Máte taky dnes den blbec?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
27.2.13 20:07

Máte taky dnes den blbec?

Ahojky holky, máte taky dnes den blbec. Já ano na co šáhnu, to nevyjde, ja se asi dneska půjdu zahrabat. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
27.2.13 20:09

Jé tak to jsem ráda, že nejsem sama :palec:

• Citovat
  • Upravit
6956
27.2.13 20:10

Mam dnes nejaky splin, navic jsem se ran porezala pri krajeni chleba :zed: to se mi nekolik let nestalo, pak jsem si skopla malicek o prah :zed: pripalila obed a zapomnela koupit pivo abych to mohla alespon dnes trochu zapit a uvolnit se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
27.2.13 20:12

Ahoj, to mají asi všichni - je to fakt podivnej den. Mě se naštěstí nic nestalo ale máma bourala cetou do práce a u Nového Strašecí sjela ze silnice a srazila sloupek a kus zelené tabule u nájezdu na dálnici s nápisem Nové Strašecí. Zrušila auto :( ale jí se naštěstí nic nestalo 8o ale nevím, jak teď bude dojíždět každej den 90km do práce do Prahy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.2.13 20:12

Já ho měla před včerem, včera dozníval. Prima věc, doporučuju. Vrcholem bylo, když se mi srazilo mlíko v pekárně, protože jsem tam první nalila ocet a když jsem tu lákavou směs vylévala, rozbila jsem hrnek. Tak jsem si šla sednout na gauč. Po cestě jsem si píchla střep do nohy přesto, že muž mezitím důkladně vysál 8o :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.2.13 20:14

U nás byl včera. Chlapovi odešlo turbo na autě a doma pračka. :zed: Kultura za pěkných pár tisíc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.2.13 20:14

Ony asi budou nějaké erupce na slunci :think:
Já jsem málem spadla ze schodů, připálila oběd, přivřela si těhu břicho do branky, nechtíc mě nakopla do pupku dcera. V práci se mi chlapeček srazil s mou dcerou a má z toho naražené zápěstí a dcera modřinu. A rozbila jsem si oblíbený hrneček.

• Citovat
  • Upravit
6945
27.2.13 20:17
@zichisek píše:
Ony asi budou nějaké erupce na slunci :think:
Já jsem málem spadla ze schodů, připálila oběd, přivřela si těhu břicho do branky, nechtíc mě nakopla do pupku dcera. V práci se mi chlapeček srazil s mou dcerou a má z toho naražené zápěstí a dcera modřinu. A rozbila jsem si oblíbený hrneček.

mě se porouchal mobil, pohádala jsem se s kamarádkou(známou), nevyšla mě jedna věc, nefunguje mi moje oblíbena hra grr a doufám, že už nic hrošího se nestane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.2.13 20:17

Tý jo vy máte ale smůlu všichni. Já mam JEN blbou náladu. Celej den jsem se plácala od ničeho k ničemu a oběd jsme si radši daly z restaurace a tam asi taky neměly dobrej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
27.2.13 20:18

Ne, já mám dneska den respektu, řekla jsem praseti zůstaň a ono zůstalo :-D pak mě teda kouslo do nohy, ale to je jiná :-D jinak mi každodenně jen hrabe :-D
Přítulník přišel z práce a vypadal že mi nafláká, protože jsme s mladým na střídačku dělali ooouuu sexy lady ha ha ha ha :-D

Příspěvek upraven 27.02.13 v 20:18

• Citovat
  • Upravit
128

U nás bude celej rok „blbec“ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545

Já měla o víkendu, ale stálo to za to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328

Já ne, ale naše zlato jo. Měl uřvanej den, což jsem u něj ještě nezažila. Začal ráno v šest a skončil, až když před chvílí usnul. :lol:
Asi nějaký erupce na slunci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.2.13 20:19
@Terezka111 píše:
U nás bude celej rok „blbec“ :(

pročpak terezko111?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.2.13 20:19
@Jaruše píše:
Já ne, ale naše zlato jo. Měl uřvanej den, což jsem u něj ještě nezažila. Začal ráno v šest a skončil, až když před chvílí usnul. :lol:
Asi nějaký erupce na slunci :)

nebo nebylo chuděrce dobře a maminka ho pořádně neutišila, to je vtip :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová