Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V tomto věku už bych ji asi neporizovala, to už jsem dcerku pomalu odnaucovala, u syna to plánují podobně.
Mala ma hrozny problém se spaním po obědě. chtěla jsem to jen na to.. Nespi nikde jinde než v kočárku nebo v autosedacce kdyz s ni nekam jedu @Adelka951
@kklara99 znám dítko, které takto spinkalo ještě ve čtyřech letech
ono záleží jestli když se vzbudí bude se drát ven sama, nebo začne volat.....pro jistotu to dej nízko nad zem a podlož poštářky, než to vypozoruješ ![]()
Větší hacku jsem kupovala, když měl prcek asi 8měs., mám do 30kg. Také hlavně na spaní po obědě. Seděla jsem tedy u něj a vyřizovala si věci na netu. Samotného bych ho tam nenechala, i když je hacka uzavřená druky i zavazováním. Za pár měsíců bude mít prďola 3 roky, přes den už dávno nespí, ale usíná tam večer, vyprávíme, zpíváme a usne. Pak si ho přenesu k nám do ložnice, když už jdem spát. Když má problém, zavolá. I dříve z ní teda sám nikdy nelezl, vždy volal. Máme zavěšeno mezi futry nízko nad zemí.
Ahoj mame hacku od 2 měsíců až do teď 2,5 roku. Malej ji má na odpoledni spaní, plus když mu není dobře, je naštvanej apod. Hned tak ji asi neopusti, zkousela jsem odnaučit, ale pak jsem to vzdala. Ona mu prostě dělá dobře a nám ušetřila hodně kritickych nocí (nechtěl nikdy dudlik, chtěl nosit a pak.houpat). Hacka visi nizko, sám si do ni vleze, sám vyleze - na začátku jsem.pod ni ještě dávala matraci. Od cca toho roku a kousek, kdy zvladl sám vylezt ji nezavazujeme. Večer v ni často usne a pak sám vyleze a dospi noc v posteli.
Dekuju vsem nakonec koupim novou do 25 kg a k tomu silnou pruzinu. Pritel uz vyrabi stojan ![]()
@kklara99 píše:
Dekuju vsem nakonec koupim novou do 25 kg a k tomu silnou pruzinu. Pritel uz vyrabi stojan
tak ať slouží
nám pomohla hodně ![]()