Máte někdo vibrátor Lovense Lush?

Anonymní
24.5.21 12:31

Máte někdo vibrátor Lovense Lush ?

Partner odjíždí pracovně na půl roku pryč a tak sháníme nejrůznější varianty jak si během této doby vypomoci, jestli rozumíte :mrgreen:

Máte prosím některé zkušenosti s vibrátorem Lovense Lush, který se ovládá přes aplikaci, takže když si partner tuto nainstaluje, může na vibrátoru volit programy i z Číny třeba? Vesměs jsou na to kladné recenze, pak jsem ale našla jakousi, kde se autor zmiňuje o tom, že když je mezi telefonem a vibrátorem překážka, tak to nefunguje (např. osoba apod.).

Myslím, že 5.000 km je dostatečná překážka a nechci koupit něco za bezmála 3.000,– když to pak nebude fungovat na daný účel.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
24.5.21 13:37

Čistě technicky- velmi pravděpodobně nejde o překážku mezi tím vzdáleným mobilem, ale tím u vás. Jestli je vib ovládán pomocí BT (z vašeho mobilu), tak ano, osoba/ zeď může omezit signál. Jinak strojek asi fungovat bude, jen by případně šlo hůře volit programy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
24.5.21 18:21
@Anonymní píše:
Partner odjíždí pracovně na půl roku pryč a tak sháníme nejrůznější varianty jak si během této doby vypomoci, jestli rozumíte :mrgreen:

Máte prosím některé zkušenosti s vibrátorem Lovense Lush, který se ovládá přes aplikaci, takže když si partner tuto nainstaluje, může na vibrátoru volit programy i z Číny třeba? Vesměs jsou na to kladné recenze, pak jsem ale našla jakousi, kde se autor zmiňuje o tom, že když je mezi telefonem a vibrátorem překážka, tak to nefunguje (např. osoba apod.).

Myslím, že 5.000 km je dostatečná překážka a nechci koupit něco za bezmála 3.000,– když to pak nebude fungovat na daný účel.

Kdyz to nebude fungovat, tak predstirej, ze ti ji na dalku ovlada a bude spokojeny a koupi ti novou kabelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.21 19:11

@Pavlik Morozov Vskutku děkuji za podnětnou reakci. Hodně mi to dalo :think:

• Citovat
  • Upravit
6827
24.5.21 22:37
@Anonymní píše:
@Pavlik Morozov Vskutku děkuji za podnětnou reakci. Hodně mi to dalo :think:

Nemas zac, Pavlikova poradna zivota je ti k dispozici.

Příspěvek upraven 24.05.21 v 23:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.21 23:00

Mam ho, ale nejsem s nim moc spokojena. Vzdalenost nerozhoduje, ale dost casto se stava, ze vypadne signal mezi mobilem a vibratorem. U me v tom nejlepsim, protoze stisknu k sobe stehna a prerusim signal. Kdyz jsem si davala pozor, tak to bylo v pohode. S partnerem jsem si uzivala takhle par mesicu, nez jsme doresili spolecne bydleni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.21 08:15
@Anonymní píše:
Mam ho, ale nejsem s nim moc spokojena. Vzdalenost nerozhoduje, ale dost casto se stava, ze vypadne signal mezi mobilem a vibratorem. U me v tom nejlepsim, protoze stisknu k sobe stehna a prerusim signal. Kdyz jsem si davala pozor, tak to bylo v pohode. S partnerem jsem si uzivala takhle par mesicu, nez jsme doresili spolecne bydleni.

Takže to nejsou úplně vyhozené peníze?

• Citovat
  • Upravit
29.12.23 01:59

Jak přidat partnera

Mám otázku jak přidám do aplikace přítele, aby také mohl na dálku ovládat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí