Máte někdo toto povlečení?

2415
25.10.16 08:52

Máte někdo toto povlečení?

Ahoj, máte zkušenosti s tímto povlečením? Je za super cenu, tak mám celkem strach z toho potisku a vůbec z kvality celkově.
 http://slevolandie.cz/…u-v-historii?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
25.10.16 08:59

Nepíšou, co je to za materiál. Jelikož je tam zip, netipuji, že by bylo povlečení z bavlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
25.10.16 09:01

@Cipisek79 Já sice nekoupila tohle povlečení, ale bylo to něco podobného, na obrázku to vypadalo nádherně ale když to přišlo tak většinu můžu odepsat. Kvalita příšerná. Psali že je to bavlna, ale spíš je to silon, děsný. Zipy se mi hned rozbili, vůbec to nesaje pot, je to studený, materiál vůbec nehřeje, tak to dávám psovi do pelechu. Pokud nebudu mít ověřený obchod, tak už povlečení po internetu nekoupím. Ono to není levný jen tak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
25.10.16 09:05
@mamule42 píše:
@Cipisek79 Já sice nekoupila tohle povlečení, ale bylo to něco podobného, na obrázku to vypadalo nádherně ale když to přišlo tak většinu můžu odepsat. Kvalita příšerná. Psali že je to bavlna, ale spíš je to silon, děsný. Zipy se mi hned rozbili, vůbec to nesaje pot, je to studený, materiál vůbec nehřeje, tak to dávám psovi do pelechu. Pokud nebudu mít ověřený obchod, tak už povlečení po internetu nekoupím. Ono to není levný jen tak. :think:

Díky moc, nejdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
25.10.16 09:06
@berry4 píše:
Nepíšou, co je to za materiál. Jelikož je tam zip, netipuji, že by bylo povlečení z bavlny.

mám povlečení od Matějovského, supr bavlna a taky je tam zip, takže podle zipu bych se neorientovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
25.10.16 09:07
@Cipisek79 píše:
Díky moc, nejdu do toho.

ale tohle bude pěkný jen na fotce si myslím, taky bych do toho nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25143
25.10.16 09:07
@berry4 píše:

Je to tam - „materiál: 80%bavlna, 20% mikrovlákno“. A proč ta souvislost se zipem? Já mám bavlněné kvalitní se zipem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.10.16 09:08

Píšou 80% bavlna a 20% mikrovlákno..no nešla bych do něj, za tu cenu tam bude té uměliny asi víc… :think:
@berry4 Já mám doma teda většinou bavlnu na zip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25143
25.10.16 09:09

@Cipisek79 Já ti nevím, zrovna povlečení člověk používá pár let, koupila bych radši ověřenou značku. Tady ty slevoxxx, moc tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.10.16 09:12

Holky tak bavlna od Matějovského je bavlna od Matějovského :palec: (taky ta cena je někde úplně jinde) Jinak co já mám zkušenosti, tak se zipem koupíte nějakej polystyrenovej šmejd, o bavlnu nejde určitě, kor za tuhle cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
25.10.16 09:15

Za tu cenu to nemůže být stopro bavlna. Já kupovala vždy bavlněné povlečení v Tescu, když byla na ně akce. Super cena i kvalita. Po několika vyprání látka pořád stálobarevná :palec: a hlavně bavlna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25143
25.10.16 09:15
@berry4 píše:
Holky tak bavlna od Matějovského je bavlna od Matějovského :palec: (taky ta cena je někde úplně jinde) Jinak co já mám zkušenosti, tak se zipem koupíte nějakej polystyrenovej šmejd, o bavlnu nejde určitě, kor za tuhle cenu.

TAk já mám zrovna od Matějovského se zipem a paráda. Díky tomu mě to převlíkání tak nevadí :D Kupovala jsem to loni. Ale dceři jsem kupovala přes bazar taky od Matějovského dětské, je to už tak 2 roky a už i to má zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.10.16 09:17

Taky mám Matějovského se zipem, spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
25.10.16 09:46
@Tom-Jerry píše:
mám povlečení od Matějovského, supr bavlna a taky je tam zip, takže podle zipu bych se neorientovala

Mám všechno povlečení od Matějovského a na všech je zip. Běžně suším i v sušičce, což by se nemělo. Mám je už dlouho a vše jak nové… zip i látka ;)

Tyhle experimenty za pár korun bych absolutně nezkoušela. Bude to po vyprání akorát předražený hadr na zem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.10.16 09:55

Jak souvisí zip na povlečení s kvalitou materiálu? :think:

Je snad jedno, jak se zapíná, ne? Mám kvalitní povlečení už snad deset let a je na zip. Tohle by mě asi nenapadlo spojovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný