Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čistě technicky- velmi pravděpodobně nejde o překážku mezi tím vzdáleným mobilem, ale tím u vás. Jestli je vib ovládán pomocí BT (z vašeho mobilu), tak ano, osoba/ zeď může omezit signál. Jinak strojek asi fungovat bude, jen by případně šlo hůře volit programy.
@Anonymní píše:
Partner odjíždí pracovně na půl roku pryč a tak sháníme nejrůznější varianty jak si během této doby vypomoci, jestli rozumíte![]()
Máte prosím některé zkušenosti s vibrátorem Lovense Lush, který se ovládá přes aplikaci, takže když si partner tuto nainstaluje, může na vibrátoru volit programy i z Číny třeba? Vesměs jsou na to kladné recenze, pak jsem ale našla jakousi, kde se autor zmiňuje o tom, že když je mezi telefonem a vibrátorem překážka, tak to nefunguje (např. osoba apod.).
Myslím, že 5.000 km je dostatečná překážka a nechci koupit něco za bezmála 3.000,– když to pak nebude fungovat na daný účel.
Kdyz to nebude fungovat, tak predstirej, ze ti ji na dalku ovlada a bude spokojeny a koupi ti novou kabelku.
@Anonymní píše:
@Pavlik Morozov Vskutku děkuji za podnětnou reakci. Hodně mi to dalo
Nemas zac, Pavlikova poradna zivota je ti k dispozici.
Příspěvek upraven 24.05.21 v 23:21
Mam ho, ale nejsem s nim moc spokojena. Vzdalenost nerozhoduje, ale dost casto se stava, ze vypadne signal mezi mobilem a vibratorem. U me v tom nejlepsim, protoze stisknu k sobe stehna a prerusim signal. Kdyz jsem si davala pozor, tak to bylo v pohode. S partnerem jsem si uzivala takhle par mesicu, nez jsme doresili spolecne bydleni.
@Anonymní píše:
Mam ho, ale nejsem s nim moc spokojena. Vzdalenost nerozhoduje, ale dost casto se stava, ze vypadne signal mezi mobilem a vibratorem. U me v tom nejlepsim, protoze stisknu k sobe stehna a prerusim signal. Kdyz jsem si davala pozor, tak to bylo v pohode. S partnerem jsem si uzivala takhle par mesicu, nez jsme doresili spolecne bydleni.
Takže to nejsou úplně vyhozené peníze?
Mám otázku jak přidám do aplikace přítele, aby také mohl na dálku ovládat?
Partner odjíždí pracovně na půl roku pryč a tak sháníme nejrůznější varianty jak si během této doby vypomoci, jestli rozumíte
Máte prosím některé zkušenosti s vibrátorem Lovense Lush, který se ovládá přes aplikaci, takže když si partner tuto nainstaluje, může na vibrátoru volit programy i z Číny třeba? Vesměs jsou na to kladné recenze, pak jsem ale našla jakousi, kde se autor zmiňuje o tom, že když je mezi telefonem a vibrátorem překážka, tak to nefunguje (např. osoba apod.).
Myslím, že 5.000 km je dostatečná překážka a nechci koupit něco za bezmála 3.000,– když to pak nebude fungovat na daný účel.