Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, vím tady min. o jedné holčině, co ši-tzu má, tady u nás v okolí je taky jeden, my máme lhasu apso. Proč se ptáš?
taky máme šitzu (ted uz jen jednoho), ale měli jsme tři. Jsou to super psíci
.
Jen tak pokecat s někým. Jsou to supr psíci. Naše malá šicinka naučila malýho lozit a teď ho učí házet jí balonek.
My už máme taky druhou. Ta první odešla do psího nebe loni v srpnu měla 13 let a ta druhá bude mít 4 roky.
Když Matymu byl cca měsíc tak hodně trpěl na prdíky a dost často býval v noci vzhůru, nemohl spát a jen křičel a křičel a když křičel už skoro hodinu v kuse a já ho pořád nemohla uklidnila, tak se Cindulka zvedla, skočila do postele vlítla na manžela a vzbudila ho, jako by chtěla, aby mi šel s ním pomoct.
Jinak ši-tzu by měl být křížence lhasa apso a pekinéze.Jak se chovají k vašim dětem?
Ahojky taky máme pejska shi-tzu.Artíčkovy je rok a pul.Je to mazel největší.malímu je teda zatim 14 dní ale nic si k němu nedovolí,jen ho očuchá nic víc.Asi cítí že to je malé miminko a že mu nemuže ublížit.Měli sme 14letého pejska shi-tzu Arkiho,ale minulí rok nám umřel.Už byl moc nemocný ![]()
ahojky, máme fenku shi-ztu jménem Jackie. Jsou jí 4 roky.
Momentálně je u našich, protože nemá ráda děti a po malym vyjíždí
Jinak jí necháváme stříhat. Tady je foto s našim kocourem ![]()
Jéé, taky mám fenku shi-tsu…7letou retarďačku Agátu
je celá černá s bílou náprsenkou, tohle zbarvení jsem zatím nikde moc neviděla…
Ahojky holky hledáme pejska na krytí okolí Litoměřic nebo Kladno
Ahoj je tu někdo kdo by mi poradil s rasou Shih Tzu. Chtěla bych štěně a rozhoduji se zda koupi s PP a nebo bez. Má tu někdo zkušenost s psíkem bez PP? Díky za všechny odpovědi.
Moje mamka mela dva..oba bez pp…dneska uz je to tezky si vybirat jestli s nebo bez…je to vzdycky kus od kusu na koho narazis…je spoustu chovatelu nejen mezi shitzu…co proste to pojali jako vydelecnou cinnost…spoustu lidi co psy milujou a dari se jim..nebo tomu zas nerozumi…proste koupit stene je vzdycky trosku sazka do loterie…jestli nechce psa na vystavy apod..klidne bych si poridila bez PP…mamcina fenka se dozila 15 let…ke konci teda uz zdravotni problemy mela…kluk ma 10 a ok.
Jestli chceš určité plemeno, tak s PP. Kupovat „čistokrevného“ psa bez PP je stejné jako kupovat značkový mobil u ťamanů na stánku. Taky tě ujistí, že je pravý a taky tak na první pohled vypadá. Taky stojí polovinu, než ten se záručákem. A možná ti bude leta sloužit, anebo se ti po týdnu rozpadne…
Takže jestli chceš shi-tzu, kup štěně s PP. Jestli ti to přijde moc peněz, nebo na čistokrevnosti netrváš, vem si štěně z útulku, uděláš dobrý skutek ![]()
Jé děkuji že ses ozvala. Já psíka chci spíš jako domácího mazlíka a na výstavy čas není. Právě teď o tom dost čtu a dočítám se pro i proti, samozřejmě někde píší že s PP určitě, ale dodávají že hlavně kvůli výstavám. No a taky prý kvůli dědičným problémům. Ale bohužel nemáme tolik korunek, aby jste si pořídily výstavního psíka. Jen tak náhodou nevím nebo tvoje maminka o nějaké dobré a spolehlivé chovatelce tohoto plemene?
A nemáte někdo prověřeného prodejce shih tzu bez PP? Bojím se že někomu naletim ![]()