Máte rádi Vánoční období?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.10.16 15:23

Máte rádi Vánoční období

Zase Vánoční téma… Máte taky tak radí Vanoční období já ano mohla u bych mít vyzdobeno ode dneška nejde mi o Štedry den, ale jen o to období, vůni náladu atd.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.10.16 15:25

Já teda rozhodně ANO :) už se nemůžu dočkat :D Příští měsíc začnu vystřihovat vločky do oken a tak :D… Taky se hrozně těším na trhy, svařák, baileys a pohádky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.16 15:26

Ne, nemám. Už jen kvůli toho, že Vánoční období strávím v práci, takže období Vánoc mám jako klasické pracovní dny.
Navíc poslední 4 roky bylo na Vánoce kolem 20 stupňů a sluníčko. Typické Vánoce jako sníh, mínus 15 venku a husté sněžení - to jo, to mám ráda, ale české Vánoce jako byly poslední 4 roky nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.16 15:28

Já osobně z většiny ano. Miluji když přijdu domů vymrzla uvařil si čaj a pořád pálil vonne svíčky. Pak samozřejmě dárky, šťastné děti pod stromečkem a pohádky. Jediné co mi to kazí je škrábání auta, strojeni děti a fronty v kramech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
25.10.16 15:29

Ujizdim na vánoční výzdobě, na vuni vánoc, ale kazí mi to počasí na vánoce. Představovala bych si tak metr sněhu a mráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15112
25.10.16 15:30

@Petranovak147 Miluju jaro a léto, to mi dělá krásnou naladu, když je venku teplo, dlouho světlo… Všechno co je spojené se zimou mě moc nebere, vánoce začnu vnímat po mikulášovi, dárky nakoupím nebo objednám za jeden. Cukroví napeče dcera, mě to hrozně nebaví, vánoční úklid nedělám… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
25.10.16 15:33

Vanoce miluju…uz bych nejradsi vyzdobila vse ted :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale musim jeste mesic vydrzet 8)…atmosfera…vune..deti..rodina..cukrovi..pulnocni mse…laska kolem..usmevy..svarak..pohadky…koledy…trhy…uz se nemuzu dockat :srdce: :srdce:

Příspěvek upraven 25.10.16 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
25.10.16 15:34

@Petranovak147 Ano, mám a moc. Obchody neprolízám, generální úklid nedělám, 30 druhů cukroví nepeču. Děláme jen to, co si užíváme. Děláme si radost, užíváme si barvy, vůně, světla, společné vyrábění, zdobení, pečení, návštěvy příbuzných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
25.10.16 15:36

Jooo a jak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 15:38
@Petranovak147 píše:
Zase Vánoční téma… Máte taky tak radí Vanoční období já ano mohla u bych mít vyzdobeno ode dneška nejde mi o Štedry den, ale jen o to období, vůni náladu atd.. :)

Možná tu někoho naštvu ale nesnáším..Nesnáším Velikonoce, Vánoce, Valentýna.. A proč? Takovéto - povinné nakupování dárků, povinné gruntování, povinné návštěvy. Nemilosrdné vyvraždování kaprů..Když budu chtít někoho vidět - navštívím ho..
Když budu chtít někoho obdarovat - koupím mu dárek..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.16 15:40
@Anonymní píše:
Možná tu někoho naštvu ale nesnáším..Nesnáším Velikonoce, Vánoce, Valentýna.. A proč? Takovéto - povinné nakupování dárků, povinné gruntování, povinné návštěvy. Nemilosrdné vyvraždování kaprů..Když budu chtít někoho vidět - navštívím ho..

A nepotřebuji k tomu Vánoce a atd. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1827
25.10.16 15:42

Z jedné strany ano, z druhé ne. Začneme z té špatné stránky. Vadí mi, jak se z Vánoc stal komerční svátek. Už teď se všude objevují reklamy na výzdobu a dárky, které nás bombardují o příchodu tohoto období. Všichni jak splašení běhají po obchodech, aby nakoupili co nejvíce limitovaných předražených dárků. Kupují se samé kraviny. Když chci někomu dát dárek, tak přece nemusím čekat na nějaký jeden den v roce, Ale dám mu to kdykoli jindy. A z druhého pozitivního pohledu, je vánoční čas super. Docela mám ráda i to počasí, sníh a trochu chladně, když se můžu zavrtat do huňaté šály a palčáků. Líbil se mi takový ten první dojem z vánoc. Všichni pohromadě v klidu a míru. Ale to bohužel v dnešní době již moc neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
25.10.16 15:44

Já Vánoce miluju :pankac: už se těším až budu mít výzdobu, půjdeme na trhy a na punč. S úklidem a s dárky si vůbec nedělám hlavu, ono se to vždycky nějak vyřeší :lol:. Těším se na setkání s rodinou a s přáteli. Zimu nemám ráda vůbec a Vánoce je to jediné na co se vždycky těším, světlý bod v tom hnusným období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33283
25.10.16 15:45
@Anonymní píše:

Tak každý to vnímá jinak, já teda vánoce miluju, ta atmosféra, vůně jehličí, cukroví, svařáčku atd. Nevnímám to jako že ostatní nakupují a zdobí tak já musím taky ale tak že se na to celý rok těším. Dárky většinou nakupuji na internetu protože mi vadí ty davy lidí všude, to je blázinec, na nákup jídla většinou jezdím v tomhle období v noci, to je pohodička :mrgreen: Proč anonym? vždyť o nic nejde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
25.10.16 15:46
@Petranovak147 píše:
Zase Vánoční téma… Máte taky tak radí Vanoční období já ano mohla u bych mít vyzdobeno ode dneška nejde mi o Štedry den, ale jen o to období, vůni náladu atd.. :)

jojo já se těším moc, každým rokem jak malý dítě, miluji vánoční atmosféru vše nazdopené, osvětlené, blikající, vánoční trhy a tak akorád mi tam vadí že prostě už dlouho nebyly Vánoce na sněhu kdy by všude bylo krásně bílo, mráz :mrgreen: jinak těším se i na ledovky, bez nih to není ono, když člověk vyjde z baráku a hodí hubu hned u dveří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný