Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Hanka1 píše: Více
Já taky ne. Tu reportáž jsem taky zahlidla.
@JancaS84 píše: Více
No ty plastové lžíce na boty uz bohužel nevedou, u nas je pravidelně lámal muž, tak jsem při každé navsteve kupovala jednu do zásoby
@Hanka1
Nemyslela jsem jen lidi od nás ze vchodu. Ale celkově z celého města. I když tu je spoustu Romů, tak většina pracuje pod městem, někdo dojíždí za prací do Německa a je jen pár jedinců, co nepracuji. Ale všichni jsou slušní. Nemusíte se ani bát jít večer ven, což někde je problém vyjít ven i přes den.
@nikitice píše: Více
Neblázni, tuhle právě ZROVNA JO!
Je originální
Máme pořád tu jednu a samou a zatím nikdo neukradl.
ale boty se u nás kradly ve velkém, proto na chodbě nenechávám.
@Elisabeth.648 píše: Více
V pořádku, chodba je úniková trasa, nemají tam být ani boty, ani rohožky.
@Magical-eyes píše: Více
my rohožku máme, ale spíš jako dekoraci
Než k ní dojdu tak dupu na betonu před domem a rohožku překročím, sundám na prahu.
@Anna766 píše: Více
Přesně, máme ji tak hnusnou, že se štítíme chodit domů pomalu… ale už ji nikdo neukradl!!!
@Zumpa píše: Více
Je fakt, že v některých panalácích by útěk z horních pater po schodišti dolů při požáru připomínal spíš překážkový běh
Nedavno jsem při návštěvě viděl za dveřmi na společné chodbě i pytel s odpadky, který docela smrděl. To si člověk řekne, že někteří lidé jsou fakt hovada, vystrčit to za dveře, ať si sousedé také užijí, místo donést to rovnou do popelnice.
@Elisabeth.648 píše: Více
Soused měl jednou ten blbý nápad, že chtěl nechávat své boty na chodbě, smrdělo to hůř jak tvarůžky. Ukrást mu je, abych se jich zbavila, mě nenapadlo ![]()
Tak co jsem pochopila, tak to samozrejme nebyl nikdo z baraku, ale nekdo cizi…