Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ťarbík01 takže když už rohozku nekoupím a nebude před dveřmi nebude to vypadat, ze su spindira?
@Anonymní píše: Více
Určitě nebude. Moje mamka bydlí v bytovém domě a asi půlka sousedů, možná víc nemá rohožku a nenapadlo mě si o nich myslet, že jsou spindiry.
Moje mamka ji má a já jí nikdy nevyužila.
Špinavé boty bych si do toho neutrela a boty si beztak člověk zouvá před vchodem. ![]()
To fakt ne. Spousta lidí v paneláku nemá rohožku. Mě kolikrát přijde, že jsou víc na škodu než užitek. Kolikrát se to tam nahromadí a vypadá to hůř, než kdyby tam žádná nebyla. A ve vchodech bývají velké rohožky. My třeba máme. U některých paneláku mají ty železné už venku nebo pod schody do domu.
Bydlíme v panelovém domě a máme červenou se psem a nápisem vítejte. Máme ji už 3 roky a zatím nic. Ale je pravda, že u nás se celkově nic nekrade.
@Atisia píše: Více
Jooo přesně. To jsem si taky říkala, když jsem viděla některé rohožky.
Říkám ty jo, takový humus. ![]()
A z dětství si pamatuji, když člověk měl službu a vytíral v paneláku, jaký humus byla rohožka. ![]()
To člověk zvedl a bordel. ![]()
@Rézina7 píše: VícePartnerovi kdysi někdo ukradl nové Nike u dveří a nechal mu tam svoje staré křusky.
@Ťarbík01 píše: Více
Někde ne jen ten bordel. Známá věčně nachazela💩 a ne jen od psů.
To si děláte srandu
![]()
My jednou zapomněli na klice tašku s peněženkou a byla tam až do rána. Kolikrát mi i mamka nechává věci u dveří.
A ve vestibulu necháváme kočárek, autosedačku a za tu dobu opravdu nic. Venku na chodbě mají lidi normálně obuv a i různé dekorace, které dávají i do mezipater.
Druhá měla, možná ještě má, souseda co všude sundávali žárovky. Prý aby se šetřilo. No a když šel někdo večer domů nebo se psem. Musel počítat schody. Trvalo dlouho než se přiznal. Vždycky si mysleli, že žárovka praskla.
@Aspera ze záhonů, až tak? A je blbé nemít rohozku u dveří bytu?