Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo Eliáška? A jak mu říkáte? Jméno se mi strašně líbí, ale nevím jak by se mu kromě ELiášku…říkalo. Poradíte někdo??Díky ![]()
Já ti asi moc neporadím. My máme vybranýho Tobiáška, s tím, že mu budeme říkat Toby, líbí se mi i Eliáš, ale tam si právě nevím rady s oslovením…
Taky máme na výběr Tobiáška, Eliáška a Samuela…Eliášek u mě zatím vítězí, jen oslovení Eli, se mě moc nezdá ![]()
Ahoj, sice elišáka nemám, ale napadlo mě Elíšku - což samo o sobě zní trochu divně, asi jde o zvyk. ale z toho hezky odvozené kulíšku ![]()
Ahoj holky, já mám doma Tobiho a musím říct, že jméno jde skloňovat na mraky způsobů…Tobi, Tobík, Tobiášek, Tobča, Tobajs. Za sebe musím říct, že to byla dobrá volba ![]()
Sousedi mají Eliáše a říkají mu Elda, Eliášek, Eli.
Obě jména jsou super!!!
Eliáš se mi taky moc líbí, pokud vám jde k příjmení, tak bych do toho šla.
A na spoustu zdrobnělin přijdete během „provozu“, až se budete s mimčem seznamovat
. Mě by taky nenapadlo, že když vyberem jméno Nicolas, že mu pak budu říkat Nikošu, Nikysu, Nikulíne, Nikajs, Nikušku… ![]()
Taky budeme mit Eliaska teda hooodne pro nej lobuju
Elda, Elišek, Eloušek
Hlídala jsem Eliáše a většinou jsem mu já i rodiče říkali Eldo,když byl hodnej tak Elí ![]()
Jééé děkuju, holky
Snad se mi Eliášek povede prosadit doma
Je to jméno, které není tak často používané, což je super!!