Zánět pochvy a polyp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
248
18.2.12 09:21

zánět pochvy a polyp

Máte prosím někdo radu?Mám problémy se záněty.Byla jsem na gynekologii s bolestmi v podbřišku a dr řekla že tam mám zánět a polyp na čípku.Dala mi léky a zaváděcí tabletky a dnes se dívám že mám takový hnědý příšerný výtok.Mám z toho strach.I z toho polypu mám ho podruhé a na stejném místě.Jsem vystrašená.Máte s tím někdo prosím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
179
18.2.12 10:08

ahoj, s polypy sice zkušenost nemám, ale se záněty bohatou. Napadá mě, jestli to zbravení není od těch tabletek? Záleží, jakou mají tabletky barvu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
18.2.12 12:01

Ty zaváděcí tabletky jsou bílé :-(Je možné ze zánětu bolest jako při menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
18.2.12 17:35

já jsem prodělala zánět dělohy - bolesti jako při silné MS, zvýšená teplota, výtok - hnědý až do krvava.. takže bych možná zašla opět k doktorce a nechala se znovu vyšetřit
přeji hodně štěstí a hlavně ať se z toho dostaneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
18.2.12 18:37

Děkuji za radu:-) a jaké léky jsi na to brala?Já mám Triprim a zaváděcí Fermalac.Snad mi to pomůže.Já už jsem nemeškala a šla dnes do nemocnice na gyndu.Tam mi řekl že ta krev je v pohodě a mám počkat jak mi zaberou ty léky. Mám je dnes třetí den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
19.2.12 11:01

já jsem brala nějaká atb, ale na název už si nevzpomenu, možná to byl Amoksiklav :think: a k tomu zaváděcí tablety Macmiror. Jinak bolesti a teplota ustoupily tak třetí den po braní :) Určitě to všechno poctivě dober, hlavně ta atb (v tvém případě chemoterapeutika), ať máš od toho klid a jsi zdravá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
19.2.12 13:18

Ahoj :-) děkuji za rady.Dnes už mi je trochu líp.Tak ještě dobrat léky a koncem týdne jít vyřešit ten druhý problém :-(Hezký den přeji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
11.5.12 19:41

@sisisi Smím se zeptat jak jsi dopadla s polypem. Dr. mi při preventivce objevil v děloze polyp. Řekl ať se po třech MS opět ukážu. Udělá mi zas ultrazvuk pak se uvidí.

Vůbec netuším co mě čeká, když se polyp potvrdí.

Narazila jsem na tuto diskuzi, proto se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
29.5.13 14:28

@Mava Ahoj, můžu se zeptat, jak jsi dopadla? Já mám přijít s polypem na kontrolu za 2 měsíce, prý to může odejít s ms, ovšem já kojím a ms nemám, tak nevím, co mám dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
29.5.13 18:18
@hoppa píše:
@Mava Ahoj, můžu se zeptat, jak jsi dopadla? Já mám přijít s polypem na kontrolu za 2 měsíce, prý to může odejít s ms, ovšem já kojím a ms nemám, tak nevím, co mám dělat :nevim:

Nebylo tam nic. Takže dobře.
Teď mě pro změnu čekají nové stěry. Byla jsem na preventivce a mám přijít na stěry znovu na 4 měsíce. Prý se nemám ničeho bát, že jim to nějak nevyšlo.
To je pořád něco :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
29.5.13 18:21

@Mava tak to jsi dopadla dobře :palec: díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
29.5.13 19:12
@hoppa píše:
@Mava tak to jsi dopadla dobře :palec: díky :mavam:

Určitě to bude taky dobré :hug:
Dej pak vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
29.5.13 19:45

@Mava díky, já má někdy pocit, že z nás dělají doktoři pitomce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
29.5.13 20:01
@hoppa píše:
@Mava díky, já má někdy pocit, že z nás dělají doktoři pitomce :zed:

mě to bohužel příjde taky… :roll:
ale já jim pořád věřím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
29.5.13 20:06

@Mava nic jiného nezbývá, že :mrgreen: ale v hlavě to hlodá, jestli zase jen milosrdná lež, nebo jestli přehání??? :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí