Máte někdo podobnou kuchyň?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3932
24.10.15 11:18

@Sisi666 a hledala si zrovna na tyto dřezy recenze? Designově je pěkný, já ho původně taky chtěla, ale pak mi to všichni rozmlouvali kvůli tomu, že po dvou letech vypadá zničený jako nerezové po 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
24.10.15 11:18

Právě pořád přemýšlím, je to malá kuchyn a jinak se to nejspíš vymyslet nedá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
24.10.15 11:20

Vážně 8o? Tak další problém :mrgreen:.. A jaký dřez je tedy lepší z jakého materiálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
24.10.15 11:21

To vůbec nevím :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
24.10.15 11:27
@Sisi666 píše:
Vážně 8o? Tak další problém :mrgreen:.. A jaký dřez je tedy lepší z jakého materiálu?

Já nevím, mám Franke, um. granit, bílý :( nový to bylo krásný, teď po 10 letech dost hnus, zažloutný, vybělý to jen domestos a ne úplně. Kamarádka si pořídila černý a ten je zas zešedlý… takže já bych asi byla pro nerez.

• Citovat
  • Upravit
2562
24.10.15 11:32

@Sisi666 tak mě taky tlačil čas, jako nedopadlo to nejhůř, ale konkrétně dřez v rohu mám, odkap orientace doprava, ke zdi. Kuchyň není do eLka, místo celkem je, ale ten dřez v koutě KATASTROFA. Navíc je malý. Pokud bych mohla doporučit, pokud Ti kvůli rozmístění rozvodů vody a elektřiny nejde jinam, vykašli se na odkap a pořiď větší ten dřez. Budeme měnit bydlení a kuchyň bude vypadat úplně jinak a dřez bude ten bílý ikeácký obří. Má ho máma i kamarádka a je to neporovnatelně pohodlnější na všechno.

edit. a ty obkladačky už jsou rozhodnutý? Je to jako kuchyň podložená pánskýma trenkama. Omlouvám se, jestli jsem Tě urazila, ale navrhuju si teď pomalu taky, tak mě ta témata hned zaujmou…

Příspěvek upraven 24.10.15 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
24.10.15 11:34

http://www.ikea.com/…s/S09897225/ budu chtít něco takového. Mámě to slouží skvěle a dlouho. Já měla granitový, nerezový, s odkapem i bez, smaltovaný (prostě jsme často měnila bydlení :-) a tenhle u mě zatím vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
24.10.15 11:38

@Agnesita Tak do to bych zas nešla já… po přechodnou dobu jsem myla nádobí v umyvadle - ale tvarově hodně podobném jako tohle a tolik omláceného nádobí jako tehdy jsem nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
24.10.15 11:44

Rozvody můžeme dát jak chceme, jen už dnes jdou dělat vodoinstalaci a chtějí říct kam :mrgreen:.Takže musím vybrat návrh. Ne ne, on to tam házel jen tak nejspíš ty obklady, ty určitě nechci :),bud kalné sklo, nebo at nám udělá z prac. desky nahoru obklad.Ta kuchyn by měla vypadat takto-to je ten návrh bez špíze a akorát varnou desku, jsem řekla at dá na kraj, abych měla prostor. Takže asi bez té špíze no, nebudu se tam bouchat do skříněk jak bych myla nádobí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
24.10.15 11:47

Právě jsme ve fázi rekonstrukce panelákového bytu a prosadila jsem si ostrůvek, kde bude plynový hořák, po stranách odkládací prostor a zásuvky na kastroly a koření. Tím se mi vyřešil u kuchyňské linky problém, se kterým se potýkáš ty ohledně místa :) Samozřejmě netuším, jestli na to máte prostor, my jsme kvůli tomu zbourali stěnu mezi kuchyní a obývacím pokojem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
24.10.15 11:59

Nevím, jak jste na tom prostorově, ale přikláním se k ostrůvku, je super, mám na něm varnou desku a šuplíky na spoustu věcí, nádobí, různé čaje, kávy apod. Navíc je tam ještě kus vedle jako další pracovní plocha. Ale samozřejmě pokud se tam nevejde, pak se nedá nic dělat. Dřez v rohu je cesta do pekel. Doporučuji nerezový, máme a je pořád pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
24.10.15 12:02
@j.a.n.i1 píše:
@Agnesita Tak do to bych zas nešla já… po přechodnou dobu jsem myla nádobí v umyvadle - ale tvarově hodně podobném jako tohle a tolik omláceného nádobí jako tehdy jsem nikdy neměla.

Vycházela jsem z toho, že v nové kuchyni je standardně myčka. Co se nevejde, myju u mámy v tomhle a nikdy jsem nic neomlátila. Naopak omlátím víc doma v mrňavým dřezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
24.10.15 12:02

My to máme tak u varné plochy bude vstup do obýváku-jako spojené s obývákem, akorát u té varné desky se udělá sádrokarton, aby končil zároven s linkou, jakože to bude schované. Jinak propojené s obávákem. Ten ostrov už nejspíš nezvládneme naplánovat, na vodu nám nepočkají, než by zase truhlář udělal jiný projekt :zed: Takže bude bez té špíze ten druhý projekt, už se nedá nic dělat, měla jsem si zjištovat dříve jak jsou tyhle rohovky funkční :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
24.10.15 12:03

To umístění spíže je podle mě katastrofa, jestli to má být výsuvné, tak to bude přístupné jen z jedné strany, od trouby. Pokud má spíž fungovat i na běžné věci typu kafe a rohlíky, tak když budeš třeba čistit zeleninu na večeři, tak se nikdo nedostane pro ten rohlík. Za mě je tedy i nepraktický ten vysoký modul s troubou a mikrovlnkou, pokud bych měla tak málo místa, jako ty, dala bych vedle lednice úzkou spíž, pak ještě kousek pracovní plochy, a troubu klasicky pod varnou desku, mikrovlnku třeba na linku na to místo, které by se ušetřilo v rohu. Tahle skříňová řešení jsou dnes hodně moderní a hezky to vypadá, ale já potřebuju víc pracovní plochy, abych měla kam dát rychlovarku, základnu robota (jakmile je schovaný, nepoužívám). Nevím no, myslím, že pracovní plocha fakt chybí, nešlo by třeba sporák nechat podle posledního návrhu víc uprostřed, ale pak si natáhnout ještě linku pod okno, třeba jen s hloubkou 40cm, ale právě na takové věci jako rychlovarná konvice, příprava snídaní apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
24.10.15 12:05

Nemáte foto? No vešel by se, už jsem zkoušela ostrůvek v programu sama a vyšel by mi tam i se sezením, ale přítel to nechtěl, Tak jsme pořád zadávali jen tento typ linky :roll: a ted už není čas :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí