Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak včera jsem byl upozorněn, že na Primě běží Bond a „Není čas utřít“. Nedokoukal jsem, ale Craiga žeru a pak Brosnana. Máte rádi bondovky? Kterého představitele, kterou scénu? Dokázaly (ženy) byste si představit, že strávíte s panem Bondem vášnivou noc, a to moc, při kterém vám ukáže svého Walthera PPK? A kdybyste měli na výběr, chtěli byste být raději 007, nebo bond-grill (ty končí většinou mrtvé)?
Mě setnula smrt Vesper v Casinu Royale, někde se tam mihne Míša Ochotská, učarovala mě Olga Kurylenko v Quantum of Solace a poslední bondovka mi způsobila ukápnutí slzy z horního oka.
P. S. Dokázali byste si mě představit jako agenta 007? Zatím jsem jen agent s teplou vodou, ale Walthera už si připravuju!
Příspěvek upraven 01.07.23 v 11:16
Neni cas utrit ![]()
Chybi mi tam moznost „Nebavi me“
![]()
Nemam rada zbrane ani nechci byt mrtva, takze pana Bonda klido prenecham jinym ![]()
@beruska9 píše:
Neni cas utrit
Chybi mi tam moznost „Nebavi me“![]()
Nebaví?
Jak tě to může nebavit? Za mě nabušenější akční film neznám. Dej možnost a), bokovky si odmyslím..
![]()
Já vlastně ani nevím jestli ráda nebo nerada
když už jsem měla nějakou rozkoukanou tak jsem u toho usnula
![]()
@vokishka píše:
Taky bych byla pro nebaví mě
Ach jo, tolik bolesti a zklamání jsem během dopoledne už dlouho nezažil
![]()
@Ploskutáček píše:
Ach jo, tolik bolesti a zklamání jsem během dopoledne už dlouho nezažil![]()
![]()
![]()
![]()
chudáčku ![]()
@kulíšek_s_bambulí píše:
Já vlastně ani nevím jestli ráda nebo neradakdyž už jsem měla nějakou rozkoukanou tak jsem u toho usnula
![]()
Ty vole, dvě to nebaví, třetí při tom usne
Přitom tam máte krásný chlapy, obleky, šaty, drahý auta, jídlo, šampus, sex, honičky, výbuchy, sprchování, šermování… Vždyť je to úplně ze života..
![]()
@Ploskutáček
já sama nevím jak se mi podařilo usnout u bondovky
když nad tím tak přemýšlím tak vlastně asi je mám ráda protože odpočinek že ![]()
@kulíšek_s_bambulí píše:
@Ploskutáček![]()
![]()
![]()
![]()
já sama nevím jak se mi podařilo usnout u bondovky
když nad tím tak přemýšlím tak vlastně asi je mám ráda protože odpočinek že
Možná jsi byla jen ve scénách, kde se žvání…
@Ploskutáček píše:
Možná jsi byla jen ve scénách, kde se žvání…
Joooo no to máš asi pravdu chich
mě právě přišlo že se tam prd děje
tak jsem to zalomila ![]()
@Ploskutáček jen craiga a brosnana a to taky ne všechny díly. Conneryho v jiných filmech, tady se mi nelibi
Tak já mám bodovky ráda. Zrovna koukám že záznamu na včerejší film. Jen mě tam štvou ty reklamy na Primě ![]()
Mně taky moc nebaví. Ale jako Bond byl nejlepší Brosnan, úplný prototyp agenta 007.
@Ploskutáček nebavi, bondovky nejsou tak úžasný.
Nejhorší Bond je pro mě Connery, ten se nelíbil ani autorovi a já mu dávám zapravdu.
Pro mě nej: Lazenby a Dalton
Příspěvek upraven 01.07.23 v 11:15