Berete mimi k sobě do postele?

alama
17.11.11 12:47

Berete mimi k sobě do postele?

Ahoj holky, chci se Vás zeptat, zda berete své mimčo k sobě do postele?
Já mám 5 týdenní a když už nevím, jak ho uspat, má prdíky a kroutí se jak housenka a stále otvírá očka a když už to vypadá na spánek - tak vytasí ty své tenisáky :zed: a únava nikde.
Tak si ji vezmu k sobě a uchovám ji v posteli a tam spinká i 2 a více hodin.
Bojím se, že ji zničím spánkový režim, vím, že by měla usínat sama v postýlce, ale když se nedaří…
Jakou máte s tímto zkušenost??Díky za info :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65369
17.11.11 12:48

Jo brala a i ted beru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
17.11.11 12:50

brala a beru :wink: (dřív jsem teda brala, protože to pomáhalo a malé se to líbilo, teď už se to hlavně líbí mě :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
432
17.11.11 12:52

Brala a beru do teď. Moc rád spí u maminky :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.11.11 12:52

Taky beru. Ně teda když uspávám, ale když se v noci vzbudí a nechce spát, nebo když si chci ráno dospat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
17.11.11 12:53

Beru a budu brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864

Brala a beru stále (chodí v jednu v noci :mrgreen: ). Dítě k mámě patří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307

Beru odmalinka, spinká u mě líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
17.11.11 12:54

Našemu synovi je 20 měsíců a spal s námi v posteli asi 5×, jinak je zvyklý na postýlku. Když byl mimino, tak jsem se bála, že ho zalehneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
17.11.11 12:55

Ja som zatial nikdy nebrala…ale nemala som ani dovod..v postielke sa jej dobre spinka :mrgreen:
A to uz ma 7 mesicu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
17.11.11 12:58

Já jsem tedy nebrala, ale měl u postýlky sundanou bočnici a přisunutou až k naší posteli.
Ale od necelých 9 měsíců je ve svém pokojíčku - má strašně lehké spaní a v ložnici jsme ho budili, ani teď ho nemůžu v noci třeba přikrýt, to ho probere.
Ale ráno ho o víkendu do postele beru, přitulit se a pak vytáhnout tatínka ven ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
17.11.11 12:59

Beru, ale většinou ne na celou noc, to bych se nevyspala :-). Ale uspávám ve velký posteli a když se v noci vzbudí většinou ho ušudlám u sebe a už do rána dospíme spolu nebo vyhodíme tatínka, abysme měli víc místa :-). A mám to děsně ráda, ačkoli mám velký nároky na spací místo a než se mi Davídek narodil myslela jsem, že si ho do postele NIKDY nevezmu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.11.11 13:06
alama píše:
vím, že by měla usínat sama v postýlce, ale když se nedaří…

neber to jako rýpání, ale odkud máš, že by měla spát sama v postýlce? :lol: Každá máma to má jinak. Já jsem radši, když spí oba ve svém, líp se vyspím, ale když potřebují utěšit (malá prdíky, velký zlé sny), tak jsou u nás oba.

Vem si to, že člověk je jediný savec, který po porodu dítě odkládá (do postýlky). Dítě potřebuje mámu, některé to v postýlce zvládají, ale některé ne a myslím si, že je špatně, když se matka cítí provinile, že má dítě u sebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65369
17.11.11 13:09

Mě to prostě dělá dobře když v noci přiťapká a maminko k tobě do teplíčka :srdce:
Jako miminko i ted usínal v postýlce a v průběhu noci se prostě „nastěhoval“
a pořád říkám,že není nad to,když se ráno přitulí a dá pusinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
17.11.11 13:11

Spí se mnou od narození - resp. má svou postýlku přiraženou k mojí, bez bočnice asi do 10m, teď už s bočnicí. Dokud jsem kojila v noci, tak byl úplně v mé posteli, protože jsme u toho vždycky spali.
Kdybych ho měla dál od postele nebo nedejbože v jiné místnosti, nezvládla bych několikrát za noc tam běžet a podat dudlík, přikrýt a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí