Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Díky holky, asi jste mě přesvědčily. Myčku už máme a určitě s ní počítám i do nového. Zkusím si to tedy rozplánovat s dřezem pod oknem, nějak se mi to začíná líbit ![]()
Trošku navážu. Kdo máte dřez pod oknem. Jak ho máte osvětlený? Nelíbí se mi bodovky zabudované přímo ve stěně, působí na mě moc kancelářsky.
@terezn píše:žádné světlo, jen okno tam mám a nad částí linky uprostřed kuchyně máme světlo, jinak pak jen digestoř, chybí dodělat světlo dlouhé led nad linku, ale zatím jsem se bez něj obešla, nádobí myje myčka, dřez se u nás na nádobí používá jen na plechy
Trošku navážu. Kdo máte dřez pod oknem. Jak ho máte osvětlený? Nelíbí se mi bodovky zabudované přímo ve stěně, působí na mě moc kancelářsky.
TAky tam nemám žádné světlo, vždyt je tam okno a večer si rozsvítím velká světla v kuchyni a je to ok ![]()
Já mám dřez pod oknem, ale ne pod klasickým - mám nízké dlouhé okno mezi linkou a horními skříňkami, takže osvětlení mám namontované klasicky na spodní straně horních skříněk ![]()
Já mám rohový dřez hned vedle okna, takže mám osvětlení vespod skříněk. V tvém případě bys mohla mít mezi dřezem a oknem nějakou úzkou poličku a světla na spodní stěně. Mohla by spojovat skříňky po pravé a levé straně, jestli je tam máš. Záleží ale i na dispozici okna, takto se blbě radí ![]()
Nemám, ale je to můj sen
. Stejně jako takový ty otevřený police - sáhnu a mám - než uzavřený skříňky v kuchyňský lince
.
@Larr píše:
Nemám, ale je to můj sen. Stejně jako takový ty otevřený police - sáhnu a mám - než uzavřený skříňky v kuchyňský lince
![]()
.
TAk zase se tam dobře schová bordel
![]()
Mame drez pod oknem a je to v dostatecne vzdalenosti, takze se nemlzi. Ma to i hodne nasich znamych a nikdo s tim nema problemy…je to ted docela moderni a aspon mam prehled, co se deje v ulici ![]()
@Lastkecka píše:
TAk zase se tam dobře schová bordel![]()
To jsem chtěla napsat, že ty otevřené police i když je to uspořádané mi připadají, jako nepořádek v kuchyni, nesnesu na lince nic zbytečného, vše musí být uklizené
nejraději bych i rychlovarku strčila do skříně, že je na lince pak bordel
![]()
Holky mám dotaz…to všichni máte podlahové topení? kam s topením pod oknem?
Já žádný nemám, furt něco vyhazuju, já jsem ten vyhazovací typ
.
@Lastkecka píše:
TAk zase se tam dobře schová bordel![]()
@PetraKad píše:
máme podlahovku, tak neporadím, kdyby tam byl radiátor, manžel mi nedovolí dřez pod oknem, ale jednou jsem viděla, když jsme vybírali kuchyň v kuch. studiu v prac. desce průduchy, že tam bylo nějak schované v té lince asi topení ![]()
@PetraKad píše:
my máme v celém přízemí podlahovku, protože jaksi nebylo kam dát radiátory ![]()
Mám dřez pod oknem. Okno je výš. Parapet je asi 50 cm nad oknem. Světlo je na stěně na levo od okna. Klasická žárovka. Nemám na té stěně žádnou horní skříňku, nic nestíní, je tam výklenek ve zdi s policí - nika.