Máte někdo komplet kuchyni IKEA?

348
17.8.15 22:12

Máte někdo komplet kuchyni IKEA?

Prosim prosim nemate nekdo zkusenosti s kuchyni od IKEA? Jaka je kvalita, jake bylo nakupovani a instalace?

Me se moc libi, ale muz v to nema duveru, i kdyz uznava, ze je nejhezci co sme objevili. Uz mame navrh, vsechno, jde o to finalni rozhodnuti, jestli do toho jdeme…a jestli nebudou technici od ikey protivni a neschopni a jestli nam do roka nezacnou vrzat dvirka a tak ;)

diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
heb
124
17.8.15 22:15

Máme jí rok a půl a je pořád jako nová. S technikama neporadím, montovali jsme jí sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
17.8.15 22:16

Ano, už na 3 místech :mrgreen: na prvním už 7. rokem, na posledním úplně novou. Jsou super a montovali jsme sami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
17.8.15 22:17

Ja to same, jen ji mam uz tak dva roky. Montovali jsme take sami, spotrebice mam odjinud. Mam bilou lesklou. Dvirka nevrzou, pojezdy jezdi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
17.8.15 22:18

@Agiba My sice ještě nemáme, ale během pár týdnů nás to čeká. Kupujem ji hlavně z časových důvodů a mám několik známých, kteří Ikea kuchyň mají několik let a jsou spokojení. Kování berou od renomované firmy, dívali jsme se a i ty namontované kuchyně v expozicích vypadají stále dobře, bez oděrů, vrypů apod., což třeba v Kika a Asku byla katastrofa. Pojezdy jsou tiché. Skládat chceme sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
17.8.15 22:19

Ja mela v minulym byte - cca pred 5 lety a je porad stejna. Nic nevrze, nic se nekyve - porad jako nova. Ted v novym jsme sli do Ikea znovu. Monteri v pohode, jeste resili chyby zedniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
17.8.15 22:22

Můžu se prosím zeptat, pomůžou s návrhem? Nebo si to komplet navrhujete sami? A pak se můžete rozhodnout, jestli si to namontujete sami anebo necháte udělat? Je pro průměrně technicky zdatného laika obtížné to udělat? Asi budu dělat novou kuchyň do bytu, co pronajímám… můžu se ještě zeptat, jestli jste to někdo dělal do 2+kk a na kolik to asi vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
17.8.15 22:22

Mám Ikeáckou kuchyni 3 roky a zatím je ok, jsem spokojená, montéři byli slušní, ale na můj vkus trošku pomalí, ale kdyby to dělal manžel tak by to nebylo ještě dneska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
17.8.15 22:25

Máme kuchyň Ikea 4,5 roku, montovali jsme si to sami (zcela bez problémů, šlo to snadno a rychle), vařím denně a slouží skvěle. Všechno sedí, povrch se dobře udržuje (máme dvířka a čela ze světlého dřeva, manželovi už se podařilo např. polít několik zásuvek červeným svařákem, šlo to dolů dobře, je tam jen pár drobných míst, kde se povrch odštípl), všechno kování funguje bezvadně (výsuvy, panty atd.), zatím nebylo potřeba nic dotahovat. A to už se mi stalo, že např. do výsuvu spižní skříně nebo do zásuvky se mi dcera posadila, dneska zase vytáhla zásuvku na doraz a pověsila se na úchytku :zed: :lol:
Tehdy jsme váhali mezi kuchyní na míru z kuchyňského studia a Ikeou, zvolili jsme Ikeu (nižší cena a zároveň lepší funkčnost) a nelituju ani v nejmenším :palec:
Jo, vlastně jediné, co se stalo, že se v jednom místě (v rohovém spojení 2 desek) mírně vyboulila pracovní deska - napojoval to místní truhlář, ne lidi z Ikey, takže na reklamaci to nebylo. Překvapivě kolem dřezu ani kolem varné desky, kde se často něco nastříká nebo vylije, se deska ani nehnula :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67352
17.8.15 22:34

Skoro 5 let vcetne vestavenych spotrebicu. Vse stejne jako kdyz to bylo nove. Montaz samodomo a v poho. Navrh taky samodomo pomoci jejich programku. Rozhodne z tech klasickych obchodu s nabytkem nejlepsi varianta za me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
17.8.15 22:34

@chaarleene prosím tě a co jste s tím vyboulením dělali?? Nám se stalo úplně to samé a taky ne u dřezu nebo varné desky, ale jinde, vidět to moc není, cizí si toho nevšimne, ale mě to leze na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.8.15 22:40

Máme už přes 6 let včetně spotřebičů a zatím žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
17.8.15 22:45

Mám dva roky i se spotřebičema a ještě jsme nedotahovali, montovali nám to dělňasové co nám dělali byt a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
17.8.15 22:48

Mame ji 10 let a jsem moc spokojena. :palec: Montovali jsme si ji sami, jen jsme si ji nechali dovezt.

Akorat jsme si dali drevenou pracovni desku, co se jen natira olejem - kolem drezu uz je drevo dost ponicene, nekde se i chytla plisen a zcernalo. :? Chystam se to vzit bruskou a pak znovu natrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.8.15 22:56

Mam Faktum korpusy v bilem lesku, uz nejakych 8 let, supliky, dvirka ok, vedle mycky je asi 3cm boulicka, zrejme od pary.
Rozbil se otocny drateny program v magickem rohu, to uz bych nechtela. Uchytky na suplicich mam pripevnene jen jednim sroubkem, jsou takove male, detem se povedlo par jich protocit, coz udelalo ryhu. Dole, jak je to kryti prostoru poid kuchyni, tak jsem to partkrat musela odendat a ty uchytky, ktere to tam drzi, tak popraskali.
Desku mam z kamenictvi, spotrebice z elektra, tam bohuzel nemuzu hodnotit.
Program mi prijde prehledny, snadno ovladatelny, krasne jsem tam vse zakreslila, hned se spocitalo, kolik to bude stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí