Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tumpach Ale jen je to od začátku roku samé úmrtí nebo nemoci. jestli se mi za 14 dní narodí zdravý a živý dítě, tak začnu věřit na zázraky
Spaleny obed pro dite, spatne rozlozene pradlo v pracce - takze pracka odcestovala doprostred koupelny, dite se v poledne probudilo uplne durch - v celem byte okna a balkon dokoran kvuli smradu z obeda, takze kosa jako blazen, cela postylka mokra, prevleknout komplet dite i postylku, nastesti to skoncilo s polednem…
![]()
@tumpach píše:
nebo nebylo chuděrce dobře a maminka ho pořádně neutišila, to je vtip![]()
Ne dneškem se to snad začalo otáčet k lepšímu
Měla jsem spíš týden blbec
Řešila jsem zdravíčko svojí fenky. Krev z pusy (zaražený dva kusy klacku v dásni) kulhání (odpadlá chrupavka co se zapouzdřila) den na to chytla zánět průdušnice s náběhem na zápal plic
Teď už je snad díky antibiotikům v pořádku
ale v pondělí mi kleklo auto a skončila jsem v pangejtu. Díky bohu za souseda co mě nabral i s děckem a hodil nás domů. Tu smůlu máme snad vybranou
Příspěvek upraven 27.02.13 v 20:33
Den jak malovanej. Rano vytekl zvlhcovac vzduchu, co bezel celou noc. Stul mokrej. Dite radi, pada, dela si bouli na hlave. nemam silu za nim behat a chytat ho a uklizet binec co tu dela.
Taky přidám - ráno jsem zaspala, pak mi odešel fén (vánoční dárek, takže čekám ještě dozvuk ve formě neuznané záruky), jeden pěknej tlustej průšvih v práci, cestou domů se mi rozbila kabelka a dítě to kolem sedmý večer završilo hysterickým záchvatem. No a následná hádka s manželem byla už jenom taková třešnička. ![]()
Zaseklá ruční brzda na autě, když se to konečně rozjelo, tak nic moc parkování (jsem si neuvědomila, že jsou prázdniny a já chci parkovat v aquaparku). Svýmu tátovi jsem nakecala, že si může půjčit moje auto, ale to bude v tu doby v servisu. Koupila jsem citrón a zmizel! A opět tekla flaška s Nutrilonem a vytekla samozřejmě manželovi na oblek, hned jak přijel domů a chtěl dceru uložit. Jo a dcera poblila bílej gauč červenou polívkou.
Jo a taky měla hysterák při mytí vlasů, ale to je standard.
Ani mi nemluv… Ráno jsem zaspala, zapomněla jsem si svačinu, takže jsem až do šesti byla hlady, při vyzvedávání dcery od babičky jsem spadla na schodech a nějak jsem se ocitla uprostřed sporu mého kamaráda (od jisté doby podpantofláka jak Brno) s jeho přítelkyní, žárlivou fúrií ![]()
..nechala jsem auto hodinu svítit před Kauflandem a obarvila šedé prádlo na růžovo ( jedno echt červené triko dcery se mi tam připletlo)..
A jelikož mám před MS tak jsem ošklivější, tlustější a blbější než obvykle.