Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A dřez určitě spíš větší, ale s minimálním odkapem, třeba něco jako toto , na těch pár hrnků to stačí, a při větším mytí mimo myčku není problém si na linku položit utěrku.
@Sisi666 píše:
Nemáte foto? No vešel by se, už jsem zkoušela ostrůvek v programu sama a vyšel by mi tam i se sezením, ale přítel to nechtěl, Tak jsme pořád zadávali jen tento typ linkya ted už není čas
.
A nejde to jen protáhnot do tvaru „U“ nebo „G“? - ne klasický ostrůvek, ale sporák i dřez nechat na té hlavní stěně kvůli rozvodům, a pak si s užšími prvky protáhnout pracovní plochu maximálně s výsuvnýma zásuvkama na spotřebiče?
No pod okno už potáhnout by nešlo, protože okno je právě u té lednice jak je v návrhu okno není přesné. Nešla by pak otvírat, pokud by měla pokračovat linka, muselo by se to celé překopat a topení nemůžeme sundat, má se dávat dolů příští rok možná. Takže by bylo zbytečné tam dělat na míru linku, když pak topení můžem sundat
.
Zkusím, jestli nám dají více času
a udělat nový návrh
.děkuji všem za rady a poznatky
.
@Agnesita Já nemyslela velikost, ale materiál, o nerezák to neomlátím, ten je relativně měkký, ale tohle je tvrdý… ale je tedy fakt, že hůř vidím, takže je to nejčastěji, když nemám brýle.
@j.a.n.i1
hm, já psala, co se osvědčilo mně. Nerezák už bych třeba nikdy nechtěla. Akorát ho leštím, hlavně ten odkap, kterej díky myčce nepoužívám, jen na něm ulpívají kapky a dělají super zašedlou barvičku. Granitovej byl úplnej průser, včetně té baterie do barvy. V tomhle umyju plech a nepoliju si nohu, přejedu jarovou houbou, když tam myju maso, tak i sanytolem, je nablejskanej a prostě mě nadchnul.
@Agnesita Jo, v pohodě, já jen upozorňuju na to, kde jsem měla problém já… jinak se mi taky moc líbil.
@Sisi666 Mně to přijde celé špatně. Zrušila bych tu vyvýšenu troubu, dala bych ji normálně pod sporák a udělala rohový dřez a pod ním rohovou skříňku, ve které je strašně moc místa, takhle je ten roh totálně nevyužitý. Vedle ledničky by ti pak zůstalo místo i na tu spíž a zvětšila by se pracovní plocha.
Ještě edit: ta mikrovlnka nahoře je peklo, tahat z toho třeba talíř s vroucí polévkou je o hubu. Vyvýšená trouba je pro mě taky k ničemu, zas tak často se do ní člověk neohýbá, naopak myčku bych vyvýšenou brala hned, když z ní vyndávám nádobí, sehnu se nesčetněkrát, nicméně mi nepřijde, že vy byste tam měli na takové srandy extra moc místa. Takže za mě fakt dát troubu dolů a udělat víc pracovní plochy, rohový dřez s hromadou úložného prostoru pod ním.
Tak prý už to nijak nejde, protože vlastně máme už elektřinu udělanou a vodu začal před hodkou dělat
.No tak to mám strašnou radost. Trouba vlastně už nejde dát pod varnou desku, protože elektřinu už tam je na mikro a troubu udělaná
.
@Sisi666 píše:
Tak prý už to nijak nejde, protože vlastně máme už elektřinu udělanou a vodu začal před hodkou dělat.No tak to mám strašnou radost. Trouba vlastně už nejde dát pod varnou desku, protože elektřinu už tam je na mikro a troubu udělaná
.
Ptám se mimo, promiń, ale jak to, že tak chvátáte? Já jsem byla teda tehdy v debilní situaci a spěchala taky, ale přijde mi to právě škoda…