Máte někdo autosedačku Summer baby?

192
5.11.12 11:46

Máte někdo autosedačku summer baby

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo autosedačku summer baby??nikde jsem o ni nenašla žádnou diskuzi, ani recenze :think: :think: :think:, tak by mě zajímali vaše názory a zkušenosti na tuto autosedačku. Prosííííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
5.11.12 11:47

Tady přidávám i fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
5.11.12 11:48

Má jí sousedka a nadává na ní kudy chodí. Ovšem dostala jí darema a bohužel je v blbý situaci, kdy si jinou dovolit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.11.12 11:50

Mne to prijde jako takovej kockopes. Neco mezi kategoriema 9-18 a 15-36.
Osobne bych volila jen testovanou.

• Citovat
  • Upravit
27267
5.11.12 11:52
@Hanka1 píše:
Mne to prijde jako takovej kockopes. Neco mezi kategoriema 9-18 a 15-36.
Osobne bych volila jen testovanou.

No je to kategorie 9 až 36. Příšerný materiál na potahu, pásy nejdou pořádně utáhnout, nelze polohovat, což by sousedka ocenila, strašně složitě se poutá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.11.12 11:53

Myslím že jsem tam četla, že je polohovací :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
5.11.12 11:55
@debbbie píše:
Myslím že jsem tam četla, že je polohovací :/

No myslím, že má polohovací tu část u hlavičky. Naše autosedačka je jakoby sklopit do lehu, což je u měnších dětí rozhodně supervěc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.11.12 11:55

Co mi to děláte, chtěla jsem slyšet že je super :lol: :lol: :lol: A jakou by jste mi doporučili 9-36kg nějakou levnější??A vážně s ní nikdo nemáte dobré zkušenosti?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.11.12 12:17
@debbbie píše:
Co mi to děláte, chtěla jsem slyšet že je super :lol: :lol: :lol: A jakou by jste mi doporučili 9-36kg nějakou levnější??A vážně s ní nikdo nemáte dobré zkušenosti?? :)

Tak já bych volila rozhodně 9-18kg, a pak 15-36kg. Tyhle „všeobsahující“ mi nejsou sympatický. Kazdá váhová kategorie dítěte má trochu jiné potřeby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102681
5.11.12 12:21
@debbbie píše:
Co mi to děláte, chtěla jsem slyšet že je super :lol: :lol: :lol: A jakou by jste mi doporučili 9-36kg nějakou levnější??A vážně s ní nikdo nemáte dobré zkušenosti?? :)

Tak z 9-36 bych ti doporučila pouze a jedině nějakou pultíkovou, jinakou ne. A i u té pultíkové je otázka z jakého důvodu chceš kategorii 9-36?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.11.12 13:01

Nevím přijde mi praktičtější koupit jednu autosedačku, než dvě a taky levnější :nevim: :nevim: navíc si myslím že musí ty autosedačky mít to samé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102681
5.11.12 13:18
@debbbie píše:
Nevím přijde mi praktičtější koupit jednu autosedačku, než dvě a taky levnější :nevim: :nevim: navíc si myslím že musí ty autosedačky mít to samé :nevim:

No, ale to je dost omyl, protože pokud budeme počítat že do ní dítko jde v roce a potřebuji ji do cca 11 let, drobnější i déle, tak je to minimálně 10 let a to ta sedačka prostě nevydrží… ať už potahy a polstry, ale i ten plast, ze kterého je vyrobená stárne a křehne a pak se může zlomit.

A sedačky rozhodně nemají to samé, ano všechny se dají upoutat do auta a všechny mají nějaký systém poutání dítěte, ale co se týká potahů, polstrování, zpracování a hlavně bezpečnosti jsou mezi nimi výrazné rozdíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.11.12 13:38
@j.a.n.i1 píše:
No, ale to je dost omyl, protože pokud budeme počítat že do ní dítko jde v roce a potřebuji ji do cca 11 let, drobnější i déle, tak je to minimálně 10 let a to ta sedačka prostě nevydrží… ať už potahy a polstry, ale i ten plast, ze kterého je vyrobená stárne a křehne a pak se může zlomit.A sedačky rozhodně nemají to samé, ano všechny se dají upoutat do auta a všechny mají nějaký systém poutání dítěte, ale co se týká potahů, polstrování, zpracování a hlavně bezpečnosti jsou mezi nimi výrazné rozdíly.

Taky si myslím. Zrovna na sedačce bych nešetřila. Dají se najít i pěkné akce, když projedeš net.
Já si taky říkala, že až Ondra dostane svou „poslední“ sedačku, bude ji mít klidně až do těch dvanácti. Ale pak mi došlo, že do dvanácti to je ještě devět let, takže za tu dobu budeme muset koupit ještě minimálně jednu stejnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13884
5.11.12 13:40
@debbbie píše:
Nevím přijde mi praktičtější koupit jednu autosedačku, než dvě a taky levnější :nevim: :nevim: navíc si myslím že musí ty autosedačky mít to samé :nevim:

Tak si zkus najít nějaký test autosedaček ADAC a uvidíš, jak mají autosedačky to samé… Jak se ty nekvalitní třeba rozpadnou při nárazu a dítě se rozlítne po celým autě…
Myslím, že pro ilustraci stačí toto http://www.stream.cz/…cky-pro-deti
Jinak souhlasím s jani1, autosedačka nevydrží 10 let…

Je celkem jedno, jestli máš kočárek za 15 nebo za 5 tisíc, ale u autosedačky to bohužel zas tak jedno není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
5.11.12 13:42
@debbbie píše:
Žádnou :mrgreen: 9-18kg a pak další. Tyhle příšery jsou pro malé děti nejen nevhodné, ale i ne moc bezpečné :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí