Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je hlucnejsi nez jste cekali? Slysite se mezi mistnostmi? Resite to nejak?
Hlučnost teda žádnou nevnímám a to jsem megacitlivá na cokoliv. Mezi místnostmi se neslyšíme. Nemáte ji v dřevostavbě?
Vapnopiskove cihly. Ted jsme ji dve noci pousteli na 30 procent, tak jsem zase nevyspana (a kdyz jsem nevyspana, jsem vzdycky nevrla:-( a nemyslim uplne logicky). Fakt zadny hluk? A ani tema skvirama pod dvermi nic neslysite? Zavidim… @mi.anetka
U nás tedy taky vůbec žádný hluk. To už musí jet rekuperace na maximální cirkulaci, kterou máme nastavenou fakt vysoko, aby hodně chladila, pak je slyšet tiché hučení
@mi.anetka @vverru Prosim, muzete mi napsat jmeno firmy, co vam to delala?
@olga1975 píše:
Je hlucnejsi nez jste cekali? Slysite se mezi mistnostmi? Resite to nejak?
Ne, protože, kromě toho že je to k ničemu, je to hlučné.
@AlphaOmega
To je osobni zkusenost? Zatim vsichni pisou, ze nic neslysi (krome me teda, me to prijde strasne).
jeste dotaz, bydlite na venkove nebo ve meste? Muj manzel si mysli, ze tu rekuperaci slysime proto, ze bydlime ve velmi tichem prostredi a proste jsou tu zvuky vic slyset.
Diky… A jeste prosim, na jaky stupen (nebo procenta) to mate v noci?
My jsme taky na vesnici na velmi tichém místě, v tom to nebude. My máme si nějaký starší systém, nenastavujeme si %, ale buď střední nebo maximální. V podstatě furt jedeme na střední, jen když se zmáčknou tlačítka, tak to skočí na maximální rovnotlak a to taky slyšet není
Špatně udělané větrání. Navíc nejsou u vás dořešeny přeslechy mezi místnostmi. A je dnes jedno, jestli máte vzt jednotku Atrea nebo konkurenční (Elektrodesign, Multivac, Systemair atd.) - je to zcela srovnatelné.