Máte taky dnes den blbec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
27.2.13 20:22

@tumpach Ale jen je to od začátku roku samé úmrtí nebo nemoci. jestli se mi za 14 dní narodí zdravý a živý dítě, tak začnu věřit na zázraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
27.2.13 20:26

Spaleny obed pro dite, spatne rozlozene pradlo v pracce - takze pracka odcestovala doprostred koupelny, dite se v poledne probudilo uplne durch - v celem byte okna a balkon dokoran kvuli smradu z obeda, takze kosa jako blazen, cela postylka mokra, prevleknout komplet dite i postylku, nastesti to skoncilo s polednem… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
27.2.13 20:26
@tumpach píše:
nebo nebylo chuděrce dobře a maminka ho pořádně neutišila, to je vtip :lol: :lol:
:mrgreen: ;) Maminka toho měla v jednu chvíli tak plný brejle, že se jí chtělo řvát taky a nebyl nikdo, kdo by utišil ji ;) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.2.13 20:27

Ne dneškem se to snad začalo otáčet k lepšímu :cert: :cert: Měla jsem spíš týden blbec :pocitac: :pocitac: Řešila jsem zdravíčko svojí fenky. Krev z pusy (zaražený dva kusy klacku v dásni) kulhání (odpadlá chrupavka co se zapouzdřila) den na to chytla zánět průdušnice s náběhem na zápal plic 8o 8o Teď už je snad díky antibiotikům v pořádku :andel: :andel: ale v pondělí mi kleklo auto a skončila jsem v pangejtu. Díky bohu za souseda co mě nabral i s děckem a hodil nás domů. Tu smůlu máme snad vybranou

Příspěvek upraven 27.02.13 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
27.2.13 20:29

Den jak malovanej. Rano vytekl zvlhcovac vzduchu, co bezel celou noc. Stul mokrej. Dite radi, pada, dela si bouli na hlave. nemam silu za nim behat a chytat ho a uklizet binec co tu dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
27.2.13 20:42

Taky přidám - ráno jsem zaspala, pak mi odešel fén (vánoční dárek, takže čekám ještě dozvuk ve formě neuznané záruky), jeden pěknej tlustej průšvih v práci, cestou domů se mi rozbila kabelka a dítě to kolem sedmý večer završilo hysterickým záchvatem. No a následná hádka s manželem byla už jenom taková třešnička. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
27.2.13 20:43

A ještě k tomu všemu mi vypučel parádní beďar.
Na nose. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
27.2.13 21:00

Zaseklá ruční brzda na autě, když se to konečně rozjelo, tak nic moc parkování (jsem si neuvědomila, že jsou prázdniny a já chci parkovat v aquaparku). Svýmu tátovi jsem nakecala, že si může půjčit moje auto, ale to bude v tu doby v servisu. Koupila jsem citrón a zmizel! A opět tekla flaška s Nutrilonem a vytekla samozřejmě manželovi na oblek, hned jak přijel domů a chtěl dceru uložit. Jo a dcera poblila bílej gauč červenou polívkou.
Jo a taky měla hysterák při mytí vlasů, ale to je standard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.2.13 21:22

Ani mi nemluv… Ráno jsem zaspala, zapomněla jsem si svačinu, takže jsem až do šesti byla hlady, při vyzvedávání dcery od babičky jsem spadla na schodech a nějak jsem se ocitla uprostřed sporu mého kamaráda (od jisté doby podpantofláka jak Brno) s jeho přítelkyní, žárlivou fúrií :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.2.13 21:27

..nechala jsem auto hodinu svítit před Kauflandem a obarvila šedé prádlo na růžovo ( jedno echt červené triko dcery se mi tam připletlo)..
A jelikož mám před MS tak jsem ošklivější, tlustější a blbější než obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová