skvrny od aviváže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
20.5.10 20:47

skvrny od aviváže

Prosím maminky a hospodyňky o pomoc,pri nalievaní aviváže sa mi vyliala aj na prádlo aj po vypraní ostali na tričkách fľaky,oprala som tričká znova ale fľaky nezmizli-neporadí mi niekto ako sa fľakov zbaviť?Vopred všetkým ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
254
20.5.10 21:00

Můžu se zeptat s jaké aviváže?? Taky se mi to stalo u Lenoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.5.10 21:07
pavluskaca píše:
Můžu se zeptat s jaké aviváže?? Taky se mi to stalo u Lenoru.

Od silanu a som z toho dosť nešťastná lebo sú to manelove obľúbené tričká-čo si robila s tými škvrnami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.5.10 21:20

SIlan? Ja pouzivam jedine silan-nastesti se mi to nikdy nestalo.

Ale pouzivam sensitive- bilej

Myslim, ze to pryc nepujde, zkusit slunicko- pokud jsou trika svetle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
20.5.10 21:25

Mě se tohle taky stalo , blbla mi pračka a měly sme flekatý úplně všechno, tenkrát mi na to pomohly takový čístící tablety do pračky stály asi 30 korun + jsem to vyprala v montéráčkovi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
20.5.10 21:48

Holky mě se to stalo dneska!Tak už vím z čeho to máme :cry: Zrovna na bundě prcka, bunda nová a suprovní a je na ní velikánskej flek a jsem si jistá, že tam před praním nebyl.. Používám Silan :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.5.10 21:56

tak neviem-mám kúpiť ten monteráčik-to je normálne v drogérii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
20.5.10 22:34

Mně fleky od aviváže nepustily dodnes a to jsem zkoušela všechno. Jedna várka bodýček je s modrejma flekama už napořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
20.5.10 22:44
lenka3316 píše:
tak neviem-mám kúpiť ten monteráčik-to je normálne v drogérii

ano to se prodává normálně v drogérce, je to prášek určený na dost velké skvrny a znečištění , jako jsou oleje a takové věci …
jen nevím jestli je vhodné v něm vyprat dětské oblečení,mě se to stalo v době kdy jsme ještě neměly prcka :nevim:
a ještě co bych asi doporučila hodit do pračky dávku soli ta aviváž může někde zůstat v bubnu a může ti dál v pračce dělat neplechu a tou solí by se to mělo vyčistit, to je sůl také určená na pračky ale není drahá, optej se v drogérce :wink:
Držím palečky ať se skvrn zbavíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
22.5.10 14:40

tak dám vediet či neco pomohlo-ďakujem vám za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.5.10 14:34

Tak som sa v piatok vybrala do DMdrogérie - stála som bezradne u všemožných prípravkov na pranie až sa ma ujala taká ukecaná predavačka a radila mi skúsiť Denkmit tekuté žlčové mydlo-tým potrieť pred praním fľak, a potom k prášku nasypať Denkmit soľ na pranie - moc som tomu neverila-ale práve som sa vrátila z balkóna kde sa mi prádlo suší-hurrráááá fľaky tam nie sú-sa divím lebo predtým som na to dávala vanish a nezabral,tak sa teším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.5.10 09:42

Ano máte pravdu byl to silan. Už jsem si nepamatovala. Mě to zničilo plno oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzana1981
16.10.10 16:19

škvry od aviváže

Ahoj baby, hlavne Lenka3316. Ja som mala tiež strašné fľaky na oblečení a zistila som, že to bola aviváž. Pridala som moc Silanu. Skúsila som všetko možné, aby sa to odmastilo. Nič. Vďaka Lenka, v DM som kúpila Denk mit žlčové mydlo a pridala do prania Denk mit soľ a fľaky na prvý krát zmizli - komplet zo všetkého /aj tie najväčšie/. Ďakujem a baby opatrne z avivážou.

• Citovat
  • Upravit
zuzana1981
16.10.10 16:21

Lenka3316, chcela som sa spýtať ešte na aviváž do žehličky Denk mit. Nemáš s tým skúsenosť. Kúpila som ju, že ju skúsim použiť namiesto aviváže do práčky, ale našla som náhodne negatívnu skúsenosť s fľakmi aj po aviváži do žehličky. Neporadíte?

• Citovat
  • Upravit
ttinaa
25.10.12 16:38

Mne to nezišlo :-(, neviem čo mám už použiť na tie fľaky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný