Máte někdy chuť se rozvést?

Anonymní
12.2.12 18:07

Máte někdy chuť se rozvést?

Holky, předem se omlouvám za anonym, ale jistota je jistota. Máte někdy takové stavy, chuť se rozvést? Prostě jste na tom tak, že Vám manžel vadí, nepomáhá, celý den sedí na gauči a ani po roce není schopný si vybalit kancelář? Mezi tím co já stihnu vyprat několik praček, pověsit, srovnat, vyluxovat 3 pokoje, utřít prachy, vybalit dětem věci, sobě, uvařit, uklidit kuchyň, starat se k tomu o miminko, který celý den skoro prořve a manžel JEN sedí na prdeli a občas si tedy pohraje se starším dítkem? Jde spát ve 3 v noci a pak samo celý den je jako mrtvola.A když děti usnou přes poledne, přijde a řekne, že jde běhat? Přitom tady práce jak na kostele, samo se to neudělá a jen dokáže prudit, že jsem nevyhodila použité pleny?Omlouvám se, potřebuju se z toho vykecat. Jsem unavená, vyčerpaná, už jsem si sedlas v koupelně na zem a rozbrečela jsem se, když malý furt brečel. A já mám prostě v takových chvílích chuť ho kopnout někam a zařídit si život jinak a s někým jiným možná někdy?Přemýšlíte nad tím, že si najdete bokovku? Ne na sex, ale na milé slovo, na procházky, jen na povídání? Jsem unavená naším vztahem, a ač máme dvě krásné malé děti, nějak zjišťuji, že to mi k životu nestačí, aby manžel ráno odešel do práce, večer přišel, najedl se a sedl k PC, kde buď dělá do práce nebo shání různé věci do sbírky či čte blbosti?Vpodstatě nás nic nespojuje krom dětí, netrávíme spolu čas, protože ikdyž bysme se večer mohli mrknout aspon na film, jsem unavená a musím uklízet zase za ten den.Prostě přemýšlím, jestli má takový vztah smysl? Asi bych dětem nechtěla brát tátu, ale jsem vyčerpaná a nevím si rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
12.2.12 18:15

Bordel v bytě, šťastné dítě (a odpočatá žena) ;)
Já ti nevím, dle popisu bych tě asi za ženu nechtěla, promiň :jazyk: Máte doma uklizeno a vztah v pr… Má to nějaký význam? Nebylo by lepší trocha bordelu a mít sílu se večer kouknout na ten film, vypít si v klidu sklenici vína, zkrátka nebejt jak motorová myš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.12 18:17

Bubu25: No on je problém, že je to pořád kolem dokola a taky jsme spolu jako manžellé 5 let a spolu 7 :mrgreen: ale prostě je to pořád kolem dokola Vždycky udělám bububu, na chvilku se to zlepší a pak zase to samé a já už nevím jak to řešit Když mu řeknu, že dneska celý den sedí na zadku, tak mi řekne, že se ale staral o dítko starší.Ale přebalování, jídlo atd mu musim připomínat nebo malé udělat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.12 18:18

Musím se přiznat, že mě občas napadají takové myšlenky, i když oproti tobě mi manžel pomáhá s dítětem i domácností. Ale často mě tak ser......Prostě všechno vidí svýma chlapskýma očima…Rozvádět se s ním nemám v plánu, to zase asi ne. Dělá pro nás hodně, ale mě něco taky prostě chybí…Připadá mi, že to ani neumím popsat moc momentálně. Mě dcera špatně spí, vn oci je i 4× vzhůru, zkouším co se dá, má 2,5 roku, ale spánek hrůza. Jsem vyčerpaná po týdnu takového spaní jako nikdy. Bohužel nechci chlapům křivdit, to ne, ale oni asi tak trochu jiná „rasa“ a spoustu věcí nechápou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.12 18:18

Gladys, ale manžel sám remcá, když je tady čurbes, mně by to zas až tak nevadilo, ale přijeli jsme ted po dvou měsících, tak se tady holt uklidit barák musí. Je tady prach, 2 měsíce tady nebylo nic uděláno,prostě nic a v tom děti jaksi být nemůžou. Jenže on i manžel si večer dřepne k PC a dělá si svoje prostě.

• Citovat
  • Upravit
8996
12.2.12 18:19

Když tě něco trápí tak to řeš. To, že se tady vykecáš ti možná uleví, ale řešení to není. Jdi za ním a v klidu a bez emocí mu řekni co ti vadí a jak by sis to přála. Vymyslete spolu jaké změny udělat aby ses cítila líp. Řekneš mu o pomoc s úklidem? Navrhneš mu kino? Pošleš ho s odpadky nebo na nákup? Odpočineš si vůbec? Nebo jen kolem něj mlčky poskakuješ jak tajtrdlík, čekáš že ho to napadne samotného a pak jsi naštvaná že ho to nenapadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.12 18:20

Anonymní 18:18 No, nám malá taky moc nespí, v noci se budí na pití, dudu, tak 4× za noc, do toho se malý budí na kojo, nebo ho bolí břicho a já aspon o víkendu, když jsem v týdnu na děti sama bych chtěla něco společně nebo si odpočinout, ale nelze

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.12 18:21
Gladys píše:
Bordel v bytě, šťastné dítě (a odpočatá žena) ;)
Já ti nevím, dle popisu bych tě asi za ženu nechtěla, promiň :jazyk: Máte doma uklizeno a vztah v pr… Má to nějaký význam? Nebylo by lepší trocha bordelu a mít sílu se večer kouknout na ten film, vypít si v klidu sklenici vína, zkrátka nebejt jak motorová myš?

S tímto tvrzením souhlasím, ale je pravda podle mě, že prostě uklidit, vyprat, uvařit prostě ta ženská musí, už kvůli dětem. Kdybych 3× do týdne neprala, tak nevím co budu dětem oblékat např.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.12 18:21

Lynette, to si piš, že mu to řeknu, navíc to i vidí, ale asi blbě nebo nevim.Problém bude možná i v tom, že neděláme nic společně, nic mě k němu nějak momentálně netáhne.A to je asi špatně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.12 18:24
Anonymní píše:
Anonymní 18:18 No, nám malá taky moc nespí, v noci se budí na pití, dudu, tak 4× za noc, do toho se malý budí na kojo, nebo ho bolí břicho a já aspon o víkendu, když jsem v týdnu na děti sama bych chtěla něco společně nebo si odpočinout, ale nelze

To musí být náročný, já třeba v sobotu jdu k mamce s malou, aby si jí užila a já vypnula na chvíli mozek, v týdnu jsme pořád samy, a je pravda, že manžel uklidí třeba celý byt i vyžehlí, takže si fakt dáchnu od takových věcí, za tohle bych ho za nic nevyměnila…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.12 18:26

Navíc, snad neni blbej. Před Vánoci jsem se totálně zhroutila vyčerpáním.Bylo toho moc, řvoucí novorozenec, spala jsem 2 hodiny denně, protože prostě malej řval a řval, do toho trochu problémy v rodině, další dítko a prostě jsem se už sesypala.Ale asi mu to nestačilo, ale jsem měla totálně zkolabovat nebo nevim. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.12 18:27
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní 18:18 No, nám malá taky moc nespí, v noci se budí na pití, dudu, tak 4× za noc, do toho se malý budí na kojo, nebo ho bolí břicho a já aspon o víkendu, když jsem v týdnu na děti sama bych chtěla něco společně nebo si odpočinout, ale nelze
To musí být náročný, já třeba v sobotu jdu k mamce s malou, aby si jí užila a já vypnula na chvíli mozek, v týdnu jsme pořád samy, a je pravda, že manžel uklidí třeba celý byt i vyžehlí, takže si fakt dáchnu od takových věcí, za tohle bych ho za nic nevyměnila…

Hahaha, tak o tom si můžu nechat zdát teda. Uklidit celý byt.

• Citovat
  • Upravit
5misa6

Chuť kdysi byla,ale nechtělo se mi stěhovat,na to nemám zas nervy :zed:

• Citovat
  • Upravit
6868

Promluvit si, jakkoliv to bude nepříjemný rozhovor, tak pořád lepší, než když budeš čekat, že ho to napadne samotného. Nenapadne, ani teď ani zítra ani za rok.

Jasně mu říct, kdo má jaké povinnosti a na jejich dodržení trvat. I za cenu toho, že nebude např. vyluxováno 14dní. Je to těžký, ale když chlap uvidí, že ženská vyměkne a udělá si to nakonec ZASE vše sama, tak ví, že se prostě snažit nemusí. Protože proč? Udělá se bubu, to nějak přežije a jede se dál…

Možná bych i pouvažovala nad tím nechat mu pravidelně jedno odpoledne v týdnu děti a jít někam sama. Pokud kojíš, tak i ty dvě, tři hodinky anebo odstříkej a tatínek Tě může zastoupit.

A pokud ses ptala, zda jsem se měla někdy chuť rozvést. Tak ano a rozvádím se, ale to je jiný příběh.

Příspěvek upraven 12.02.12 v 18:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
Anonymní píše:
Navíc, snad neni blbej. Před Vánoci jsem se totálně zhroutila vyčerpáním.Bylo toho moc, řvoucí novorozenec, spala jsem 2 hodiny denně, protože prostě malej řval a řval, do toho trochu problémy v rodině, další dítko a prostě jsem se už sesypala.Ale asi mu to nestačilo, ale jsem měla totálně zkolabovat nebo nevim. :pocitac:

To je už na pováženou. Udělej si pár dnů, že prostě budeš se starat jen o děti, vykašli se na domácnost, jen to nejnutnější, bude ti líp.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky