Červené fleky - vyrážka na pytlíku

1393
17.11.11 20:27

červené fleky vyrážka na pytlíku

ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s vyražkou na pytlíkovi, malej to měl nejdřív na zadečku,ale toho jsme se poměrně rychle zbavili, pak se mu udělali na každé straně pytlíka dva červené flíčky, které postupně vypadali, (přirovnala bych to jak kkdyby se típla cigareta nebo tak něják) okolo takové suché, ted už to má rozlezlé mnohem víc a začíná mu to i trochu přímo na pindourovi. Je to uplně rudé a už jsem vyzkoušela všechny krémy, které na zadek vždy zabrali,ale na tohle vážně nic. Už si nevím rady. Jestli máte někdo podobnou zkušenost, budu ráda za rady.
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TehotnaTerezka
17.11.11 20:32

Oldovi se ted na pindiku taky neco udelalo, ale on ma atopicky ekzem, tak to prisuzuju tomu
zitra s nim jdu na kozni

• Citovat
  • Upravit
2803
17.11.11 20:44

Nizoral krém. Do 3-4dnů jste po.
Doporučuju ale navštívit lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
17.11.11 21:02

děkuji, zítra to vidím teda stejně,že zajdu k doktorce raději, ale jak tak koukám po netu, tak to asi nebudou už opruzeniny, ale asi nějáká plísen nebo kvasinky, to bych si nikdy nemyslela, že by to mohl mít i kluk na pytlíkovi 8-o snad se toho brzy zbavíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
17.11.11 21:31
hanysm píše:
děkuji, zítra to vidím teda stejně,že zajdu k doktorce raději, ale jak tak koukám po netu, tak to asi nebudou už opruzeniny, ale asi nějáká plísen nebo kvasinky, to bych si nikdy nemyslela, že by to mohl mít i kluk na pytlíkovi 8-o snad se toho brzy zbavíme

Na 99% to bude díky Imazolu dobrý za pár dní ! :palec: Koukám, že jsem to v prvním příspěvku napsala blbě - omlouvám se. Je to Imazol - krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
18.11.11 13:17

Jo, imazol je dobrý. Taky ho používám když se mu objeví nějaká větší opruzenina nebo vyrážka. Je potřeba ale mazat pravidelně a několik dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
18.11.11 15:39
lumáťa píše:
hanysm píše:
Na 99% to bude díky Imazolu dobrý za pár dní ! :palec: Koukám, že jsem to v prvním příspěvku napsala blbě - omlouvám se. Je to Imazol - krém.

Já jsem si říkala, že je to divný. :mrgreen: Nizoral je na lupy ne?

• Citovat
  • Upravit
1393
21.11.11 11:58

ahoj,
tak jen info, že u doktorky, mě napsala ten Imazol, tak mažeme 3 den a řekla bych že se to zlepšuje,no uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.11.11 12:02

a co vam povedala, ze z coho to je?

lebo nieco podobne sa urobilo mne na bradavke a sucasne malemu na vajkach.

natieram to kalciovou mastickou a zmizlo to po jednom dni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
25.11.11 08:15
soldi píše:
a co vam povedala, ze z coho to je?

lebo nieco podobne sa urobilo mne na bradavke a sucasne malemu na vajkach.

natieram to kalciovou mastickou a zmizlo to po jednom dni. :nevim:

No řekla, že to je normální,a že to je kvasinkového tipu, hodně větrat atd.. ale je fakt, že malýmu proráželi zuby a kadil snad 6× za den, tak to měl nejspíš z toho a udělala se mu z toho ta plísen nebo kvasinka nebo coto. Ale už to má skoro pryč, takže nám léčení trvalo zhruba týden :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.17 21:02

Dobry den, muj malej ma uplne to same jak popisujete nejdriv dva flicky..mazala jsem to infadolanem, sudocremem, pouzila jsem i detsky zasyp a vubec nic nepomaha..sla jsem k doktorovy ten mi predepsal takovou zlutou mast a taky nezabira uz jsem z toho nestastna. :-( uz nevim jak brouckovi pomoct :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí