Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám spoustu nápadů, bohužel málo financí. Strašně by se mi líbil v obýváku kamenný obklad, ale bylo by to tak za 7tis. Našla jsem vliesovou tapetu, která tento kámen imituje. Má ji už někdo z vás doma? Nevíte, jak to vypadá???
Já mívala kámen, po kterém se plazil nějaký břečťan či co, bylo to mnohem míň kvalitní, než co se vyrábí teď, a vypadalo to dobře. Takže bych se toho nebála
Ale měla jsem to na menší ploše, ne celou stěnu
Myslíš tohle??? A byla papírová nebo vynilová - vliesová/plastická?
To co hkledám, je na celou plochu 4×3m, na stěně bude plochá obrazovka, police a šuplíky u země, no moderní jednoduchá stěna…
@pannda píše:
Mám spoustu nápadů, bohužel málo financí. Strašně by se mi líbil v obýváku kamenný obklad, ale bylo by to tak za 7tis. Našla jsem vliesovou tapetu, která tento kámen imituje. Má ji už někdo z vás doma? Nevíte, jak to vypadá???http://www.dimex-tapety.cz/…p/707130.JPG
v polsku jsem videla 3d tapetu a ta byla
![]()
@pannda píše:
Myslíš tohle??? A byla papírová nebo vynilová - vliesová/plastická?http://www.dimex-tapety.cz/…0/980434.jpg
něco takového to bylo, stejný motiv. Byla papírová a plastická jen trochu, na omak to bylo poznat. Ale ty co se dělají teď, jsou mnohem realistější, jsem nedávno koukala v Bauhausu ![]()
@1.zizi Takovou??? A 3D byla jak? plastická? že měla vystouplé plochy?
Taky jsem chtěla „kámen“, ale muž mě od toho odradil, že to bude působit chladně, což je asi fakt ![]()
Nebude, máme to doma, máme tedy skutečně kámen, ne jen obklady a studeně to nepůsobí, synovec má tenhle světlý obklad a působí to moc hezky a studeně ne.
Ja chtela taky puvodne kamenity desky, ale jak pises, neni to levna zalezitost.. nakonec jsem koupila tapetu jinou, nez byl muj zamer, ale abych se dostala k tomu hlavnimu - je taky s vystouplym efektem a vypada to moc pekne. zkusim nak dostat fotku do pc a poslu
No ja vim, ze to je neco jinyho, nez chces.. jenom jsem ti chtela ukazat ten vystouplej efekt. vecer to vypada lip nez pri dennim svetle