Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s polohováním u Maxi cosi tobi. Dnes mi došla autosedačka a nelze ji polohovat. Vzadu jsem si všimla asi zřejmé závady. Přikládám fotku. " .{color:black}"
Máte zkušenost s Maxi-Cosi Tobi?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi TobiZajímá mne spíše ta závada, kterou jsem objevila. Děkuji za odpověď.
@Paja666 ta pružina má být v té plastové drážce, ale i když je takto vyskočená, tak by se sedačkou mělo jít polohovat, zkuste dát tu pružinu na správné místo, když to nepůjde polohovat tak sedačku reklamujte
Nepomohlo to, druhou pružinu jsem našla na jiném místě. Myslím si, že měla být původně vedle ní. Jen nechápu jak mohla vyskočit a jak jí tam dostanu zpátky.
Také tam máme jen jednu, na tom místě, co bylo označeno šipkou ![]()
Nerada bych to zničila nebo něco ulomila, zkusím mrknout na jinou sedačku. Paní od, které jí mám mi jí fotila před odesláním a nic takového tam zezadu nebylo(
Už je spravená, pružinou to nebylo, když jsme rozebrali spodní díl autosedačky, byl tam vyskočený jeden váleček, který bránil polohování.
@Paja666 máme ten samý problém jak jste prosím spodek rozebrali já odmontovala spodní část a nejde mi ten váleček zasunout zpět a dal mi to nejde rozebrat
@Paja666 ráda bych se optala jak jste ten váleček zasunula děkuji