Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, potřebuji poradit, tlačí mě čas a já vybírám návrh kuchyně. Líbí se mi tato, taky kvůli špízy, ale zas nevím jak se bude mýt ve dřezu??Máte někdo podobně kuchyn?
Příspěvek upraven 24.10.15 v 10:34
Tak se omlouvám, nechtělo se mi to zobrazit, tak jsem myslela, že chybí
Vypadá pěkně, ale fakt že ten dřez je hodně u kraje té skříňky, asi to bude nepohodlné, ale osobně jí nemám, takže nemohu soudit
Dřez v tom rohu, to bude katastrofa, umlátíš se tam a strašně malá pracovní plocha ![]()
No právě, ta se mi líbí nejvíc, pak máme ještě jiné návrhy, ale bojím se, že budu mít málo úložných prostor
.
Osobne by mi vadila i ta mikrovlnka ( jestli to je teda ona) vysoko. Kdyz taham treba polivku takhle z vysky tak je to na prd. A souhlasim drez je opravdu nevhodny v tomhle miste a mala pracovni plocha.
@Sisi666 První návrh katastrofa, umístění dřezu absoltně nevyhovujcí, to z toho budeš mít křivici. Druhý o krapet lepší, ale žádná sláva, ten roh je v podstě k ničemu, akorát přístup k dřezu lepší. Jak je ta kuchyně velká? Nevešel by se tam ostrov?
Větší pracovní plochu nevytřískáme
,to je právě největší co šla
.Ještě nám dal návrh jak jsem vložila, kde posulnul dřez a je ještě menší prac. plocha
,ale ten nechci, bud s tou špízí nebo bez ní.
A co tam dát menší dřez? Jestli koukám dobře, tak je tam myčka, takže dřez bude sloužit spíš na mytí potravin než nádobí, ne?
Ostrov jsem chtěla, ale příteli se to nelíbilo, že to vypadá jednoduše
.Chtěla jsem tu zed jak jsou sloupy, každý sloup do rohu a u prostřed dřez. A na ostrůvku varná deska.To se mu nelíbilo. Ten by se ze mě zbláznil, kdybych to zas změnila
a zachvíli mají dělat vodu podle návrhu co vyberu
.
Menší dřez jsem vybrala, ale asi truhlář hodil do programu jen tak co tam měl. Něco podobného jsem vybrala, takže jakoby doufám, že to bude vypadat jinak jak bude ten dřez co má být.
To by mohlo. Jinak já nemám na lince žádnou pracovní plochu (podnájem). Buď tam je odkapávač s čistým nádobím a nebo špinavé nádobí co čeká na umytí. Vyřešila jsem to jídelním stolem. Většinu věcí si připravím tam a ještě u toho můžu sedět. Ještě uvažuji, nad tím pojízdným vozíčkem/deskou. Až najdu co se mi bude líbit, tak ho pořídím
Já bych si zjistila, jak velký je prostor mezi skřínkou a dřezem.