Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte některá prosím stejný problém jako já?Dr mi našla polyp na čípku,už jsem ho jednou měla na stejném místě a dělali mi kyretáž.Jsem z toho nervózní že ho mám znovu.Dr mi řekla že mi to odstraní přímo na gyndě.Neví někdo jak?A bolí to?A je možné že když ho mám na čípku můžu mít i ve střevě?
Ahoj, měla jsem a sám od sebe do příští KO zmizel.
Jinak si myslím, že ti jej seškrábne - asi to bude nepříjemnější, ale bolet nebo nějakej drasťák by to být neměl.
sisisi píše:
Ahoj,děkuji za odpověďKéž by mi taky zmizel.
Věř, já se toho docela bála, tehdá mi dr. řekla, že až přijdu za /2 roku, tak pokud tam bude odstraní mi jej.. pak už tam nebyl.
Já jsem byla dnes v nemocnici se zánětem a doktor mi řekl že ten polyp mám přijít odstranit v menší narkóze(tak mi to dělali poprvé) a docela koukal že mi to chce doktorka odstranit tak,aspoň tak mi to přišlo,nevím.A pak říkal že se to dá nějak ukroutit.Zas na gyndě to bude rychlejší.Nemůžu ležet v nemocnici,kvůli detičkám.Tak teď nevím
Pokud můžu poradit, tak si sežen názor ještě jednoho nestranného lékaře - třeba i zaplať - prohlídka navíc nebude tak drahá a pak se rozhodni.
Pokud můžu poradit, tak si sežen názor ještě jednoho nestranného lékaře - třeba i zaplať - prohlídka navíc nebude tak drahá a pak se rozhodni.
sisisi píše:
No asi budu muset.Už ať je to za mnou
To bude v pohodě. ![]()