Máte řvouna, přesto čekáte druhé?

474
18.11.11 15:36

Máte řvouna a přesto čekáte druhé?

Ahoj máte někdo řvouna v podobě 6.měsíčního miminka a přesto čekáte za nedlouho nový přírustek do rodiny?
pokud ano tak má otázka zní jak jste to celé plánovali aby byli děti kousek od sebe či jste to neplaánovali nebo jste to nechali na přírodě a dopadlo to takhle?
A jak jste se vyrovnávali s faktem,že to bude dvojnásobná starost a radost?
Díky za odpovědi.
Kata :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
18.11.11 15:42

Ahoj,
tak první dítko bylo očistec. Věčně nespokojené miminko, které trpělo na prdíky, špatně jedlo, špatně spalo, prostě šílený :roll: Očistec se trochu zlepšil ve 4 měsících, ale pořád to nebylo žádné terno, ale do dalšího mimča jsme šli stejně. Plánovaně. Pak jsem byla jen nervní před porodem, že se to bude opakovat. Od 1. mimina jsme zvládli ještě dalších 5 a žádné dítko zatím nebylo tak šílené jako naše prvorozená :wink: Ale ten strach, že se to bude opakovat tam vždycky malinko byl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
18.11.11 22:27

první dítko děs běs do půl roku, fňukal si jen tak - nejspíš pro radost ještě nedávno… druhý smíšek, naštěstí, jinak fakt už nevím co bych dělala, asi bych si pořídila špunty do uší nebo ty sluchátka co mají dělníci se sbíječkou… (každopádně mě starší tak vycvičil že na nějaký pláč už skoro nereaguju :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
18.11.11 22:36
tulenice píše:
první dítko děs běs do půl roku, fňukal si jen tak - nejspíš pro radost ještě nedávno… druhý smíšek, naštěstí, jinak fakt už nevím co bych dělala, asi bych si pořídila špunty do uší nebo ty sluchátka co mají dělníci se sbíječkou… (každopádně mě starší tak vycvičil že na nějaký pláč už skoro nereaguju :nevim: )

diky za odpoved…no ten muj to je cislo…nevim jak ho odnaucit usinat u prsa,,,,mas nejakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
19.11.11 09:21

Ahoj, mám tři děti takhle po sobě. Nechali jsme to na přírodě a takhle jsme dopadli :D A taky jsem řešila jak to budu všechno zvládat a tak, a nakonec se spousta věcí vyřešila sama, když jsem byla v porodnici - po mém návratu už na mě kluci tak nevyseli, odvykli si a spíš se zase „navěsili“ na tatínka který se o ně celou dobu staral - nic jiného jim nezbylo. Pořád řešíme problémy, vždycky někdo musí čekat a tak je tu řev častěji než jsou mnozí zvyklí, ale jinak to není žádná hrůza, jak to trochu odroste, děti si spolu parádně pohrají a máte klid :-))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure