Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Rézina7 píše: Více
My tu máme taky klídek. Většina partají patří důchodcům. A ti už to nemají za potřebí..minúle na mě soused klepal, že máme v zámku klíče. Viděla jsem ho poprvé. Neznám všechny, to jako nedám.
Před domem žádnou nemáme. Jen v baráku je, jak se otevřou dveře, tam máme rohožku. U vchodových dveří před domem máme jen vysoký květináč. Ten nikdo nevezme. Je zatraceně těžký.
Nám někdo ukradl dekorace před domem. To mohlo mít tehdy hodnotu 2-3 tisíce. I dekorační kameny v předzahrádce. Pravděpodobně se to někomu hodilo na zatížení naloženého masa nebo na hřbitov. V období dušiček se krádež stala. Nezjistilo se, kdo to byl. Obecní kamera nefungovala našim směrem. Pořídili jsme vlastní kamery. Až zas bude mít někdo zlodějské ruce. Už budeme mít důkaz pro policii.
A když nemáte rohožku, tak kde si čistíte boty?
My rohožku používáme, beru to jako první čistící filtr. Máme kokosovou.
@Kelsey ti lidi jsou fakt zlí.
Asi se jim ty dekorace líbily, tak na hřbitov nebo maso. Zloději. Ano, díky vlastním kameram budete mít dukaz.Ze se to chce někomu brat. ![]()
@Magical-eyes první,když jsme to zjistilo, boty si oklepali a šli koupit novou, kterou máme teď doma za dverma. A přemýšlím, jestli ji dát před dveře nebo ne. A co tu psaly, tak rohozku už ven nedám
@Atisia
To my též máme klid. Známe všechny sousedy, jak z našeho vchodu, tak ze všech paneláku. Máme nějakých 2,8tis. obyvatel a známe se tak nějak vsichni.
@JancaS84 píše: Více
Ja tam pravidelně kupovala klasickou hnědou rohožku z kokosu se vzorem černých kočičích tlapiček za dvě stovky. Tu už nemají a místo ní mají tuhle duhovou hrůzu, taky jsem nadávala.
Pak mě štvou, že už nemají ty dlouhé plastové lžice na obouvání. Maji dlouho kovovou, jenže ta když ráno upadne v předsíni na dlažbu, tak je to rachot, že vzbudí půl baráku…
Příspěvek upraven 22.03.24 v 21:20
@Atisia píše: Více
Ted jsem videla zprávy, ze nejaky dement ukradl z baraku kocarek za 15 tisic i se zimním fusakem. Policie ho hledala dle kamerových záznamu z panelaku a z vytahu.
I kdyz kocarek bych asi na spolecne chodbe nenechavala…
V paneláku nám ji taky ukradli. Vůbec jsem nepochopila proč někdo bere špinavou rohožku
ale byla hezká to jo.
Tak u nás by nebylo těžké někoho dopadnout, pokud by mi ukradl kočárek. Tady ho nikdo nemá a nikdo by si to nedovolil.
@Hanka1 píše: Více
Oni už nemají tu plastovou? A sakra. Tchýně mi ji nalomila, ještě funguje ale už je nic moc, čekám kdy praskne. Taky máme dlažbu, no tak to potěš koště.
@Atisia no,jedině nahrávají zlodějům