nejlepsi, ale kdo si ji koupi nebude litovat. Moje kamaradka si koupila Whirpolku a trpela hodne …

• Citovat
  • Upravit
3999
6.10.10 21:37

Máme whirlpoolky, jak moji rodiče, tak i my a jsme spokojeni moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirina Lacina
13.10.10 10:22

Pracka

Je to jen prose stroj. Lisi se to kus od kusu… nektere jsou dobre nektere spatne… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Bebini
25.10.10 14:54

pracka

:-P s tim souhlasim

• Citovat
  • Upravit
Holasková
4.11.10 14:40

Ja měla Tatramatku spoustu let. Dnešní pračky jsou spíše více spotřebnější. Výrábí to tak, aby to do pár let muselo jít z domu pryč. Candy mám 5 let a musím říct je na tom skvěle. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
163
28.12.11 14:56

Všechny zdravím a chci poprosit o radu.
Potřebuju koupit pračku, ale nevím jakou. Mám vyhlídnutou BEKO WMB 61242 PT .
Požaduju od pračky na výběr z hodně programů a HLAVNĚ, aby se dala regulovat volba teploty!! Nyní mám pračku, kde je prostě přednastavená teplota 60 supňů a nic s tím neudělám :think: Navíc jsou prací programy strašně dlouhé.
Takže chci pračku, kde jde regulovat teplota 30, 40, 50, 60, 70, 80, a 90. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
28.12.11 15:16

myslím že to nastavení teploty už mají dneska všechny pračky my teda máme ardo se sušičkou a ve své době stála 30000 ale dneska se dá sehnat za pár korun se všema moznějma funkcema a s nastavitelnou teplotou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.12.11 15:19

Není pravda! Skoro u každé jde nastavt 40, nebo 60, to jo.....ale já chci nastavení o 10 stupňů. Abych třeba více špinavé ručníky mohla vyprat na 70 atd.....to má právě asi jen ariston a beko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí