Máte rádi bondovky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11364
1.7.23 09:59

Máte rádi bondovky?

Tak včera jsem byl upozorněn, že na Primě běží Bond a „Není čas utřít“. Nedokoukal jsem, ale Craiga žeru a pak Brosnana. Máte rádi bondovky? Kterého představitele, kterou scénu? Dokázaly (ženy) byste si představit, že strávíte s panem Bondem vášnivou noc, a to moc, při kterém vám ukáže svého Walthera PPK? A kdybyste měli na výběr, chtěli byste být raději 007, nebo bond-grill (ty končí většinou mrtvé)?

Mě setnula smrt Vesper v Casinu Royale, někde se tam mihne Míša Ochotská, učarovala mě Olga Kurylenko v Quantum of Solace a poslední bondovka mi způsobila ukápnutí slzy z horního oka.

P. S. Dokázali byste si mě představit jako agenta 007? Zatím jsem jen agent s teplou vodou, ale Walthera už si připravuju!

Příspěvek upraven 01.07.23 v 11:16

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
1.7.23 10:03

Neni cas utrit :mrgreen:
Chybi mi tam moznost „Nebavi me“ :nevim: :mrgreen:
Nemam rada zbrane ani nechci byt mrtva, takze pana Bonda klido prenecham jinym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64958
1.7.23 10:04

Taky bych byla pro nebaví mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
1.7.23 10:06
@beruska9 píše:
Neni cas utrit :mrgreen:
Chybi mi tam moznost „Nebavi me“ :nevim: :mrgreen:

Nebaví? 8o 8o 8o Jak tě to může nebavit? Za mě nabušenější akční film neznám. Dej možnost a), bokovky si odmyslím.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
1.7.23 10:06

Já vlastně ani nevím jestli ráda nebo nerada :mrgreen: když už jsem měla nějakou rozkoukanou tak jsem u toho usnula :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
1.7.23 10:07
@vokishka píše:
Taky bych byla pro nebaví mě

Ach jo, tolik bolesti a zklamání jsem během dopoledne už dlouho nezažil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64958
1.7.23 10:10
@Ploskutáček píše:
Ach jo, tolik bolesti a zklamání jsem během dopoledne už dlouho nezažil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

chudáčku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
1.7.23 10:10
@kulíšek_s_bambulí píše:
Já vlastně ani nevím jestli ráda nebo nerada :mrgreen: když už jsem měla nějakou rozkoukanou tak jsem u toho usnula :oops: :mrgreen:

Ty vole, dvě to nebaví, třetí při tom usne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Přitom tam máte krásný chlapy, obleky, šaty, drahý auta, jídlo, šampus, sex, honičky, výbuchy, sprchování, šermování… Vždyť je to úplně ze života.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
1.7.23 10:23

@Ploskutáček :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: já sama nevím jak se mi podařilo usnout u bondovky :oops: když nad tím tak přemýšlím tak vlastně asi je mám ráda protože odpočinek že :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
1.7.23 10:25
@kulíšek_s_bambulí píše:
@Ploskutáček :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: já sama nevím jak se mi podařilo usnout u bondovky :oops: když nad tím tak přemýšlím tak vlastně asi je mám ráda protože odpočinek že :pankac:

Možná jsi byla jen ve scénách, kde se žvání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
1.7.23 10:27
@Ploskutáček píše:
Možná jsi byla jen ve scénách, kde se žvání…

Joooo no to máš asi pravdu chich :lol: ;) mě právě přišlo že se tam prd děje :oops: :mrgreen: tak jsem to zalomila :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18552
1.7.23 10:28

@Ploskutáček jen craiga a brosnana a to taky ne všechny díly. Conneryho v jiných filmech, tady se mi nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
1.7.23 10:32

Tak já mám bodovky ráda. Zrovna koukám že záznamu na včerejší film. Jen mě tam štvou ty reklamy na Primě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6416
1.7.23 10:33

Mně taky moc nebaví. Ale jako Bond byl nejlepší Brosnan, úplný prototyp agenta 007.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.7.23 10:44

@Ploskutáček nebavi, bondovky nejsou tak úžasný.
Nejhorší Bond je pro mě Connery, ten se nelíbil ani autorovi a já mu dávám zapravdu.
Pro mě nej: Lazenby a Dalton

Příspěvek upraven 01.07.23 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí