Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja bych rekla ze je to moc. Ale ja mela fusak beranka fakt teplej. Co budes davat v zime?
Ahoj,nepece se ti pak?Ja davala body, chlupatej overalek a do fusaku..ale kazdy dite je jiny,moje mala se hned potila,kdyz jsem ji moc oblikla.Takze to,ze ma mit jednu vrstvu navic nez ja u nas neplati.Saham ji vzadu na krk nebo na hrudnik
Ja mam body s dl.rukavem, puncochy, teplejsi mikinka, klasicka zavinovacka, fleesovy fusak a hackovana deka a myslim, ze je to trochu moc. Ale bez tej deky je to divne ![]()
Overal bych zrusila, kdyz mas berankovy fusak.
@Anonymní píše:
Tak co byste dali,ale spocená teda nikdy není tak nevím.
Me se deti jako miminana nepotili ani pri tropickem vedru. Takze podle spocenosti se ridit nemuzes.
Dala bych to body a ten overal, vynechala bych mikinu, pokud je dite zababuseny ve fusaku a neplanujes ho nikde venku vyndavat.
@Anonymní píše:
má 8měsíců a je v hlubokým kočáru
Já dávám body s dlouhým, leginy a takhle do plyšového overalku - ale takového tenciho, mám ještě jeden o dost silnější a ten budu dávat až bude kolem nuly, případně pak ještě fusak
malá má 6m. A i tak mi přijde v těch dvou vrstvách uvarena, v tom kočárku má teploucko… ale ona má teda od malička docela studenej odchod ![]()
Edit: a když mi v tom kočárku nahodou usne, tak kolem ni ještě dám deku.
Příspěvek upraven 08.11.18 v 08:38
@Svistice
má trošku ekzém tak ji nechci dávat na kuži nebavlněné.krásně spinká teda ,zas u nás hodně ted funí tak nevím
@Anonymní píše:
@Svistice
má trošku ekzém tak ji nechci dávat na kuži nebavlněné.krásně spinká teda ,zas u nás hodně ted funí tak nevím
Tak dat body, mikinu s nejake polodupky. ![]()
Našim dvojčatům (7 měsíců) dávám body s dlouhým rukávem, punčochy, chlupatý overal, čepičku a jen tenkou deku a nánožník.
Asi teda taky mají studený odchov ![]()
Řídím se tím, že dítě má mít o vrstvu víc než dospělý (malá bodyčko, starší tilko).
Já za krk nesahám. Syn se klepe zimou po bazénu a za krkem má teplo. Já sahám na nos.
Když bych ho dávala do fusaku, rozhodně bych vynechala mikinu. Já dávám 11měsíční bodycko+tričko+teplá kombineza. Když je nad 10 lehčí kombinéza. Nemám fusak, je ve sportaku a dávám ji už často ven z kočárku. S sebou mám ale vždy ještě mikinu pro jistotu. Třeba jak zapadne to sluníčko, co dělá teď teplo, je najednou kosa. A když usne, dávám přes ní deku. Dělám si to hodně variabilní podle situace.
toho oblečení je moc, a beránkový fusak je taky moc, do korbičky vítr nefouká - co budeš dávat až bude -10 C ?
Ahoj prosím jak oblékáte mimčo do kočáru když je kolem 9st? mám v kočáru fusak beránka a dávám body dlouhý rukáv, mikinu, punčocháče a nato flesový overal a do fusaku.