Máte někdo zkušenost s ivyzkumy?

3127
21.4.10 12:17

Máte někdo zkušenost s ....?

http://www.ivyzkumy.cz ????

Znáte někdo tuto společnost? Jste s ní spokojení a je registrace bezplatná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22061
21.4.10 13:21

S tímhle ne, ale jsem registrovaná na www.casi.cz, registrace bezplatná.
Spokojenost záleží na tom, co od toho čekáš - ale jsou solidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
21.4.10 13:57

Na casi.cz jsem také registrovaná, ale od doby, co jsem tam registrovaná (asi 2 měsíce), tak mi nepřišla ani jedna nabídka a to mám zaškrtlé jak dotazníky, tak tel, hovor, tak skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
21.4.10 19:48

ja se zkoušela taky zaregistrovat na www.casi.cz,asi před 3měsici,ale zastavilo se mi to u formuláře,jakmile jsme odeslala svůj mail,pak už se mi otevřelo okno registrace-nápověda k registraci a dál jsem s tím už nehla,nešlo mi to ani nijak posunout nic,tak nevím,ještě jsem tam cosi četla o stahnutí programu-flash player 10- aby to fungovalo ale nikde jsem se nedočetla jestli je to zdarma nebo ne…a předpokládám že z vydělaných peněz se musí i odvést i daně,… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
21.4.10 20:38

Stahování programu je zdarma, daně se samozřejmě odvádí… jako u každého jiného přivýdělku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101766
22.4.10 09:00

No, já na ivyzkumy registrovaná jsem a rozhodně to není takový přivýdělek, aby se z něj musely odvádět daně, do náhodného příjmu o maximální výši 20000,– se to vejde s opravdu obrovskou rezervou. Ale dělám to spíš z hecu, než se by se to dalo brát jako přivýdělek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
24.4.10 20:52

Docela mě toto zaujalo.. Pokud se můžu zeptat - vy, co jste registrované buď na jedné nebo druhé stránce - jak často chodí dotazníky a kolik si tam případně člověk vydělá, stojí to za to? I když každá koruna dobrá, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101766
24.4.10 22:17

Jani, já to dělám spíš ze zájmu, podle mě to je jako přivýdělek nepoužitelné, i když dost často se mi stává, že přijde dotazník a nevyhovuju požadovanému vzorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
27.4.10 09:54

Aha, tak nic.. :lol: Já jen, že u toho casi píšou za dotazník 50 - 200 kč, to není málo, jen asi hold nechodí těch dotazníků moc, že? Škoda, byla by to rychlá forma přivýdělku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
27.4.10 11:08

jani M,neboj nejsi v tom sama,taky už nějakou dobu tápu po výdělku,…no nějak se nedaří,takže kdyby jsem někdo měl nějaký tip,budeme rády.. :mrgreen: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
28.4.10 15:56

Koukám holky, že jsme na tom všechny stejně. Holt maminy s dítětem, co jsou doma nemají šanci si přividělat k tý almužně, co dostáváme od státu či zaměstnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
28.4.10 20:04
veverka-andy píše:
Koukám holky, že jsme na tom všechny stejně. Holt maminy s dítětem, co jsou doma nemají šanci si přividělat k tý almužně, co dostáváme od státu či zaměstnavatele.

veverko,souhlasím,z tý almužny uživit dva žravý chlapy a poplatit vše kolem malého to je děs,hned bych si to vyměnila s těmi politiky…by čuměli a zdechli hlady… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101766
28.4.10 21:07

Proč nemají šanci si přivydělat? A nepřijde mi, že by rodičovský příspěvek byl taková almužna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.4.10 21:12
j.a.n.i1 píše:
Proč nemají šanci si přivydělat? A nepřijde mi, že by rodičovský příspěvek byl taková almužna…

To záleží na úhlu pohledu. Já bych s Lukym asi nic moc nezvládla dělat, takže těch šancí na přivýdělek moc není a že to není almužna? Pokud někdo bere podobné peníze, tak ho to asi nějak netrápí, ale já byla zvyklá na víc než 2× tolik a to se pak člověk musí uskromnit dost, protože tehdy jsme na to byli 2 a teď s mnohem menším čistým příjmem v domácnosti máme ještě žrouta financí navíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101766
28.4.10 21:23

Jo, pro mě to bude taky sakra rozdíl, asi hodně podobný jako u tebe, ale obecně vzato mi to přijde jako štědrá podpora - vzhledem k běžným platům.
Jestli budu zvládat pracovat, to se uvidí, ale pokud ne, tak to nebude tím, že bych neměla šanci, ale že to prostě nebudu já zvládat, u některých dětiček to prostě nejde, ale nabídka práce tohle neovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat